Popcorn A-100 ונושא האחריות על המכשיר...
אני מאוד רוצה לקנות את המכשיר, אבל קצת דואג מנושא האחריות..
נגיד והמכשיר שובק חיים אחרי משהו כמו חצי שנה... איך בדיוק המכשיר אמור להיות מתוקן?
על חשבון מי המשלוח לארה"ב? כמה זמן עד שרואים אותו חזרה ?
כל הנושא שאין יבואן בארץ קצת מטריד אותי...
תודה
נגיד והמכשיר שובק חיים אחרי משהו כמו חצי שנה... איך בדיוק המכשיר אמור להיות מתוקן?
על חשבון מי המשלוח לארה"ב? כמה זמן עד שרואים אותו חזרה ?
כל הנושא שאין יבואן בארץ קצת מטריד אותי...
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
החבר pup26 פירט מנסיונו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 366#570366
לגבי יבואן בארץ, תתעדכן
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 366#570366
לגבי יבואן בארץ, תתעדכן
וואללה....
נחמד לדעת, אבל עדיין יותר משתלם להזמין אותו לבד מארה"ב
אני חושב שאני אעשה את זה... (לא צפויות לי בעיות במכס בהנחה שאני מזמין יחידה אחת...נכון ?
)
ואגב, זה שהם יבואנים אומר גם שהם יטפלו במכשירים שהוזמנו ישירות מחו"ל או שממש הגזמתי?
אני חושב שאני אעשה את זה... (לא צפויות לי בעיות במכס בהנחה שאני מזמין יחידה אחת...נכון ?
ואגב, זה שהם יבואנים אומר גם שהם יטפלו במכשירים שהוזמנו ישירות מחו"ל או שממש הגזמתי?
שירות ואחריות
לא הגזמת בכלל.זה-הכינוי כתב:וואללה....
אני חושב שאני אעשה את זה... (לא צפויות לי בעיות במכס בהנחה שאני מזמין יחידה אחת...נכון ?)
ואגב, זה שהם יבואנים אומר גם שהם יטפלו במכשירים שהוזמנו ישירות מחו"ל או שממש הגזמתי?...
ברור שאנחנו נדאג לך, אבל זה יעלה לך כסף כמובן שלא כמו לקוח רגיל שקנה בארץ וזכאי לשנה אחריות במעבדת החברה כאן בארץ ללא צורך בשליחה לחו"ל וכולי...
GameRoom Media Technologies Ltd
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הצעה לעניין אחריות
אם אפשר רק להציע
שלפחות לגבי מי שרכש לפני ההודעה שלכם על היותכם יבואנים - ואולי חבל שלא הודעתם על כך שיש בכוונתכם להיות יבואנים - אז לפחות לגבינו...
או שתתנו שירות מלא חינם, או באופן חלקי.
הרי לא הייתה לנו האופציה בכלל לרכוש אצלכם - בניגוד למי שהיום יבקש לקנות מכשיר כזה.
אולי גם היצרן יסכים להשתתף בעלויות - עד כמה שכבר יהיו - בסה"כ עד היום למיטב הבנתי רק ל PUP26 הייתה בעייה עם המכשיר.
יום טוב
שלפחות לגבי מי שרכש לפני ההודעה שלכם על היותכם יבואנים - ואולי חבל שלא הודעתם על כך שיש בכוונתכם להיות יבואנים - אז לפחות לגבינו...
הרי לא הייתה לנו האופציה בכלל לרכוש אצלכם - בניגוד למי שהיום יבקש לקנות מכשיר כזה.
אולי גם היצרן יסכים להשתתף בעלויות - עד כמה שכבר יהיו - בסה"כ עד היום למיטב הבנתי רק ל PUP26 הייתה בעייה עם המכשיר.
יום טוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
lawpower,
בחיים לא שמעתי על מישהו שצריך להודיע על כוונתו ליבא לפני שזה קורה בפועל... ואם לא היה מצליח לו להיות יבואן, הרי הודעה כזו רק יכולה לפגוע ב-NEGOTIATIONS בינו לבין החברה...
בחיים לא שמעתי על מישהו שצריך להודיע על כוונתו ליבא לפני שזה קורה בפועל... ואם לא היה מצליח לו להיות יבואן, הרי הודעה כזו רק יכולה לפגוע ב-NEGOTIATIONS בינו לבין החברה...
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אגב , עלויות המשלוח לא היו גבוהות במיוחד, בהתחלה שלחתי דרך EMS עלה בערך 70 ש"ח, במשלוח השני שלחתי פשוט בדואר רשום, משהו כמו 12 ש"ח אבל לוחק 10 ימים ואין עקיבה על המשלוח בחו"ל.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- pup26
-
- חבר ותיק

אתה יכול לקרוא שרשור שבו פירטתי (די באריכות, תתעזר בסבלנות) על כל התהליך (הלא מרשים במיוחד) שעברתי עד שהחליפו לי את המכשיר, הבחור עם המכשיר התקול הוא חבר של חבר ולמיטב ידיעתי הוא כבר שלח את היחידה התקולה ל.RMA בארה"ב
אבל תודה בכל זאת על העזרה
אבל תודה בכל זאת על העזרה
ב 1500 שקלים מקומיים אני אקנה שני פופים שבשער ה $ המצחיק/עצוב היום יעלו לי 1700 שקלים.
כשבא לי לראות סרט בחדר שינה ב HD אני לא אפרק שלשה כבלים חו"ח ואהיה פטור מאימת התקלות הנדירות וממחיר מקומי
עם אחריות שעוד צריכה להבחן .
לצערי במבחן ההיסטוריה הצרכן המקומי והאחריות של היבואן לרוב לא ממש חוגגים וגם כשהכל בסדר להשאיר מכשיר לתקון כשבועיים במעבדה רצינית הפך להיות מקרה נפוץ.
כמובן שאין להשליך מהנ"ל על היבואן הנוכחי ונקווה שהרמה הטובה קיימת ותתקיים לעד.
כשבא לי לראות סרט בחדר שינה ב HD אני לא אפרק שלשה כבלים חו"ח ואהיה פטור מאימת התקלות הנדירות וממחיר מקומי
עם אחריות שעוד צריכה להבחן .
לצערי במבחן ההיסטוריה הצרכן המקומי והאחריות של היבואן לרוב לא ממש חוגגים וגם כשהכל בסדר להשאיר מכשיר לתקון כשבועיים במעבדה רצינית הפך להיות מקרה נפוץ.
כמובן שאין להשליך מהנ"ל על היבואן הנוכחי ונקווה שהרמה הטובה קיימת ותתקיים לעד.
- pup26
-
- חבר ותיק

ניתן לראות עדכון בשרשור של העבודה מול שירות הלקוחות של פופקורן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=