בשורה מרה לכל המחכים לממירי הhd החדשים של hot...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

כישלון ?
לפי מה הגדרתם את זה?

מאיפה אתם יודעים מה היו היעדים של החברה והאם הם עמדו ביעדים?

(רמז: אתם טועים בגדול!, מבחינת יס, הם הצליחו הרבה מעבר למצופה וזה לא מ"הודעות לעיתונות"....)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #22 

בקרוב תהיה בשורה משמחת ומפתיעה לכל מתעניני הHD בהוט
לכל המספידים ...קפלו את הדגלים ואל תניפו אותם בינתיים
052-4200610

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #23 

אנשים חיקו הרבה זמן לערוצי hd עד שיס לקחה את היוזמה(וכל הכבוד להם)ופתאום יש אנשים שלא מרוצים .מוזר לא 8O .אנשים קנו מסכים בעשרות אלפי שקלים בשבל זה ומה ?יש כאלה שרוצים שיס תחקה עוד קצת.מי שרוצה להתחבר שיתחבר ומי שלא רוצה שלא יתחבר .אבל שלא יתחיל לבלבל את המוח .מה?אתם רוצים שידורי hd בחינם ?אין היום דבר בחינם .אני חושב שאנשים השקיעו כל כך הרבה כסף במסכים רק בשבל זה אז תנו להם להנות .עוד 40 ש"ח בחודש זה כלום .זה בדיוק לפה שוורמה עם שתיה .אז כדאי לעשות דייטה ולחסוך לפה ולהשקיע בשידוריhd .אנחנו לא יכולים לחקות .שהוט יחקו עד שיהיה הרבה תוכן (עוד 10 שנים)מה יכפת לי

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #24 

באחד השרשורים הראשונים בנושא HD עשיתי תרגיל מחשבתי קטן שבסופו של דבר הגעתי למסקנה שיס צריכים להיות מאוד מרוצים אם יגיעו ל 7000-10000 מנויים ב 12 החודשים הראשונים של הפעלת שרות ה HD ושלמסה קריטית של 45-50 אלף מנויים יגיעו רק במהלך 2009. וזה מתוך הכרה לא כל כך גדולה של השוק ורק מפרסומים פומביים ומכמה ניחושים על גודל האוכלוסיה בארץ המחוברת לאינטרנט והמורידה באופן קבוע תכני HD.

אני מאמין שיס השיגו את המטרה הראשונה שלהם שהיא פריצת השוק, יצירת הכרה ולכידת הגרעין הקשה של המכורים ל HD. עכשיו הם צריכים לעבוד כדי להתרחב וללכוד מנויים מהמתחרה, לפנות לבעלי היס מקס (שהם הקהל הלקוחות היותר מבוסס והמתוחכם) ול"עמך ישראל" כדי להשיג את המסה הקריטית של מנויים שהם זקוקים לו כדי שהשרות יהפוך לכלכלי. ברם, את זה אי אפשר להשיג עם 3 ערוצים דלי תוכן וכאן מגיע הרגע שבו הם צריכים להחליט אם הם השיגו את המטרה הראשונה, מה הסיכויים שלהם להשיג את המטרה השניה וכמה זה יעלה להם. הבא נקווה שהם יחליטו לחיוב כי אחרת כולנו נפסיד - כולל המנויים בהוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”