מזרימדיה חדש - HD X Player X900
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
מזרימדיה חדש הוצג, ה HD X 900. מבוסס גם הוא על ה Network Media Tank, ה Middleware המפורסם של Syabas. הצ'יפ הינו כנראה SMP8635, בדומה ל Popcorn Hour A-100 & DViCO TViX 6500.
משהו אבל מעט חשוד לי באתר שלהם, המבנה והתכונות מועתקות מהאתר של Popcorn Hour. אפילו הדגם של המוצר לא שונה ונשאר זהה למה שהועתק (NMT A-100) למרות ששם הדגם שונה לחלוטין.
משהו אבל מעט חשוד לי באתר שלהם, המבנה והתכונות מועתקות מהאתר של Popcorn Hour. אפילו הדגם של המוצר לא שונה ונשאר זהה למה שהועתק (NMT A-100) למרות ששם הדגם שונה לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 19/02/2008 11:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא הייתי מייחס לזה חשדות.
רוב הסיכויים ששניהם העתיקו מאותו מקור ב-SYABAS...
כבר ראיתי את התופעה בעבר (כולל העתקי שגיאות כתיב בין 3 חברות שונות ומתחרות...)
רוב הסיכויים ששניהם העתיקו מאותו מקור ב-SYABAS...
כבר ראיתי את התופעה בעבר (כולל העתקי שגיאות כתיב בין 3 חברות שונות ומתחרות...)
לך תבין את הסינים האלה...
בכל מקרה תירגום סיני של גוגל אומר שהמכשיר יאפשר סטרימינג אלחוטי בתקן החדש 802n ?!
נראה לי שאם כבר NMT עדיף להמתין לחודש מרץ שהISTAR (האמריקאי..?) יוציאו גירסת HDMI1.3 ואולי גם 802N אלחוטי...
אצל האמריקאים לפחות לא תהיה בעיית אספקה !
הנה רעיון למי שרוצה להרים מיזם מעניין... מזמינים כמות של המעגל הפנימי מסין.. מרכיבים לו בארץ מארז סקסי.. ומשווקים אותו תחת הלוגו HOMETHEATRE HD מזרימדיה כחול לבן
א-ב-ל את הכסף הגדול עושים בהזמנת קושחה מSYABAS שבמקום שהנגן יופנה לפורטל שלהם הוא יפנה לפורטל ישראלי שמציע תכנים להורדה בתשלום בשיטת VOD ..
גם מזרימדיה כללי מצוין וגם אפשרות להזמנת סרטים DVD ו HD בתשלום.

בכל מקרה תירגום סיני של גוגל אומר שהמכשיר יאפשר סטרימינג אלחוטי בתקן החדש 802n ?!
נראה לי שאם כבר NMT עדיף להמתין לחודש מרץ שהISTAR (האמריקאי..?) יוציאו גירסת HDMI1.3 ואולי גם 802N אלחוטי...
אצל האמריקאים לפחות לא תהיה בעיית אספקה !
הנה רעיון למי שרוצה להרים מיזם מעניין... מזמינים כמות של המעגל הפנימי מסין.. מרכיבים לו בארץ מארז סקסי.. ומשווקים אותו תחת הלוגו HOMETHEATRE HD מזרימדיה כחול לבן
א-ב-ל את הכסף הגדול עושים בהזמנת קושחה מSYABAS שבמקום שהנגן יופנה לפורטל שלהם הוא יפנה לפורטל ישראלי שמציע תכנים להורדה בתשלום בשיטת VOD ..
גם מזרימדיה כללי מצוין וגם אפשרות להזמנת סרטים DVD ו HD בתשלום.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רעיון מצויין. אם מישהו לוקח את העניין הזה ברצינות תודיעו לי, אני אשמח לעזור.dizingof כתב: הנה רעיון למי שרוצה להרים מיזם מעניין... מזמינים כמות של המעגל הפנימי מסין.. מרכיבים לו בארץ מארז סקסי.. ומשווקים אותו תחת הלוגו HOMETHEATRE HD מזרימדיה כחול לבן![]()
גם מזרימדיה כללי מצוין וגם אפשרות להזמנת סרטים DVD ו HD בתשלום....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פורסמו תמונות נוספות.
- oferlaor
- מנהל

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אמת.
אותו צ'יפ, אותו Middleware וסביר להניח שהם חולקים גם יכולות זהות.
אותו צ'יפ, אותו Middleware וסביר להניח שהם חולקים גם יכולות זהות.
- oferlaor
- מנהל

