השמעה גם ביצאה האופטית וגם ב HDMI

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
mib פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי LCD sony p3000 37, חיברתי את ה PS3 דרך ה HDMI לטלוויזיה ודרך כבל אופטי למגבר. הבעיה היא שכרגע מחוברים לי רק 2 רמקולים למגבר, והייתי רוצה שהקול ישמע גם מהם וגם מהטלוויזיה. בהגדרות של ה PS3 אפשר לבחור או באופטי או ב HDMI, וברגע שבוחרים אחד מהם השני מתבטל לגמרי.
משהו מכיר דרך להשמיע דרך 2 המקורות?

אגב, התלבטתי מאוד לפני קנית הטלוויזיה ואני ממליץ מאוד.

eladts
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
שם מלא: אלעד צור
קיבל תודות: 2 פעמים

מה זה יתן לך?

שליחה #2 

רמקולים של טלויזיה הם בד"כ חלשים ופחות איכותיים מרמקולים שמחוברים לרסיבר. אם הרסיבר מוגדר נכון אתה אמור לשמוע הכל דרך שני הרמקולים שמחוברים אליו. אם אתה בכל זאת מתעקש ניתן לחבר כבל מיציאת MONITOR OUT ברסיבר לכניסה אנלוגית בטלויזיה (או להיפך).

mib פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה אנסה

שליחה #3 

זה נכון שהרמקולים המוגברים איכותיים הרבה יותר, אבל בגלל שהם רק שניים הטלוויזיה יכולה להשלים במקום סנטר.

תודה אני אנסה למרות שזה מרגיש מיותר שאני צריך להעביר בעקיפין את הסאונד לטלוויזיה שמימלא מקבלת אותו מה HDMI, חבל שאין בקונסולה אפשרות להפעיל את שניהם..

yobab
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה #4 

אני סתם זורק באויר פה, אבל אי אפשר לחבר את הטלויזיה איכשהו למגבר וככה הוא שתבחר במגבר הוא יקלוט גם את הטלויזיה?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

מה שאתה מנסה לעשות די נהוג, למרות שאני לא יודע כמה זה מומלץ, והדרך לעשות את זה היא לא להוציא כבל אופטי למגבר ו HDMI לטלויזיה, מכיוון שאז כל אחד מהמכשירים יוציא את כל הסאונד, במקום שהטלויזיה תשלים רק את הסנטר.

מה שאתה צריך לעשות הוא להשתמש בכניסת האודיו האנאלוגית של הטלויזיה ולחבר אותה ליציאת רמקול הסנטר מהמגבר שלך. זאת הדרך הנכונה והיחידה לעשות את זה כמו שצריך.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #6 

נשמע כמו בזבוז משווע אם אין לך 5.1 אמיתי אם תשאל אותי.

mib פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כמה שאלות

שליחה #7 

Malcontent כתב:מה שאתה מנסה לעשות די נהוג, למרות שאני לא יודע כמה זה מומלץ, והדרך לעשות את זה היא לא להוציא כבל אופטי למגבר ו HDMI לטלויזיה, מכיוון שאז כל אחד מהמכשירים יוציא את כל הסאונד, במקום שהטלויזיה תשלים רק את הסנטר.

מה שאתה צריך לעשות הוא להשתמש בכניסת האודיו האנאלוגית של הטלויזיה ולחבר אותה ליציאת רמקול הסנטר מהמגבר שלך. זאת הדרך הנכונה והיחידה לעשות את זה כמו שצריך.
...
1. מה קורה אם אני מחבר את הטלוויזיה ליצאת סנטר במגבר ויש לה שני רמקולים?

2. על מה לוותר? האופטי או ה HDMI?

9xcalibur9 כתב:נשמע כמו בזבוז משווע אם אין לך 5.1 אמיתי אם תשאל אותי.
...
3. מה???

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #8 

1) אני לא לגמרי בטוח מה יקרה אם תחבר את הטלויזיה כסנטר, ויש לה שני רמקולים, אבל הטלויזיות בימינו משתדלות לחקות מערכות סראונד, כך שאני מאמין שהיא תתמודד עם המשימה.
2) ותר על ה HDMI שהולך לטלויזיה, תשאיר את האופטי שהולך לרסיבר, ומהרסיבר תוציא מהיציאה של הסנטר כבל לטלויזיה.
3) אני מסכים איתך.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”