מזרימדיה חדש - HD X Player X900
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46408
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רצוי שלא תחווה דעה מבלי שיש לך נגן כזה. כבר היום, ה A-100 & HD X 900 פונקציונאלית טובים יותר מה 4100. גם מבחינת תמיכה בפורמטים, ביצועים ותכונות.gameboy כתב:ייקח למכשירים האלו זמן דיי ארוך להגיע לרמה פונקציונלית הזהה ל-4100
מבחינת תפעול חלק וללא בעיות כתוביות וכד'...
מדבריך ניתן להבין שאתה מדבר על ה 6500. לא ברור לי למה אתה חושב שה 6500 הוא ה TOP. גם במידה ובעיית החימום תפתר (לדעתי הבעיה ממש זניחה, פשוט תמקמו כונן קשיח), נכון להיום ה A-100 נותן פיצ'רים (תכונות אינטרנטיות, שרת NAS, קליינט טורנטים ועוד) ותמיכה בפורמטים (HD DVD) - דברים שה 6500 לא תומך וסביר להניח שגם לא יתמוך.gameboy כתב:ברגע שדביקו יסדרו את בעיית החימום-הם יהיו ה-TOP שוב...
אני לא חושב שמטרת החברות להתחרות בנגני ה TViX. בשיחה שערכתי אתמול עם איש הקשר שלי ב ISTAR & HD X 900, הם דווקא מכוונים את התחרות מול נגני NMT אחרים.
לדעתי-הבעייה ממש רציניתziv_r כתב:רצוי שלא תחווה דעה מבלי שיש לך נגן כזה. כבר היום, ה A-100 & HD X 900 פונקציונאלית טובים יותר מה 4100. גם מבחינת תמיכה בפורמטים, ביצועים ותכונות.gameboy כתב:ייקח למכשירים האלו זמן דיי ארוך להגיע לרמה פונקציונלית הזהה ל-4100
מבחינת תפעול חלק וללא בעיות כתוביות וכד'...
מדבריך ניתן להבין שאתה מדבר על ה 6500. לא ברור לי למה אתה חושב שה 6500 הוא ה TOP. גם במידה ובעיית החימום תפתר (לדעתי הבעיה ממש זניחה, פשוט תמקמו כונן קשיח), נכון להיום ה A-100 נותן פיצ'רים (תכונות אינטרנטיות, שרת NAS, קליינט טורנטים ועוד) ותמיכה בפורמטים (HD DVD) - דברים שה 6500 לא תומך וסביר להניח שגם לא יתמוך.gameboy כתב:ברגע שדביקו יסדרו את בעיית החימום-הם יהיו ה-TOP שוב...
אני לא חושב שמטרת החברות להתחרות בנגני ה TViX. בשיחה שערכתי אתמול עם איש הקשר שלי ב ISTAR & HD X 900, הם דווקא מכוונים את התחרות מול נגני NMT אחרים....
רצוי שלא תחווה דעה מבלי שיש לך נגן כזה.
דרך אגב,זיו:דביקו לא שלחו לך 6500 לבדיקה(בדומה לשאר החברות)?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

gameboy,
DViCO לא צריכים לשלוח לי מאומה, קיים מפיץ בארץ.
בנוסף, אני לא צריך 6500 בבית בשביל לדעת את ה Spec שלו ובמה הוא לא תומך.
שים לב שאתה סוטה כאן מנושא השרשור המקורי. במידה ויש לך קושיות לגבי ה HD X Player X900 - מקומן כאן.
עבור כל נושא אחר, נא פתח שרשור חדש או עשה שימוש בה"פ במידה ויש לך הערות כלשהן.
DViCO לא צריכים לשלוח לי מאומה, קיים מפיץ בארץ.
בנוסף, אני לא צריך 6500 בבית בשביל לדעת את ה Spec שלו ובמה הוא לא תומך.
שים לב שאתה סוטה כאן מנושא השרשור המקורי. במידה ויש לך קושיות לגבי ה HD X Player X900 - מקומן כאן.
עבור כל נושא אחר, נא פתח שרשור חדש או עשה שימוש בה"פ במידה ויש לך הערות כלשהן.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בעזרת הפתרון ש jpost מצא, ניתן לנגן גם במזרימדיה הזה עברית כהלכה 
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dizingof,
אני מקווה לשבת על הביקורת בקרוב. מה שכן, התכונות של ה A-100 די זהות ל HD X 900 מבחינת GUI, ביצועים ופיצ'רים. ההבדלים היחידים (ממה שראיתי עד כה) באים לידי ביטוי רק במארז ובמספר חיבורים.
אם תקרא (ונראה לי שקראת) את הביקורת על ה Popcorn Hour A-100, תוכל לקבל מושג די טוב על הנגן HD X 900 ויכולותיו.
אני מקווה לשבת על הביקורת בקרוב. מה שכן, התכונות של ה A-100 די זהות ל HD X 900 מבחינת GUI, ביצועים ופיצ'רים. ההבדלים היחידים (ממה שראיתי עד כה) באים לידי ביטוי רק במארז ובמספר חיבורים.
אם תקרא (ונראה לי שקראת) את הביקורת על ה Popcorn Hour A-100, תוכל לקבל מושג די טוב על הנגן HD X 900 ויכולותיו.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זיו, אפשר לבקש סקרין שוט או צילום וידאו קצר של דרך הופעת הכתוביות על המסך ? (עד לסקירה המקיפה שלך שתגיע בקרוב אינשאללהziv_r כתב:לגבי תרגומים, עניתי על נושא זה בקישור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 976#529976...
זה קטע מאד מציק .. אם קודם מופיעה הצללה בשחור ורק אחרי זה הפונט בלבן.
מצד שני אם יש חדשות בתחום הזה בקושחה הבאה אז כולנו נשמח לשמוע.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא יעזור וידאו של התופעה, זה מתרחש כל כך מהר שאני זקוק למצלמה עם יכולת צילום ב FPS מאוד גבוהה על מנת לתפוס את התופעה (ואין ברשותי מצלמה כזאת).
בכל מקרה, זה לא ממש רלוונטי מכיוון שרשמתי בשרשור אחר כי Syabas כבר תיקנו את הבעיה הזאת. אני אוכל לוודא את הדבר ממש בקרוב.
בכל מקרה, זה לא ממש רלוונטי מכיוון שרשמתי בשרשור אחר כי Syabas כבר תיקנו את הבעיה הזאת. אני אוכל לוודא את הדבר ממש בקרוב.
צה הצורך במזרימדיה
שלום,
אשמח לקבל דעת מומחים בסוגיה:
ברשותי מכשיר DVD מקליט של פיוניר עם דיסק קשיח פנימי של 320 ג'יגה.
אני מתלבט האם לרכוש מזרימדיה.
מה היתרונות במכשיר כזה ואיזה מכשיר מומלץ לרכוש.
אודה להתיחסות.
אודה להתיחסות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Re: צה הצורך במזרימדיה
למה בדיוק הגבת לשרשור בן שנה? על דגם מיושן (מעט) של מזרימדיה?aroey כתב:שלום,
אודה להתיחסות....
פתח שרשור חדש, פרט את צרכי הצפיה שלך (HD? SD? איזה מסך? מערכת הגברה?), תקציב וצרכים - ויוכלו לעזור יותר.
עוד לפני כן - קרא את השרשור הדביק המסביר בדיוק מהם היתרונות, אילו דגמים עדכניים היום וכו'.
בנוסף, אתה יכול לקרוא שרשורים בדף הראשון של פורום זה - תבין מעט יותר מי, מה וכמה