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חבר'ה, Hands on 
אתמול קיבלתי את החבילה (בלי צרות מ EMS
). אריזה די גדולה ומהודרת, בשונה מאריזת הקרטון הפשוטה של ה Popcorn Hour A-100.
בפנים נמצא:
1. Step Down Convertor + כבל חשמל (הייתי צריך להחליףלאחד שתואם את השקעים בארץ).
2. כבל HDMI עבה בעל פרייט בכל צד. מעניק הרגשה של כבל איכותי.
3. דוקומינטציה בשפה סינית בלבד.
4. שלט זהה לחלוטין לזה של ה Popcorn Hour A-100.
5. הנגן עצמו.
פתחתי את ה Cover וישר הרגשתי משהו מוזר, ה Cover עצמו ממש כבד! לקחתי סרגל והוא נמדד בעובי של 3.5 מ"מ. רק להשוואה, הדפנות של ה A-100 בעובי של 1 מ"מ בלבד. מבנה יצוק זה נשמר בכל הדפנות של ה HDX, הוא פשוט חתיכה גדולה של אלומיניום יצוק. מרגיש מאוד מסיבי ואיכותי. אולי זה נשמע לכם כדבר פעוט, אך שימו לב לכל שאר מזרימי המדיה אשר קיימים בחוץ, עשויים פלסטיק צבעוני או מתכת דקה. סוף סוף לפגוש מתחרה במשקל כזה כבד זה בהחלט שינוי מרענן ומבורך
ה Board עצמו חסר אמצעי קירור אקטיבים (בדיוק כמו שאני אוהב) והמארז מכיל מקום די והותר עבור כונן קשיח 3.5 SATA.
הנגן עצמו נראה קופסתי למידי, בצבע שחור מוברש מט בעל פנל קידמי בצבע כסף. הפאנל הקידמי חסר VFD אך בעל 2 נוריות חיווי וכפתור הפעלה קפיצי.
ה HDX חובר למסך, מסך פתיחה יפה, לאחר מכן מספר הגדרות זריזות על מנת לוודא שהאודיו והוידאו יוצאים בצורה אופטימילית. הרשת זוהתה בנקל ללא שום תקלות והתחלתי בניגון תכנים...
נשאיר משהו לביקורת, לא?
אתמול קיבלתי את החבילה (בלי צרות מ EMS
בפנים נמצא:
1. Step Down Convertor + כבל חשמל (הייתי צריך להחליףלאחד שתואם את השקעים בארץ).
2. כבל HDMI עבה בעל פרייט בכל צד. מעניק הרגשה של כבל איכותי.
3. דוקומינטציה בשפה סינית בלבד.
4. שלט זהה לחלוטין לזה של ה Popcorn Hour A-100.
5. הנגן עצמו.
פתחתי את ה Cover וישר הרגשתי משהו מוזר, ה Cover עצמו ממש כבד! לקחתי סרגל והוא נמדד בעובי של 3.5 מ"מ. רק להשוואה, הדפנות של ה A-100 בעובי של 1 מ"מ בלבד. מבנה יצוק זה נשמר בכל הדפנות של ה HDX, הוא פשוט חתיכה גדולה של אלומיניום יצוק. מרגיש מאוד מסיבי ואיכותי. אולי זה נשמע לכם כדבר פעוט, אך שימו לב לכל שאר מזרימי המדיה אשר קיימים בחוץ, עשויים פלסטיק צבעוני או מתכת דקה. סוף סוף לפגוש מתחרה במשקל כזה כבד זה בהחלט שינוי מרענן ומבורך
ה Board עצמו חסר אמצעי קירור אקטיבים (בדיוק כמו שאני אוהב) והמארז מכיל מקום די והותר עבור כונן קשיח 3.5 SATA.
הנגן עצמו נראה קופסתי למידי, בצבע שחור מוברש מט בעל פנל קידמי בצבע כסף. הפאנל הקידמי חסר VFD אך בעל 2 נוריות חיווי וכפתור הפעלה קפיצי.
ה HDX חובר למסך, מסך פתיחה יפה, לאחר מכן מספר הגדרות זריזות על מנת לוודא שהאודיו והוידאו יוצאים בצורה אופטימילית. הרשת זוהתה בנקל ללא שום תקלות והתחלתי בניגון תכנים...
נשאיר משהו לביקורת, לא?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תמונות אחרונות.
-
-
-
- מישהו רוצה להתקשר אליהם?
- oferlaor
- מנהל

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sagsag,
המכשיר התקבל לביקורת בלבד, עדיין לא ניתן לרכוש אותו בצורה מסודרת. אני מאמין כי היצרן יעשה את הנגן זמין לרכישה בזמן הקרוב.
המכשיר התקבל לביקורת בלבד, עדיין לא ניתן לרכוש אותו בצורה מסודרת. אני מאמין כי היצרן יעשה את הנגן זמין לרכישה בזמן הקרוב.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

big27,
כיום הוא מספק יכולות דומות ל A-100, ניגון תכני Blu-ray & mkv ללא רבב.
לגבי עלות, אני ממתין לתשובה.
כיום הוא מספק יכולות דומות ל A-100, ניגון תכני Blu-ray & mkv ללא רבב.
לגבי עלות, אני ממתין לתשובה.
כאן אפשר לקנות אותו במחיר $240
הם כותבים שהמחיר הרגיל הוא $330
http://www.hdtvplayer.info/content/view/34/28/
הם כותבים שהמחיר הרגיל הוא $330
http://www.hdtvplayer.info/content/view/34/28/
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

exxa,
כפי שהבנתי מהתכתבות אחרונה שלי איתם, המחיר יהיה יותר נמוך.
כפי שהבנתי מהתכתבות אחרונה שלי איתם, המחיר יהיה יותר נמוך.