השמעה גם ביצאה האופטית וגם ב HDMI
קניתי LCD sony p3000 37, חיברתי את ה PS3 דרך ה HDMI לטלוויזיה ודרך כבל אופטי למגבר. הבעיה היא שכרגע מחוברים לי רק 2 רמקולים למגבר, והייתי רוצה שהקול ישמע גם מהם וגם מהטלוויזיה. בהגדרות של ה PS3 אפשר לבחור או באופטי או ב HDMI, וברגע שבוחרים אחד מהם השני מתבטל לגמרי.
משהו מכיר דרך להשמיע דרך 2 המקורות?
אגב, התלבטתי מאוד לפני קנית הטלוויזיה ואני ממליץ מאוד.
משהו מכיר דרך להשמיע דרך 2 המקורות?
אגב, התלבטתי מאוד לפני קנית הטלוויזיה ואני ממליץ מאוד.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מה זה יתן לך?
רמקולים של טלויזיה הם בד"כ חלשים ופחות איכותיים מרמקולים שמחוברים לרסיבר. אם הרסיבר מוגדר נכון אתה אמור לשמוע הכל דרך שני הרמקולים שמחוברים אליו. אם אתה בכל זאת מתעקש ניתן לחבר כבל מיציאת MONITOR OUT ברסיבר לכניסה אנלוגית בטלויזיה (או להיפך).
תודה אנסה
זה נכון שהרמקולים המוגברים איכותיים הרבה יותר, אבל בגלל שהם רק שניים הטלוויזיה יכולה להשלים במקום סנטר.
תודה אני אנסה למרות שזה מרגיש מיותר שאני צריך להעביר בעקיפין את הסאונד לטלוויזיה שמימלא מקבלת אותו מה HDMI, חבל שאין בקונסולה אפשרות להפעיל את שניהם..
תודה אני אנסה למרות שזה מרגיש מיותר שאני צריך להעביר בעקיפין את הסאונד לטלוויזיה שמימלא מקבלת אותו מה HDMI, חבל שאין בקונסולה אפשרות להפעיל את שניהם..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה שאתה מנסה לעשות די נהוג, למרות שאני לא יודע כמה זה מומלץ, והדרך לעשות את זה היא לא להוציא כבל אופטי למגבר ו HDMI לטלויזיה, מכיוון שאז כל אחד מהמכשירים יוציא את כל הסאונד, במקום שהטלויזיה תשלים רק את הסנטר.
מה שאתה צריך לעשות הוא להשתמש בכניסת האודיו האנאלוגית של הטלויזיה ולחבר אותה ליציאת רמקול הסנטר מהמגבר שלך. זאת הדרך הנכונה והיחידה לעשות את זה כמו שצריך.
מה שאתה צריך לעשות הוא להשתמש בכניסת האודיו האנאלוגית של הטלויזיה ולחבר אותה ליציאת רמקול הסנטר מהמגבר שלך. זאת הדרך הנכונה והיחידה לעשות את זה כמו שצריך.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
נשמע כמו בזבוז משווע אם אין לך 5.1 אמיתי אם תשאל אותי.
כמה שאלות
1. מה קורה אם אני מחבר את הטלוויזיה ליצאת סנטר במגבר ויש לה שני רמקולים?Malcontent כתב:מה שאתה מנסה לעשות די נהוג, למרות שאני לא יודע כמה זה מומלץ, והדרך לעשות את זה היא לא להוציא כבל אופטי למגבר ו HDMI לטלויזיה, מכיוון שאז כל אחד מהמכשירים יוציא את כל הסאונד, במקום שהטלויזיה תשלים רק את הסנטר.
מה שאתה צריך לעשות הוא להשתמש בכניסת האודיו האנאלוגית של הטלויזיה ולחבר אותה ליציאת רמקול הסנטר מהמגבר שלך. זאת הדרך הנכונה והיחידה לעשות את זה כמו שצריך....
2. על מה לוותר? האופטי או ה HDMI?
3. מה???9xcalibur9 כתב:נשמע כמו בזבוז משווע אם אין לך 5.1 אמיתי אם תשאל אותי....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
1) אני לא לגמרי בטוח מה יקרה אם תחבר את הטלויזיה כסנטר, ויש לה שני רמקולים, אבל הטלויזיות בימינו משתדלות לחקות מערכות סראונד, כך שאני מאמין שהיא תתמודד עם המשימה.
2) ותר על ה HDMI שהולך לטלויזיה, תשאיר את האופטי שהולך לרסיבר, ומהרסיבר תוציא מהיציאה של הסנטר כבל לטלויזיה.
3) אני מסכים איתך.
2) ותר על ה HDMI שהולך לטלויזיה, תשאיר את האופטי שהולך לרסיבר, ומהרסיבר תוציא מהיציאה של הסנטר כבל לטלויזיה.
3) אני מסכים איתך.