מחפש scaler טוב לשיפור תמונה מDVD

איך מכיילים מסך, מי יכול לכייל לי? מה הערכים הנכונים לכיול...

DEINTERLACING, SCALING, הורדת רעשים, UPCONVERSION, TRANSCODING.
שלח תגובה
g-sus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי אנשים אודה לכם אם תמליצו לי על סקלייר טוב אני מעוניין לשפר את איכות הדיוידי
יש לי LCD של היטאצ'י HD READY וDVD של פיוניר ואני מעוניין פשוט לקבל תמונה קצת יותר טובה ואם מישהו יודע מחירים פחות או יותר אשמח לתגובה

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

מעבד וידיאו יעיל מאד בשיפור התמונה בשידורי YES/HOT. אם אתה מתכוון ל-DVD קנויים (ולא לתכנים באיכות ירודה שהומרו לפורמט DVD), שיפור התמונה ע"י המעבד הוא פחות דרסטי. קח בחשבון שמחירים של מעבדי תמונה יעילים מתחילים מכ-2000$. בעניי, עבור השימוש עם DVD בלבד ההשקעה אינה כדאית.
ויטלי

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

בהמשך לדברי vitali -

אם אתה רוצה "רק" לשפר את איכות ה-dvd, אז הייתי הול על upscaling dvd player - ל-oppo יש כמה מצויינים, ברמות מחירים של 200-300 דולר (באמריקה). - לי אישית יש את ה-oppo 970 (לא חושב שהוא עדיין נמכר).

אם אתה רוצה לשפר את איכות הערוצים הרגילים בטלוויזיה (לא HD), אתה מדבר על קטגוריה אחרת לגמרי של מחירים - המעבדים של dvdo נחשבים מעולים. הזול ביותר (שיעשה את העבודה במיוחד לשידורי PAL) הוא VP20 עם הכרטיס ABT102. השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה) - זה מה שיש לי. מכיוון שאתה לא צריך upscaling ל-1080p, לדעתי אתה לא צריך את האח הגדול (vp50) ומכיוון שאני מניח שלטלוויזיה של יש כניסת HDMI (או DVI), אתה לא צריך אפילו את ה-vp30. אבל כאמור, גם ה-vp20 לא כל-כך זול
אמיר.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

amirbd כתב:הזול ביותר (שיעשה את העבודה במיוחד לשידורי PAL) הוא VP20 עם הכרטיס ABT102. השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)
...
במחיר שכזה הייתי קונה את VP20 לחדר שינה :D .... אבל זה מחיר של ebay אולי. MSRP (המחיר המומלץ לצרכן) באמריקה: VP20 ללא כרטיס 102 - 1499$, הכרטיס - 499$ , סה"כ 2000$. בדיוק לסט הזה התכוונתי כאשר כתבתי את המחיר בהודעה הקודמת שלי.
ויטלי

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

vitalyi כתב:
amirbd כתב:הזול ביותר (שיעשה את העבודה במיוחד לשידורי PAL) הוא VP20 עם הכרטיס ABT102. השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)
...
במחיר שכזה הייתי קונה את VP20 לחדר שינה :D .... אבל זה מחיר של ebay אולי. MSRP (המחיר המומלץ לצרכן) באמריקה: VP20 ללא כרטיס 102 - 1499$, הכרטיס - 499$ , סה"כ 2000$. בדיוק לסט הזה התכוונתי כאשר כתבתי את המחיר בהודעה הקודמת שלי.
...
Vitali,

אני לא משוכנע שמקובל לפרסם בפורום כמה שילמת ואיפה, אך נראה לי שאתה מטיל ספק במה שאמרתי...

לפני חצי שנה, באמריקה (ולכן אולי המחירים עכשיו זולים יותר שם), אני שילמתי 1200 דולר על ה-vp20 (חדש, באחריות, ממפיץ מורשה - באריזה מקורית כמובן). מאותו ספק קניתי גם את ה-ABT102 (חדש, באחריות, באריזה) ב-200 דולר.

אם אתה לא מאמין,אני חושב שעדיין יש לי את הקבלות
אמיר.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

אני קניתי ב-B&H ב-1000 דולר לפני כחודשיים, אבל עכשיו בדקתי האין את הסט הזה יותר
אבל יש VP30 עם כרטיס 102 ב- 1350

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

amirbd,

למה שלא אאמין לך? אתה לא צריך להוכיח לי כלום (במיוחד עם הצגת הקבלות :) ). ממה שכתבת:
amirbd כתב:השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)
...
הבנתי שאתה מניח שזה המחיר (לא כתבת שקנית ב- 1400$). אם כך - חבל שאני לא באמריקה - הייתי מחליף את VP30 שלי ב-VP50pro...
ויטלי

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #8 

vitalyi כתב:amirbd,

למה שלא אאמין לך? אתה לא צריך להוכיח לי כלום (במיוחד עם הצגת הקבלות :) ). ממה שכתבת:
amirbd כתב:השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)
...
הבנתי שאתה מניח שזה המחיר (לא כתבת שקנית ב- 1400$). אם כך - חבל שאני לא באמריקה - הייתי מחליף את VP30 שלי ב-VP50pro...
...
למה להחליף? מה רע ב-VP30?

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

michael123 כתב: למה להחליף? מה רע ב-VP30?
...
שום דבר רע - זה מעבד מעולה (עם הכרטיס 102), אבל VP50pro עוד יותר טוב :wink: (בעיקר, בעיבוד תכני HD).
ויטלי

שלח תגובה

חזור אל “כיול ועיבוד תמונה”