Popcorn A-100 ונושא האחריות על המכשיר...
-
זה-הכינוי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
אני מאוד רוצה לקנות את המכשיר, אבל קצת דואג מנושא האחריות..
נגיד והמכשיר שובק חיים אחרי משהו כמו חצי שנה... איך בדיוק המכשיר אמור להיות מתוקן?
על חשבון מי המשלוח לארה"ב? כמה זמן עד שרואים אותו חזרה ?
כל הנושא שאין יבואן בארץ קצת מטריד אותי...
תודה
נגיד והמכשיר שובק חיים אחרי משהו כמו חצי שנה... איך בדיוק המכשיר אמור להיות מתוקן?
על חשבון מי המשלוח לארה"ב? כמה זמן עד שרואים אותו חזרה ?
כל הנושא שאין יבואן בארץ קצת מטריד אותי...
תודה
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
אתה שולח לארה"ב, הוא מתוקן שם, הזמן לא ניתן לקביעה מדוייקת. עלויות המשלוח
יהיו על חשבון היצרן מיד כשיתברר כי התקלה לא חלה בגלל טעות אנוש שלך, לא של היצרן.
יהיו על חשבון היצרן מיד כשיתברר כי התקלה לא חלה בגלל טעות אנוש שלך, לא של היצרן.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
החבר pup26 פירט מנסיונו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 366#570366
לגבי יבואן בארץ, תתעדכן
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 366#570366
לגבי יבואן בארץ, תתעדכן
-
זה-הכינוי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
וואללה....
נחמד לדעת, אבל עדיין יותר משתלם להזמין אותו לבד מארה"ב
אני חושב שאני אעשה את זה... (לא צפויות לי בעיות במכס בהנחה שאני מזמין יחידה אחת...נכון ?
)
ואגב, זה שהם יבואנים אומר גם שהם יטפלו במכשירים שהוזמנו ישירות מחו"ל או שממש הגזמתי?
אני חושב שאני אעשה את זה... (לא צפויות לי בעיות במכס בהנחה שאני מזמין יחידה אחת...נכון ?
ואגב, זה שהם יבואנים אומר גם שהם יטפלו במכשירים שהוזמנו ישירות מחו"ל או שממש הגזמתי?
- Gameroom
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
שירות ואחריות
לא הגזמת בכלל.זה-הכינוי כתב:וואללה....
אני חושב שאני אעשה את זה... (לא צפויות לי בעיות במכס בהנחה שאני מזמין יחידה אחת...נכון ?)
ואגב, זה שהם יבואנים אומר גם שהם יטפלו במכשירים שהוזמנו ישירות מחו"ל או שממש הגזמתי?...
ברור שאנחנו נדאג לך, אבל זה יעלה לך כסף כמובן שלא כמו לקוח רגיל שקנה בארץ וזכאי לשנה אחריות במעבדת החברה כאן בארץ ללא צורך בשליחה לחו"ל וכולי...
GameRoom Media Technologies Ltd
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
הצעה לעניין אחריות
אם אפשר רק להציע
שלפחות לגבי מי שרכש לפני ההודעה שלכם על היותכם יבואנים - ואולי חבל שלא הודעתם על כך שיש בכוונתכם להיות יבואנים - אז לפחות לגבינו...
או שתתנו שירות מלא חינם, או באופן חלקי.
הרי לא הייתה לנו האופציה בכלל לרכוש אצלכם - בניגוד למי שהיום יבקש לקנות מכשיר כזה.
אולי גם היצרן יסכים להשתתף בעלויות - עד כמה שכבר יהיו - בסה"כ עד היום למיטב הבנתי רק ל PUP26 הייתה בעייה עם המכשיר.
יום טוב
שלפחות לגבי מי שרכש לפני ההודעה שלכם על היותכם יבואנים - ואולי חבל שלא הודעתם על כך שיש בכוונתכם להיות יבואנים - אז לפחות לגבינו...
הרי לא הייתה לנו האופציה בכלל לרכוש אצלכם - בניגוד למי שהיום יבקש לקנות מכשיר כזה.
אולי גם היצרן יסכים להשתתף בעלויות - עד כמה שכבר יהיו - בסה"כ עד היום למיטב הבנתי רק ל PUP26 הייתה בעייה עם המכשיר.
יום טוב
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
lawpower,
בחיים לא שמעתי על מישהו שצריך להודיע על כוונתו ליבא לפני שזה קורה בפועל... ואם לא היה מצליח לו להיות יבואן, הרי הודעה כזו רק יכולה לפגוע ב-NEGOTIATIONS בינו לבין החברה...
בחיים לא שמעתי על מישהו שצריך להודיע על כוונתו ליבא לפני שזה קורה בפועל... ואם לא היה מצליח לו להיות יבואן, הרי הודעה כזו רק יכולה לפגוע ב-NEGOTIATIONS בינו לבין החברה...
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
אגב אני יודע על עוד מישהו שהיתה לו בעיה עם המכשיר (ביציאה הקואקס.) , בכל מקרה ברגע שיהיה לי עדכון לגבי החזרת העלויות של המשלוח אני אעדכן
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- pup26
-
- חבר ותיק

