מחפש scaler טוב לשיפור תמונה מDVD
מעבד וידיאו יעיל מאד בשיפור התמונה בשידורי YES/HOT. אם אתה מתכוון ל-DVD קנויים (ולא לתכנים באיכות ירודה שהומרו לפורמט DVD), שיפור התמונה ע"י המעבד הוא פחות דרסטי. קח בחשבון שמחירים של מעבדי תמונה יעילים מתחילים מכ-2000$. בעניי, עבור השימוש עם DVD בלבד ההשקעה אינה כדאית.
ויטלי
בהמשך לדברי vitali -
אם אתה רוצה "רק" לשפר את איכות ה-dvd, אז הייתי הול על upscaling dvd player - ל-oppo יש כמה מצויינים, ברמות מחירים של 200-300 דולר (באמריקה). - לי אישית יש את ה-oppo 970 (לא חושב שהוא עדיין נמכר).
אם אתה רוצה לשפר את איכות הערוצים הרגילים בטלוויזיה (לא HD), אתה מדבר על קטגוריה אחרת לגמרי של מחירים - המעבדים של dvdo נחשבים מעולים. הזול ביותר (שיעשה את העבודה במיוחד לשידורי PAL) הוא VP20 עם הכרטיס ABT102. השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה) - זה מה שיש לי. מכיוון שאתה לא צריך upscaling ל-1080p, לדעתי אתה לא צריך את האח הגדול (vp50) ומכיוון שאני מניח שלטלוויזיה של יש כניסת HDMI (או DVI), אתה לא צריך אפילו את ה-vp30. אבל כאמור, גם ה-vp20 לא כל-כך זול
אם אתה רוצה "רק" לשפר את איכות ה-dvd, אז הייתי הול על upscaling dvd player - ל-oppo יש כמה מצויינים, ברמות מחירים של 200-300 דולר (באמריקה). - לי אישית יש את ה-oppo 970 (לא חושב שהוא עדיין נמכר).
אם אתה רוצה לשפר את איכות הערוצים הרגילים בטלוויזיה (לא HD), אתה מדבר על קטגוריה אחרת לגמרי של מחירים - המעבדים של dvdo נחשבים מעולים. הזול ביותר (שיעשה את העבודה במיוחד לשידורי PAL) הוא VP20 עם הכרטיס ABT102. השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה) - זה מה שיש לי. מכיוון שאתה לא צריך upscaling ל-1080p, לדעתי אתה לא צריך את האח הגדול (vp50) ומכיוון שאני מניח שלטלוויזיה של יש כניסת HDMI (או DVI), אתה לא צריך אפילו את ה-vp30. אבל כאמור, גם ה-vp20 לא כל-כך זול
אמיר.
במחיר שכזה הייתי קונה את VP20 לחדר שינהamirbd כתב:הזול ביותר (שיעשה את העבודה במיוחד לשידורי PAL) הוא VP20 עם הכרטיס ABT102. השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)...
ויטלי
Vitali,vitalyi כתב:במחיר שכזה הייתי קונה את VP20 לחדר שינהamirbd כתב:הזול ביותר (שיעשה את העבודה במיוחד לשידורי PAL) הוא VP20 עם הכרטיס ABT102. השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)....... אבל זה מחיר של ebay אולי. MSRP (המחיר המומלץ לצרכן) באמריקה: VP20 ללא כרטיס 102 - 1499$, הכרטיס - 499$ , סה"כ 2000$. בדיוק לסט הזה התכוונתי כאשר כתבתי את המחיר בהודעה הקודמת שלי.
...
אני לא משוכנע שמקובל לפרסם בפורום כמה שילמת ואיפה, אך נראה לי שאתה מטיל ספק במה שאמרתי...
לפני חצי שנה, באמריקה (ולכן אולי המחירים עכשיו זולים יותר שם), אני שילמתי 1200 דולר על ה-vp20 (חדש, באחריות, ממפיץ מורשה - באריזה מקורית כמובן). מאותו ספק קניתי גם את ה-ABT102 (חדש, באחריות, באריזה) ב-200 דולר.
אם אתה לא מאמין,אני חושב שעדיין יש לי את הקבלות
אמיר.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני קניתי ב-B&H ב-1000 דולר לפני כחודשיים, אבל עכשיו בדקתי האין את הסט הזה יותר
אבל יש VP30 עם כרטיס 102 ב- 1350
אבל יש VP30 עם כרטיס 102 ב- 1350
amirbd,
למה שלא אאמין לך? אתה לא צריך להוכיח לי כלום (במיוחד עם הצגת הקבלות
). ממה שכתבת:
למה שלא אאמין לך? אתה לא צריך להוכיח לי כלום (במיוחד עם הצגת הקבלות
הבנתי שאתה מניח שזה המחיר (לא כתבת שקנית ב- 1400$). אם כך - חבל שאני לא באמריקה - הייתי מחליף את VP30 שלי ב-VP50pro...amirbd כתב:השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)...
ויטלי
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
למה להחליף? מה רע ב-VP30?vitalyi כתב:amirbd,
למה שלא אאמין לך? אתה לא צריך להוכיח לי כלום (במיוחד עם הצגת הקבלות). ממה שכתבת:
הבנתי שאתה מניח שזה המחיר (לא כתבת שקנית ב- 1400$). אם כך - חבל שאני לא באמריקה - הייתי מחליף את VP30 שלי ב-VP50pro...amirbd כתב:השילוב הזה יעלה לך לפחות 1200 דולר לדעתי (באמריקה)......