יאללה בלגאן
תביעה יצוגית כנגד YES
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי אין קייס.
המדינה החכירה את התדרים ליס, שיבוש שכזה מגורם חוץ זה כמו פיגוע. אם צריך לתת פיצויים (לדעתי לא, כי באמת כבר ניתנו פיצויים) המדינה צריכה לשלם כי המדינה היא זו שלא טיפלה בנושא.
תחשבו שיש התקפה של חיזבאללה על חברת החשמל, אתם באמת חושבים שהצרכנים שלא קיבלו את השירות היו תובעים אותה? ברור גם שהמדינה היא זו שהיתה מפצה את חברת החשמל כי זו פגיעה של גוף חוץ.
מקווה שביה"מ לא יקבל את התביעה.
המדינה החכירה את התדרים ליס, שיבוש שכזה מגורם חוץ זה כמו פיגוע. אם צריך לתת פיצויים (לדעתי לא, כי באמת כבר ניתנו פיצויים) המדינה צריכה לשלם כי המדינה היא זו שלא טיפלה בנושא.
תחשבו שיש התקפה של חיזבאללה על חברת החשמל, אתם באמת חושבים שהצרכנים שלא קיבלו את השירות היו תובעים אותה? ברור גם שהמדינה היא זו שהיתה מפצה את חברת החשמל כי זו פגיעה של גוף חוץ.
מקווה שביה"מ לא יקבל את התביעה.
עופר,oferlaor כתב:לדעתי אין קייס.
מקווה שביה"מ לא יקבל את התביעה....
הטענה היא ש-YES לא הייתה צריכה לחייב את לקוחותיה עבור חודש ספטמבר,שבו
רוב המנויים לא פתחו בכלל מקלטים עקב השיבושים.
הפיצוי ש YES נתנה הוא גורף
לדעתי,יש רבים שהיו מעדיפים קבלת פיצוי כספי במקום פתיחת ערוצים שחלקם הגדול בכלל
לא מעניין אותם....
לדעתי צריך לתבוע את YES (ביחד עם הוט) על כך שהם נותנים יד לזליגת התכנים השערורייתית עם ערוצי ה5+LIVE\GOLD.
שידורי הליגה הספרדית היו עוד לפני ספורט5+ בערוץ הספורט, וכעת ספורט 5 משדר רכיבה על סוסים בזמן ששידור ישיר של משחק ליגה של ברצלונה משודר ב5+LIVE.
שידורי הליגה הספרדית היו עוד לפני ספורט5+ בערוץ הספורט, וכעת ספורט 5 משדר רכיבה על סוסים בזמן ששידור ישיר של משחק ליגה של ברצלונה משודר ב5+LIVE.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
YES לדעתי חברה עם סטנדרטים יותר גבוהים מהמקובל..
לא זכור לי שאני מקבל פיצויים מחברת חשמל על כל הנפילות מתח.
במקום זה הם משמיעים את הפרסומת מעצבנת על חשיבות לשים את הטרמוסטאט של המיזוג על 26 מעלות..
YES בקושי רווחים (אם בכלל) אז מה תתן הסחיטה הזאת?
לא זכור לי שאני מקבל פיצויים מחברת חשמל על כל הנפילות מתח.
במקום זה הם משמיעים את הפרסומת מעצבנת על חשיבות לשים את הטרמוסטאט של המיזוג על 26 מעלות..
YES בקושי רווחים (אם בכלל) אז מה תתן הסחיטה הזאת?
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 14/04/2008 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

gameboy,
אם הזיכרון שלי אינו מטעני - אנשים מהצפון שהתלוננו על התקלה קיבלו הפחתה בעלויות לתקופת ההפרעה.
מי שלא התלונן אכן לא קיבל פיצוי...
אם הזיכרון שלי אינו מטעני - אנשים מהצפון שהתלוננו על התקלה קיבלו הפחתה בעלויות לתקופת ההפרעה.
מי שלא התלונן אכן לא קיבל פיצוי...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין קייס לתביעה זו.
א. להלכה יס לא התנערה מאחריותה. היא פיצתה את הלקוחות בחבילות ערוצים ללא תמורה. יכול להיות שהפיצוי לא התאים לחלק מהמנויים.
