בשורה מרה לכל המחכים לממירי הhd החדשים של hot...
צודק, אפילו אני לא שמעתי על דחייה כזו גדולה (אני מכיר יעד של יוני/יולי). נקווה בשביל מנויי HOT שאין אמת בדבריו של אותו נציג שירות.guyezra כתב:
מבולבלים? גם אנחנו...
לא נשמע לי סביר.
נראה לי שכדאי לדבר עם מישהו מוסמך יותר מנציג שירות, דובר על מרץ-אפריל ותחילת הפצה קצת אח"כ....
עבר הרבה זמן מאז שמעתי הצהרה כל כך לא מבוססת. ברכותיי, החזרת לי את האמון בבולשיט.Omeckron כתב:הגיוני - הנתונים האחרונים מראים על כישלון מוחלט של יס עם הHD, ממש בהגדרה של אסון.
משיחה עם עובד חברה מסתבר שרק כמה מאות בודדים הצטרפו ורובם עובדי חברה..
HOT כנראה מודעים לזה......
למה אתה לא מאמין לבחור?עידו_F כתב:עבר הרבה זמן מאז שמעתי הצהרה כל כך לא מבוססת. ברכותיי, החזרת לי את האמון בבולשיט.Omeckron כתב:הגיוני - הנתונים האחרונים מראים על כישלון מוחלט של יס עם הHD, ממש בהגדרה של אסון.
משיחה עם עובד חברה מסתבר שרק כמה מאות בודדים הצטרפו ורובם עובדי חברה..
HOT כנראה מודעים לזה.........
לדעתי- אולי הוא קצת הגזים,אבל לא רחוק מהאמת המאכזבת...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
את מי יס אכזבה? אהה???
YES יצאה גדולה !!!
כולם כאן מבלבלים במוח , בלי יס היינו נשארים הרבה מאחור... בקרוב מאוד יהיו ליס 4 ערוצי HD (שמתוכם 2 היא מפעילה)
יס לקחה את הסיכון למרות שהיא ידעה שיהיה הרבה הפסדים, ובגלל שאנחנו פה מדינת עולם שלישי יקח הרבה זמן עד שכל הסיפור יחלחל לאלה שאין להם מושג מה זה איכות ...
YES יצאה גדולה !!!
כולם כאן מבלבלים במוח , בלי יס היינו נשארים הרבה מאחור... בקרוב מאוד יהיו ליס 4 ערוצי HD (שמתוכם 2 היא מפעילה)
יס לקחה את הסיכון למרות שהיא ידעה שיהיה הרבה הפסדים, ובגלל שאנחנו פה מדינת עולם שלישי יקח הרבה זמן עד שכל הסיפור יחלחל לאלה שאין להם מושג מה זה איכות ...
לצאת גדול שסה"כ 6,000 לקוחות זה קצת מגלומני .zovirax כתב:את מי יס אכזבה? אהה???
YES יצאה גדולה !!!
יס לקחה את הסיכון למרות שהיא ידעה שיהיה הרבה הפסדים, ובגלל שאנחנו פה מדינת עולם שלישי יקח הרבה זמן עד שכל הסיפור יחלחל לאלה שאין להם מושג מה זה איכות ......
"יס לקחה את הסיכון למרות שהיא ידעה שיהיה הרבה הפסדים",
איזה ניהול אחראי -מקצועני לוקח סיכונים ,תראה את המנייה של הוט נסקה בשנה האחרונה ואף הציגה רווחים .
אין לי טענות לחדשנות של יס נהפכו ,אבל כמהלך עיסקי HD לא הצלחה .
יס צריכה להתמקד בשיווק YESMAX (הצלחה ) וללכוד מנויים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שמע, כנראה שהשיווק של יס יותר מוצלח ממה שאתה חושב כי ב 8 השעות שחלפו בין שתי ההודעות שלך הם הצליחו לגייס עוד 1000 מנויים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
יס לא יצאה גדולה וגם לא קידמה את השוק, אם כבר, החזירה אותו אחורה - הם השיקו שירות שמורכב מ2 ערוצי הדגמת HD ועוד ערוץ ספורט לחובבים תמורת 40 שקל מינימום! (אם אתה לוקח רק ממיר אחד) + התחייבות לשלוש שנים - פלא שיצא כזה כשלון?
ועכשיוו מה קורה? המשקיעים מסיקים שהשוק לא מוכן, יס ניצלו את המשאבים שלהם להשקה וייצרו גורם הרתעה בשוק, סכ"ה עכשיוו יקח יותר זמן עד שנראה HD נומרלי לעומת אם יס לא היו משיקים בכלל בצורה הזו.