אגב , עלויות המשלוח לא היו גבוהות במיוחד, בהתחלה שלחתי דרך EMS עלה בערך 70 ש"ח, במשלוח השני שלחתי פשוט בדואר רשום, משהו כמו 12 ש"ח אבל לוחק 10 ימים ואין עקיבה על המשלוח בחו"ל.
- Gameroom
-
- עוסק בתחום

Pup26
אנחנו נשמח לעזור, ובמיוחד לשמוע על חבר שלך שחווה תקלה במכשיר כאן בארץ.
הבנתי שהמכשיר שלך תוקן וחזר לתפקד?
אנחנו נשמח לעזור, ובמיוחד לשמוע על חבר שלך שחווה תקלה במכשיר כאן בארץ.
הבנתי שהמכשיר שלך תוקן וחזר לתפקד?
- pup26
-
- חבר ותיק

אתה יכול לקרוא שרשור שבו פירטתי (די באריכות, תתעזר בסבלנות) על כל התהליך (הלא מרשים במיוחד) שעברתי עד שהחליפו לי את המכשיר, הבחור עם המכשיר התקול הוא חבר של חבר ולמיטב ידיעתי הוא כבר שלח את היחידה התקולה ל.RMA בארה"ב
אבל תודה בכל זאת על העזרה
אבל תודה בכל זאת על העזרה
- המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
אני נוטה לוותר על סרטי HD מקוריים ולקנות מזרים מדיה כמו ה POPCORN ועם אחריות ומחיר מתאים זה שווה.
- Gameroom
-
- עוסק בתחום

בשמחה
- mika
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 171
ב 1500 שקלים מקומיים אני אקנה שני פופים שבשער ה $ המצחיק/עצוב היום יעלו לי 1700 שקלים.
כשבא לי לראות סרט בחדר שינה ב HD אני לא אפרק שלשה כבלים חו"ח ואהיה פטור מאימת התקלות הנדירות וממחיר מקומי
עם אחריות שעוד צריכה להבחן .
לצערי במבחן ההיסטוריה הצרכן המקומי והאחריות של היבואן לרוב לא ממש חוגגים וגם כשהכל בסדר להשאיר מכשיר לתקון כשבועיים במעבדה רצינית הפך להיות מקרה נפוץ.
כמובן שאין להשליך מהנ"ל על היבואן הנוכחי ונקווה שהרמה הטובה קיימת ותתקיים לעד.
כשבא לי לראות סרט בחדר שינה ב HD אני לא אפרק שלשה כבלים חו"ח ואהיה פטור מאימת התקלות הנדירות וממחיר מקומי
עם אחריות שעוד צריכה להבחן .
לצערי במבחן ההיסטוריה הצרכן המקומי והאחריות של היבואן לרוב לא ממש חוגגים וגם כשהכל בסדר להשאיר מכשיר לתקון כשבועיים במעבדה רצינית הפך להיות מקרה נפוץ.
כמובן שאין להשליך מהנ"ל על היבואן הנוכחי ונקווה שהרמה הטובה קיימת ותתקיים לעד.
- pup26
-
- חבר ותיק

ניתן לראות עדכון בשרשור של העבודה מול שירות הלקוחות של פופקורן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=