ב. עד כמה שזכור לי יס גם לא קנסה לקוחות שהחליטו להתנתק ולעבור להוט (תקנו אותי אם אני טועה)
ג. לא כל לקוחות יס סבלו באותה מידה. יש כאלה (כמוני) שכמעט ולא הרגישו את השיבושים, כך שהטענה שמעלה gameboy אינה נכונה עובדתית
ד. תחשבו טוב לפני שתתפתו לחשוב שתביעה יצוגית זה האביר הלבן של הצרכן הקטן הנלחם נגד התאגידים הגדולים. זה לא בדיוק כך. מדובר בעסק כמו כל העסקים ממנו מתפרנסים כמה עו"ד שכל מטרתם היא לגרור חברות להסכמים מחוץ לכתלי ביה"מ כדי לגרוף עמלה שמנה בלי להתאמץ יותר מידי (יסלחו לי עו"ד החברים בפורום). זה עסק לכל דבר שבו היום הם תובעים את יס ומחר את שטראוס כי מישהי מצאה ג'וק בקוט'ג. הרבה צדק לא תראו מהתהליך.
א. להלכה יס לא התנערה מאחריותה. היא פיצתה את הלקוחות בחבילות ערוצים ללא תמורה. יכול להיות שהפיצוי לא התאים לחלק מהמנויים.
ב. עד כמה שזכור לי יס גם לא קנסה לקוחות שהחליטו להתנתק ולעבור להוט (תקנו אותי אם אני טועה)
ג. לא כל לקוחות יס סבלו באותה מידה. יש כאלה (כמוני) שכמעט ולא הרגישו את השיבושים, כך שהטענה שמעלה gameboy אינה נכונה עובדתית
ד. תחשבו טוב לפני שתתפתו לחשוב שתביעה יצוגית זה האביר הלבן של הצרכן הקטן הנלחם נגד התאגידים הגדולים. זה לא בדיוק כך. מדובר בעסק כמו כל העסקים ממנו מתפרנסים כמה עו"ד שכל מטרתם היא לגרור חברות להסכמים מחוץ לכתלי ביה"מ כדי לגרוף עמלה שמנה בלי להתאמץ יותר מידי (יסלחו לי עו"ד החברים בפורום). זה עסק לכל דבר שבו היום הם תובעים את יס ומחר את שטראוס כי מישהי מצאה ג'וק בקוט'ג. הרבה צדק לא תראו מהתהליך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
sunny_jim,
תרים את הכפפה, אני איתך
מה שערוץ חמש עשה בזמנו, וחמש פלוס עושה היום, זה שוד לאור יום, בגיבוי משרד התקשורת המטומטם שלנו.
תרים את הכפפה, אני איתך
מה שערוץ חמש עשה בזמנו, וחמש פלוס עושה היום, זה שוד לאור יום, בגיבוי משרד התקשורת המטומטם שלנו.
Silence speaks louder than words
רק כדי לסדר לכם את האוזן אחוז התביעות המיוצגות המאושרות ע"י ביהמ"ש עומד על פחות מ- 5% וגם מהן אחוז התביעות שמגיעות לפסק דין הוא קטן מאד.Catskinner כתב:אין קייס לתביעה זו.
ד. תחשבו טוב לפני שתתפתו לחשוב שתביעה יצוגית זה האביר הלבן של הצרכן הקטן הנלחם נגד התאגידים הגדולים. זה לא בדיוק כך. מדובר בעסק כמו כל העסקים ממנו מתפרנסים כמה עו"ד שכל מטרתם היא לגרור חברות להסכמים מחוץ לכתלי ביה"מ כדי לגרוף עמלה שמנה בלי להתאמץ יותר מידי (יסלחו לי עו"ד החברים בפורום). זה עסק לכל דבר שבו היום הם תובעים את יס ומחר את שטראוס כי מישהי מצאה ג'וק בקוט'ג. הרבה צדק לא תראו מהתהליך....
קחו בחשבון שיס עשו מאמץ להקטנת הנזק ( שלושה חודשי ערוצים פתוחים + ערוץ הסרטים בתשלום).