היס HD מאוד יפה בשלב של ההתלהבות, אבל מעניין מה יהיו התוצאות אם נשאל את מנויי השירות באתר כמה זמן הם מבלים מול הערוצים האלו בצפיה בתוכן ולא לצורך התלהבות מהHD עצמו.
ועכשיוו מה קורה? המשקיעים מסיקים שהשוק לא מוכן, יס ניצלו את המשאבים שלהם להשקה וייצרו גורם הרתעה בשוק, סכ"ה עכשיוו יקח יותר זמן עד שנראה HD נומרלי לעומת אם יס לא היו משיקים בכלל בצורה הזו.
היס HD מאוד יפה בשלב של ההתלהבות, אבל מעניין מה יהיו התוצאות אם נשאל את מנויי השירות באתר כמה זמן הם מבלים מול הערוצים האלו בצפיה בתוכן ולא לצורך התלהבות מהHD עצמו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
NEW_WAVE,
היעד שלהם היה 5000 מנויים תוך שנה... קשה לי להאמין שהם לא יגיעו לזה.
כרגע עיקר הבעיה היא להרים את הערוצים הנותרים - לדעתי ברגע שיהיה להם יותר תוכן הם גם יחדשו את הקמפיין של זה (שכזכור הופסק לאחר ששני הקמפיינים הקודמים היו בעייתיים).
Omeckeron,
כלומר, לדעתך הם צריכים להפסיק את השידורים (זה יקדם את התחום?!)
יש לך ראייה מאוד מוזרה של העובדות... הוט היו יכולים להשיק עוד ב-2005, והם בפועל עשו זאת רק כשיס פתחו את השידורים.
לא ברור לך שמישהו צריך לעשות את המהלך הראשון כאן? אתה זוכר מה היה כשיס התחילו את השידורים שלהם?
היה להם ערוץ סרטים אחד וערוץ סדרות אחד ושניהם שידרו 6 שעות ביום בלופ.
לגבי ההתחייבות ל-3 שנים, אם לא שמת לב, כל מי שביקש לצאת מההתחייבות קיבל את זה ללא כסף...
לא יודע לגביך, אבל במקרה של מרטין לדוגמא, בכל פעם שאני מדבר איתו אז הוא מתלהב מזה מחדש ואומר איזה סרט הוא ראה אתמול בדיוק ב-HD...
במקרה שלי, אני עדיין מתקשה בכך הרבה יותר בגלל ההרגל לכל נושא ה-PVR. קשה לי לתזמן את השעות העקומות שבהן אני רואה סרטים ללוח השידורים של ה-HD. עניין של הרגל. יש כמה וכמה סרטים שממש חבל לי שהפסדתי. כשערוץ הסדרות יעלה בהמשך החודש אני בוודאי אשאב לנושא מחדש הרבה יותר חזק.
היעד שלהם היה 5000 מנויים תוך שנה... קשה לי להאמין שהם לא יגיעו לזה.
כרגע עיקר הבעיה היא להרים את הערוצים הנותרים - לדעתי ברגע שיהיה להם יותר תוכן הם גם יחדשו את הקמפיין של זה (שכזכור הופסק לאחר ששני הקמפיינים הקודמים היו בעייתיים).
Omeckeron,
כלומר, לדעתך הם צריכים להפסיק את השידורים (זה יקדם את התחום?!)
יש לך ראייה מאוד מוזרה של העובדות... הוט היו יכולים להשיק עוד ב-2005, והם בפועל עשו זאת רק כשיס פתחו את השידורים.
לא ברור לך שמישהו צריך לעשות את המהלך הראשון כאן? אתה זוכר מה היה כשיס התחילו את השידורים שלהם?
היה להם ערוץ סרטים אחד וערוץ סדרות אחד ושניהם שידרו 6 שעות ביום בלופ.
לגבי ההתחייבות ל-3 שנים, אם לא שמת לב, כל מי שביקש לצאת מההתחייבות קיבל את זה ללא כסף...
לא יודע לגביך, אבל במקרה של מרטין לדוגמא, בכל פעם שאני מדבר איתו אז הוא מתלהב מזה מחדש ואומר איזה סרט הוא ראה אתמול בדיוק ב-HD...
במקרה שלי, אני עדיין מתקשה בכך הרבה יותר בגלל ההרגל לכל נושא ה-PVR. קשה לי לתזמן את השעות העקומות שבהן אני רואה סרטים ללוח השידורים של ה-HD. עניין של הרגל. יש כמה וכמה סרטים שממש חבל לי שהפסדתי. כשערוץ הסדרות יעלה בהמשך החודש אני בוודאי אשאב לנושא מחדש הרבה יותר חזק.
לא אמרתי שהם צריכים להפסיק, הצגתי שני תרחישים לא שלושה.
