חיבור HDMI ב-Sharp LC-32WD1E - האם תומך ב-NR?
עוד מישהו מסכים עם זה? אם כן, זה יחסוך לי ברורים על מסכים...roeish כתב:אני הבנתי שהאיכות בחיבור VGA ו HDMI היא דיי זהה.... אני לא בטוח שזה צריך להיות פקטור בבחירת מסך כזה או אחר....kovals כתב:מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה.........
לברר אתה לא צריך כי זה ודאי שאין NR בשארפ בכניסת HDMI.roeylee כתב:עוד מישהו מסכים עם זה? אם כן, זה יחסוך לי ברורים על מסכים...roeish כתב:אני הבנתי שהאיכות בחיבור VGA ו HDMI היא דיי זהה.... אני לא בטוח שזה צריך להיות פקטור בבחירת מסך כזה או אחר....kovals כתב:מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה............
כן,אין הבדל משמעותי אם בכלל בין NR בVGA ל HDMI .roeylee כתב:עוד מישהו מסכים עם זה? אם כן, זה יחסוך לי ברורים על מסכים...roeish כתב:אני הבנתי שהאיכות בחיבור VGA ו HDMI היא דיי זהה.... אני לא בטוח שזה צריך להיות פקטור בבחירת מסך כזה או אחר....kovals כתב:מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה............
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש הבדל אבל לא ממש רציני......... בכל מקרה לשארפ עדיין יש עדיפות על הסמסונג וההיטאצ'י שיש לה חיבורי סקארט שמיביאם תמונה מיטבית בשידורים בארץ.. אה.. וגם 6MS
גם בהיטצ'י יש 6 Ms... ופעם גם אני חשבתי כמוך אבל אני שומע יותר ויותר אנשים שאומרים שרואים טוב יותר בהיטצי בטלוויזיה, בכל אופן לא רחוק היום שה HDMI ייכנס לכל בית בממירי הכבלים, כך שחיבור scart יהיה די לא רלוונטי, וגם כך ההבדל בין scart ל s video די זניח.noam12121212 כתב:יש הבדל אבל לא ממש רציני......... בכל מקרה לשארפ עדיין יש עדיפות על הסמסונג וההיטאצ'י שיש לה חיבורי סקארט שמיביאם תמונה מיטבית בשידורים בארץ.. אה.. וגם 6MS...