Yellow_Blue כתב:הטלויזיה היא Philips 42PF9641D/10
קנינו את הטלויזיה לפני 4 וחצי חודשים יש אחריות עדיין לעוד 7 חודשים האחריות היא ל-12 חודש
כשקנינו אותה אמרו לנו שהיא FULL HD משתמע מכך שהיא תומכת בכל השידורים
קניתי XBOX360 ניסיתי להפעיל את ה-1080P וזה לא נותן לבחור אותו
בדקתי אצל חבר ואצלו זה כן נותן לבחור
אין לי מושג מה אפשר לעשות אולי יש בעיה בטלויזיה והיא לא יכולה לשדר 1080P האחריות היא מאלקטרה קנינו בשקם אלקטריק שאלנו אם זה FULL HD כמה פעמים ואמרו שכן
בדקתי באינטרנט ובכל מקום רשום שהיא FULL HD
מה אפשר לעשות ? להתקשר לשירות לקוחות אולי הטלויזיה פגומה ?
תודה

...
אני מבין את התסכול שלך, השאלה היא בסה"כ האם באמת צריך "להתאבד" בגלל זה.
בסה"כ יש לך טלוויזיה שהיא עם רזולוציה טבעית של FULL-HD, כלומר 1080 שורות ויחס 16:9. לגבי העניין של אות שזור או פרוגרסיבי, הטלוויזיה שלך לא יכולה לקלוט כמקור 1080P, אז כמו שמרטין אמר לך, תשנה ל- 1080i, והטלוויזיה תעשה באופן אוטומטי de-interlacing לאות ותציג אותו כ- 1080P. בסופו של דבר, התמונה שתקבל על המסך היא תמיד 1080P. אני לא יודע אם ה- de-interlace פוגע באיכות התמונה בצורה משמעותית לעומת אות 1080P במקור.
דוגמא נוספת היא, שידורי טלוויזיה ב- HD (בארץ ובשאר העולם, אולי חוץ מיפן) הם לכל היותר 1080i, כך שאפילו טלווזיית FULL-HD שקולטת 1080P תבצע de-interlacing לאות.
לי יש טלוויזיית HD-Ready ואני רואה טלוויזיה ב- HD ומקבל אחרי downscaling ו- de-interlace אות 768P כאשר המקור הוא 1080i ורואים מדהים משמעותית משידורי SD (אבל בוודאי שבטלוויזיה שלך יראו אפילו יותר טוב, אפילו שאינה תומכת ב- 1080P).
לסיכום, אני רק מקווה שהכסף שהוצאת עליה אכן לא רב כמו שהיה מצופה להוציא על טלוויזיה שקולטת 1080P.