סכ"ה אני אומר שההיצע שלהם לעומת מחיר מכוון לשוק נישה מאוד מאוד קטן, אני חושב שהיה עדיף לדחות את ההשקה אם היה הדבר אומר שבהשקה יהיה להם למשל תוכניות ישראליות בHD, חדשות בHD - או לחילופין יותר גמישות מבחינת מחירי החבילה.
בקשר להתחייבות - זה לא ממש משנה מה קורה בפועל, אלא יותר מה רואה הצרכן כשהוא בא לסגור עיסקה.
שלא תבין אותי לא נכון - מבחינתי להשוות בין יס לבין הוט זה כמו להשוות בין ערוץ 1 לערוץ 2.
אבל פה אני באמת חושב שיס מיהרו לשחרר מוצר שגם לא מוכן מבחינה טכנית וגם שיווקית פגום.
סכ"ה אני אומר שההיצע שלהם לעומת מחיר מכוון לשוק נישה מאוד מאוד קטן, אני חושב שהיה עדיף לדחות את ההשקה אם היה הדבר אומר שבהשקה יהיה להם למשל תוכניות ישראליות בHD, חדשות בHD - או לחילופין יותר גמישות מבחינת מחירי החבילה.
בקשר להתחייבות - זה לא ממש משנה מה קורה בפועל, אלא יותר מה רואה הצרכן כשהוא בא לסגור עיסקה.
שלא תבין אותי לא נכון - מבחינתי להשוות בין יס לבין הוט זה כמו להשוות בין ערוץ 1 לערוץ 2.
אבל פה אני באמת חושב שיס מיהרו לשחרר מוצר שגם לא מוכן מבחינה טכנית וגם שיווקית פגום.
Catskinner כתב:שמע, כנראה שהשיווק של יס יותר מוצלח ממה שאתה חושב כי ב 8 השעות שחלפו בין שתי ההודעות שלך הם הצליחו לגייס עוד 1000 מנויים....
אני רוצה להאמין שערוץ הסדרות החדש של YES HD יהווה ערוץ דגל כערוץ צריכה יומי ,
כך שימשוך את מנויים חדשים ובה בעת הוט יחשפו את הנשק שלהם באפריל .
- oferlaor
- מנהל

Omeckron,
ביצה ותרנגולת. אם היו דוחים, ספקי התוכן היו דוחים את העניניים גם.
באיזה שהוא שלב צריך לעשות CUT ולהתחיל לספק את השירות ברמה כלשהי אחרת זה פרוייקט שלא נגמר.
ביצה ותרנגולת. אם היו דוחים, ספקי התוכן היו דוחים את העניניים גם.
באיזה שהוא שלב צריך לעשות CUT ולהתחיל לספק את השירות ברמה כלשהי אחרת זה פרוייקט שלא נגמר.
המזל שלנו בישראל שאנחנו חסרי משמעות לתעשיה,
באיזהשהוא שלב,כנראה בעתיד המאוד קרוב, הטכנולוגיה הייתה נעשת מאוד REDUNDENT - בערך כמו מסכים ציבעוניים למכשירים ניידים היום - כל ממיר יהיה חייב להיות HD פשוט כי כבר לא מייצרים רגילים, כנ"ל לגבי מצלמות מקצועיות, ציוד שידור ועריכה, תכנים מארה"ב יגיעו למחיר של תכני SD היום וכ"ו...,
אז נכון שהשלמת התהליך הזה כנראה תסחב עד סוף העשור ואולי תגלוש לשני, אבל הבעיה של יס לא בהכרח הייתה המחיר -
קחו 40 שקל, אבל תנו ערוצי תוכן שכולם צופים בהם שמשדרים 24 שעות, לאנשים שגם אם לא כ"כ איכפת להם (את סבתא שלי לא כ"כ מטריד לראות טרה נוסרא בSD) יהיו מוכנים לקנות.
ככה שהם לא היו חייבים לחכות להשלמת התהליך.
באיזהשהוא שלב,כנראה בעתיד המאוד קרוב, הטכנולוגיה הייתה נעשת מאוד REDUNDENT - בערך כמו מסכים ציבעוניים למכשירים ניידים היום - כל ממיר יהיה חייב להיות HD פשוט כי כבר לא מייצרים רגילים, כנ"ל לגבי מצלמות מקצועיות, ציוד שידור ועריכה, תכנים מארה"ב יגיעו למחיר של תכני SD היום וכ"ו...,
אז נכון שהשלמת התהליך הזה כנראה תסחב עד סוף העשור ואולי תגלוש לשני, אבל הבעיה של יס לא בהכרח הייתה המחיר -
קחו 40 שקל, אבל תנו ערוצי תוכן שכולם צופים בהם שמשדרים 24 שעות, לאנשים שגם אם לא כ"כ איכפת להם (את סבתא שלי לא כ"כ מטריד לראות טרה נוסרא בSD) יהיו מוכנים לקנות.