לגבי זליגת התוכן לערוצי הספורט בתשלום האשם הוא במועצת הכבלים, כנראה שהם "משומנים" שם.
נ.ב. לא נפגעתי
- oferlaor
- מנהל

dts2,
איך הצבא אשם?!
משרד התקשורת אני מקבל... והוא נציג הממשלה / המדינה.
אגב, זו לא צוללת והיא כלל לא מיסתורית. זו ספינת יוניסף הולנדית/בלגית שהשתמשה ברדאר מסוג חדש. הם סירבו להודות שהם משתמשים ברדאר הזה, ויותר חמור שהוא משתמש בתדרים שחוקית אסור להם להשתמש בהם.
מכיוון שמדובר בנציגת מדינה אחרת, לדעתי מדינת ישראל צריכה לפנות רשמית להולנד ולדרוש פיצויים בשם משרד התקשורת!
איך הצבא אשם?!
אגב, זו לא צוללת והיא כלל לא מיסתורית. זו ספינת יוניסף הולנדית/בלגית שהשתמשה ברדאר מסוג חדש. הם סירבו להודות שהם משתמשים ברדאר הזה, ויותר חמור שהוא משתמש בתדרים שחוקית אסור להם להשתמש בהם.
מכיוון שמדובר בנציגת מדינה אחרת, לדעתי מדינת ישראל צריכה לפנות רשמית להולנד ולדרוש פיצויים בשם משרד התקשורת!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מניח שיתברר לנו שהספר zoo הארץ אולי צדק בכך כשאמר שההולנדים אוהבים גבינות ויהודים אבל לשלם ליהודים הם בטח לא אוהבים.oferlaor כתב:dts2,
איך הצבא אשם?!
מכיוון שמדובר בנציגת מדינה אחרת, לדעתי מדינת ישראל צריכה לפנות רשמית להולנד ולדרוש פיצויים בשם משרד התקשורת!...
גם הצבא אשםoferlaor כתב:dts2,
איך הצבא אשם?!
מכיוון שמדובר בנציגת מדינה אחרת, לדעתי מדינת ישראל צריכה לפנות רשמית להולנד ולדרוש פיצויים בשם משרד התקשורת!...
שלא שלח איזה טורפדו להולנדית הזו וגאל אותנו הלקוחות מהיסורים עקב בעיות הצפייה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לפי הבנתי מהכתבה הזו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531134,00.html
שישראל ביקשה מהולנד שיפקחו על הברחות הנשק.
כתבו כאן שנשלח טילים לאונייה של הולנד או שישלמו לנו פיצויים, סה"כ לפי הכתבה הזו נראה שהם הפעילו את האונייה הזו לפי בקשתינו.
נראה שבעצם ממשלת ישראל היא האשמה היחידה בסיפור הזה, ויס חפים מכל פשע, ואולי אפילו צריכים לקבל כספים מהממשלה על הנזק שנגרם.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531134,00.html
שישראל ביקשה מהולנד שיפקחו על הברחות הנשק.
כתבו כאן שנשלח טילים לאונייה של הולנד או שישלמו לנו פיצויים, סה"כ לפי הכתבה הזו נראה שהם הפעילו את האונייה הזו לפי בקשתינו.
נראה שבעצם ממשלת ישראל היא האשמה היחידה בסיפור הזה, ויס חפים מכל פשע, ואולי אפילו צריכים לקבל כספים מהממשלה על הנזק שנגרם.
- oferlaor
- מנהל

ממה שאני יודע זו היתה שליחות של האום ולא בקשת ישראל.
לגבי הצבא, אתה לא באמת חושב שצהל צריך להתקיף ספינת או"ם של מדינת eu אוהדת ישראל ששטה במים בין לאומיים בחוף לבנון... איך לומר, פעולה כזו לא היתה מסתיימת יפה כ"כ
לגבי הצבא, אתה לא באמת חושב שצהל צריך להתקיף ספינת או"ם של מדינת eu אוהדת ישראל ששטה במים בין לאומיים בחוף לבנון... איך לומר, פעולה כזו לא היתה מסתיימת יפה כ"כ