חיבור רמקול לשני מגברים
-
zini1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
איך ניתן לחבר רמקול לשני מגברים?
אחד מהם הוא בשביל הפטיפון (יש לו כניסת פונו) והשני הוא בשביל שאר המקורות.
אחד מהם הוא בשביל הפטיפון (יש לו כניסת פונו) והשני הוא בשביל שאר המקורות.
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
באמצעות קופסת מיתוג (שני המגברים ייכנסו אליה, והיציאה תהיה לרמקולים). ייתכנו אפשרויות נוספות, תלוי במגברים: עקרונית אפשר למשל להוציא את הסיגנל מהמגבר שכולל PHONO דרך יציאת טייפ (אם יש לו כזאת) לכניסה פנויה במגבר השני (שוב, אם יש כזאת) ואז רק השני יחובר לרמקולים אבל תוכל לשמוע גם את הפטיפון.
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
dragon כתב:להוציא את הסיגנל מהמגבר שכולל PHONO דרך יציאת טייפ לכניסה פנויה במגבר השני....
-
zini1
-
- חבר פעיל

תודה 
- Smigol
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
בעבר עשיתי את החיבור אם קופסת מיתוג שהכנתי לבד.אבל הרעיון שלך מוצא חן בעיני...תן לי רק להבין...dragon כתב:באמצעות קופסת מיתוג (שני המגברים ייכנסו אליה, והיציאה תהיה לרמקולים). ייתכנו אפשרויות נוספות, תלוי במגברים: עקרונית אפשר למשל להוציא את הסיגנל מהמגבר שכולל PHONO דרך יציאת טייפ (אם יש לו כזאת) לכניסה פנויה במגבר השני (שוב, אם יש כזאת) ואז רק השני יחובר לרמקולים אבל תוכל לשמוע גם את הפטיפון....
אתה מחבר מקור למגבר בעל כניסת PHONO ויציאת TAPE ומוציא מTAPE OUT ל מגבר השני???
מקווה שהבנתי נכון אם כן רץ לנסות
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
אכן. יציאת TAPE MONITOR OUT היא יציאת LINE LEVEL לכל דבר, ויכולה להיכנס לכל LINE LEVEL INPUT של מגבר אחר.
- Smigol
-
- חבר פעיל מאוד

למה אמרתה פטיפון? אני לא יכול להכניס לשם כל מקור אחר?MartinHSabag כתב:לא "מקור" אלא פטיפון......
- Smigol
-
- חבר פעיל מאוד

אז הדרך שצינתם קודם מתאימה רק אם אני מחבר פטיפון(בילבלתם אותי קצתMartinHSabag כתב:ל-PHONO אתה יכול לחבר רק פטיפון....
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- Smigol
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי סבבה....רק בדקתי שלא יהיו בעיות:-)
- Smigol
-
- חבר פעיל מאוד

חברה סילחו לי אבל יש פה בעיה...
אם אתה מחבר מגבר למגבר לא משנה איך....זה לא פותר את השאלה שנשאלה פה..
הבן אדם רוצה לשמוע פעם דרך מגבר אחד ופעם דרך אחר אם עושים את החיבור שאמרתם ולא משתמשים בקופסת מיתוג אתם שומעים רק מגבר אחד כי רק למגבר אחד מחוברים הרמקולים....ותחשבו על זה....
הבן אדם רוצה לשמוע פעם דרך מגבר אחד ופעם דרך אחר אם עושים את החיבור שאמרתם ולא משתמשים בקופסת מיתוג אתם שומעים רק מגבר אחד כי רק למגבר אחד מחוברים הרמקולים....ותחשבו על זה....
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
zini1
-
- חבר פעיל

Re: חברה סילחו לי אבל יש פה בעיה...
לא היה לי כניסת פונו במגבר שלי, לא רציתי להשקיע בPHONO STAGE ומצאתי מגבר שיש לו את הכניסה הזאת וחיברתי. הפיתרון דווקא כן מתאים לי.Smigol כתב:אם אתה מחבר מגבר למגבר לא משנה איך....זה לא פותר את השאלה שנשאלה פה..
הבן אדם רוצה לשמוע פעם דרך מגבר אחד ופעם דרך אחר אם עושים את החיבור שאמרתם ולא משתמשים בקופסת מיתוג אתם שומעים רק מגבר אחד כי רק למגבר אחד מחוברים הרמקולים....ותחשבו על זה.......
- Smigol
-
- חבר פעיל מאוד

טועות שלי חשבתי שהוא רצה לשמוע דרך שניהם בנפרד..כי אני אישית רואה סרטים דרך מגבר אחד ושומע מוסיקה דרך אחר ושניהם מחוברים לאותם רמקולם דרך קופסת מיתוג שבניתי....
חשבתי שלזה התכוון המשורר...
חשבתי שלזה התכוון המשורר...