ככה שהם לא היו חייבים לחכות להשלמת התהליך.
- oferlaor
- מנהל

Omeckron,
מסכים איתך, אבל בשביל שזה יהיה רלוונטי צריך לחכות כמה שנים.
הבעיה הגדולה שלנו היא בכך שבעוד שבעבר העלימו עין מכך שערוצי תוכן מופצים מחוץ למדינת היעד המקורית שלהם, היום החוקים מאוד מאוד קשיחים.
כלומר, יס למשל לא יכולה לקחת את SKY ONE HD המעולה ולשדר אותו בארץ בגלל זכויות יוצרים.
עלויות התוכן ב-HD הם כיום בסביבות 100% יותר יקרות מתכנים זהים ב-SD. כלומר, אם אתה רוצה לראות את PRISON BREAK גם ב-HD, אז יס צריכה לרכוש אותו במחיר X ב-SD פלוס במחיר 2X ב-HD. כלומר, העלות היא 3X במקום X...
כלומר, היא לא יכולה פשוט להעביר את הערוצים שמשדרים את התוכן (כולם מוגנים בזכויות יוצרים + הצפנה בכדי שלא יצפו בהם סתם כך).
גם היצע הערוצים שיש להם תכנים מקוריים (ע"ע BBC, NATIONAL GEOGRAPHIC ודומיהם) הוא קטן באיזורינו עדיין.
מצד שני, זו ביצה ותרנגולת. אם נמתין שיהיה תוכן זול וזמין, אז נמתין עוד עשור מכיוון שבגלל העלויות הגבוהות אין טעם לבעלי התוכן להשקיע בכך אם אין מספיק גופי שידור שמעוניינים בכך. כלומר, באיזה שהוא שלב צריך לעשות CUT ואחד מהצדדים (במקרה הזה היוזמה הגיעה מגופי השידור) צריך להחליט שהוא הולך על זה.
מסכים איתך, אבל בשביל שזה יהיה רלוונטי צריך לחכות כמה שנים.
הבעיה הגדולה שלנו היא בכך שבעוד שבעבר העלימו עין מכך שערוצי תוכן מופצים מחוץ למדינת היעד המקורית שלהם, היום החוקים מאוד מאוד קשיחים.
כלומר, יס למשל לא יכולה לקחת את SKY ONE HD המעולה ולשדר אותו בארץ בגלל זכויות יוצרים.
עלויות התוכן ב-HD הם כיום בסביבות 100% יותר יקרות מתכנים זהים ב-SD. כלומר, אם אתה רוצה לראות את PRISON BREAK גם ב-HD, אז יס צריכה לרכוש אותו במחיר X ב-SD פלוס במחיר 2X ב-HD. כלומר, העלות היא 3X במקום X...
כלומר, היא לא יכולה פשוט להעביר את הערוצים שמשדרים את התוכן (כולם מוגנים בזכויות יוצרים + הצפנה בכדי שלא יצפו בהם סתם כך).
גם היצע הערוצים שיש להם תכנים מקוריים (ע"ע BBC, NATIONAL GEOGRAPHIC ודומיהם) הוא קטן באיזורינו עדיין.
מצד שני, זו ביצה ותרנגולת. אם נמתין שיהיה תוכן זול וזמין, אז נמתין עוד עשור מכיוון שבגלל העלויות הגבוהות אין טעם לבעלי התוכן להשקיע בכך אם אין מספיק גופי שידור שמעוניינים בכך. כלומר, באיזה שהוא שלב צריך לעשות CUT ואחד מהצדדים (במקרה הזה היוזמה הגיעה מגופי השידור) צריך להחליט שהוא הולך על זה.
- פילפלון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תוכן שמשודר ב HD ניתן לשדר גם ב SD
עופר אתה טועה לגבי רכישת תוכן גם ב HD וגם ב SD.עלויות התוכן ב-HD הם כיום בסביבות 100% יותר יקרות מתכנים זהים ב-SD. כלומר, אם אתה רוצה לראות את PRISON BREAK גם ב-HD, אז יס צריכה לרכוש אותו במחיר X ב-SD פלוס במחיר 2X ב-HD. כלומר, העלות היא 3X במקום X......
השרת שמשדר את PRISON BREAK למשל,
ב HD מסוגל בו זמנית להוציא את השידור ברמת SD.
כך שהמחיר יהיה X2 ולא X3 .
אבל יס תבחר לשדר חומר HD רק בערוצי ה HD שבתשלום נוסף.
ולא לשדר במקביל ב SD .
פשוט הולכים על כל הקופה,או הכל או כלום.