מה לגבי טלוויזיות LCD של PHILIPS?
ראיתי בתצוגה של "שקם אלקטריק" את: PHILIPS 32PFL7762D
האיכות של התמונות נראיתה לי טובה מאוד ביחס לשאר הטלוויזיות מסביב.
אז מה דעתכם על הדגם הזה של פיליפס ( 32PFL7762D)?
ואם הוא טוב אז איפה ניתן להסיג אותו במחיר יותר נורמלי בארץ?
האיכות של התמונות נראיתה לי טובה מאוד ביחס לשאר הטלוויזיות מסביב.
אז מה דעתכם על הדגם הזה של פיליפס ( 32PFL7762D)?
ואם הוא טוב אז איפה ניתן להסיג אותו במחיר יותר נורמלי בארץ?
מרחק הצפייה הוא עד 3 מטרים (אולי נעביר את הספה). אני צופה 100% טלוויזיית HOT.
הבעיה העיקרית שלא ראיתי שום טלוויזיה שרמת הדיוק שלה בתמונה היא כמו של המודל הזה של PHILIPS.
איזה חברות אתה מציעה? אני מעדיפה לא לעבור את 6000 ש"ח, אבל אם צריך גם זאת אפשרות.
הבעיה העיקרית שלא ראיתי שום טלוויזיה שרמת הדיוק שלה בתמונה היא כמו של המודל הזה של PHILIPS.
איזה חברות אתה מציעה? אני מעדיפה לא לעבור את 6000 ש"ח, אבל אם צריך גם זאת אפשרות.
היום דווקא ראיתי את ה 42 Q91H SAMSUNG
מסדרת CALLA
ואל אף שהנתונים על הנייר נראים מאוד טובים, אני לא יכולה להגיד שזו הייתה חוויה מן השמיים. אולי הם כיוונו אותה לא טוב, אבל התמונה הייתה ממש לא חדה (או שאולי זה היה עניין של זווית כי היא הייתה תלויה מעל כול הטלוויזיות ממש לייד התיקרה ).
האם יש לכם מודל זה של SAMSUNG (של Q9) וההמלצה היא מניסיון האישי?
מסדרת CALLA
ואל אף שהנתונים על הנייר נראים מאוד טובים, אני לא יכולה להגיד שזו הייתה חוויה מן השמיים. אולי הם כיוונו אותה לא טוב, אבל התמונה הייתה ממש לא חדה (או שאולי זה היה עניין של זווית כי היא הייתה תלויה מעל כול הטלוויזיות ממש לייד התיקרה ).
האם יש לכם מודל זה של SAMSUNG (של Q9) וההמלצה היא מניסיון האישי?
יש לי נסיון אישי עם המסך הזה, היה לי בעבר את ה - Q7 בגודל 42 אינצ' והיום יש לי את ה - Q91 בגודל 50 אינצ'.
אם התרשמת מהמסך ברשת כמו אלמ או שק"מ זה לא כל כך רלוונטי, הם לא יודעים לכוון את המסכים, המסכים מחוברים דרך מרכזיה שמשפיעה בצורות שונות על כל מסך ומסך כך שאי אפשר באמת להתרשם בצורה מייצגת.
אם התרשמת מהמסך ברשת כמו אלמ או שק"מ זה לא כל כך רלוונטי, הם לא יודעים לכוון את המסכים, המסכים מחוברים דרך מרכזיה שמשפיעה בצורות שונות על כל מסך ומסך כך שאי אפשר באמת להתרשם בצורה מייצגת.
אז איך עוד אפשר להתרשם לפני קניית טלוויזיה אם לא בחנויות כגון אלו שציינתה? הרי אם אני עושה קנייה כל כך גדולה (לפחות בשבילי), אך אני יכולה לדעת איך טלוויזיה זו באמת תראה תמונה. זה קצת כמו "לקנות חתול בשק" - לא?
דרך הגב, תודה שאתה עוזר לי - כי יש לי עכשיו טלוויזיה של CRYSTAL של 18 אינץ וחצי עליון של המסך מכוסה בקווים לבנים. אז אני די במצוקה
דרך הגב, תודה שאתה עוזר לי - כי יש לי עכשיו טלוויזיה של CRYSTAL של 18 אינץ וחצי עליון של המסך מכוסה בקווים לבנים. אז אני די במצוקה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
פיליפס = 
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הבעייה בפיליפס של חמי וחמותי מתבטאת בצד אחד של האמבילייט שהפסיק לעבוד ולכן האכזבה גדולה ( שילמו על המסך כ 16000 ש"ח בזמנו ).katy כתב:אז איזו חברה אתה ממליץ לאדם שהולך לצפות בטלוויזיה שלו רק בקבלים של HOT ורוחק של 3 מטרים? וגם כשהמחיר המקסימלי הוא עדיפות פחות מ6000 ש"ח אבל אפשר אלף יותר או פחות....
רוצה לומר , מסך משוכלל מחברה טובה לא תמיד מצדיק המחיר,
מאוכזב גם מהשירות - הרי מתבקש הדבר כי למסך כזה - גם אם הסתיימה האחריות חודש קודם ( ולא חודשה ) יש מן ההגיון / רצון טוב של החברה "לבוא לקראת " הלקוח מאחר ומדובר על מוצר יקר מחברה מפורסמת,
ומדוע אני מספר זאת , מפני שאם תקנה מסך, קודם כל סמוך על עצמך - עצמך בלבד, אם אתה נהנה מהתמונה המוצגת לך ( ולא דיסק הדגמה של היצרן / הסוחר ) אלא שידורי YES/HOT , הוסף לכך שהמסך יהיה מחברה ידועה, עם אחריות מבוססת , ( ולא לשלם מחיר מופרז !!! ) ורק לאחר כל זאת , השלם את המידע מאינפורמציה של חברים /יועצים / מידע כללי אשר יעזרו לך להחליט.
פיליפס נחשבת היום בין החברות המובילות שכל מה שקשור לLCD.
אבל הבעיה שבקניה שלה בארץ, זה רמת שירות נחותה שאלקטרה נותנת.
תעשה חיפוש פה בפורומים ותראה איך אנשים קוטלים אותה.
ואם אתה הולך על LCD חפש משהו עם 100 הרץ.
אבל הבעיה שבקניה שלה בארץ, זה רמת שירות נחותה שאלקטרה נותנת.
תעשה חיפוש פה בפורומים ותראה איך אנשים קוטלים אותה.
ואם אתה הולך על LCD חפש משהו עם 100 הרץ.