חיבור HDMI ב-Sharp LC-32WD1E - האם תומך ב-NR?
-
kovals
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
שלום לכולם,
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי תשובה - האם חיבור HDMI בטלויזיית LC-32WD1E של Sharp תומך ב-NR?
תודה מראש.
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי תשובה - האם חיבור HDMI בטלויזיית LC-32WD1E של Sharp תומך ב-NR?
תודה מראש.
- roeish
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 451
אני הבנתי שרק ב VGA
-
kovals
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה...
שוב תודה...
- amitgba
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
היטאצ'י LD9000
סמסונג R81 אבל לא מומלץ אם אתה הולך לראות HOT
סמסונג R81 אבל לא מומלץ אם אתה הולך לראות HOT
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- roeish
-
- חבר פעיל מאוד

אני הבנתי שהאיכות בחיבור VGA ו HDMI היא דיי זהה.... אני לא בטוח שזה צריך להיות פקטור בבחירת מסך כזה או אחר....kovals כתב:מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה......
- roeylee
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
עוד מישהו מסכים עם זה? אם כן, זה יחסוך לי ברורים על מסכים...roeish כתב:אני הבנתי שהאיכות בחיבור VGA ו HDMI היא דיי זהה.... אני לא בטוח שזה צריך להיות פקטור בבחירת מסך כזה או אחר....kovals כתב:מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה.........
- roeish
-
- חבר פעיל מאוד

לברר אתה לא צריך כי זה ודאי שאין NR בשארפ בכניסת HDMI.roeylee כתב:עוד מישהו מסכים עם זה? אם כן, זה יחסוך לי ברורים על מסכים...roeish כתב:אני הבנתי שהאיכות בחיבור VGA ו HDMI היא דיי זהה.... אני לא בטוח שזה צריך להיות פקטור בבחירת מסך כזה או אחר....kovals כתב:מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה............
- amitgba
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
כן,אין הבדל משמעותי אם בכלל בין NR בVGA ל HDMI .roeylee כתב:עוד מישהו מסכים עם זה? אם כן, זה יחסוך לי ברורים על מסכים...roeish כתב:אני הבנתי שהאיכות בחיבור VGA ו HDMI היא דיי זהה.... אני לא בטוח שזה צריך להיות פקטור בבחירת מסך כזה או אחר....kovals כתב:מכיר במקרה דגמי 32 מומלצים עם תמיכת NR בחיבור HDMI?
שוב תודה............
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
יש הבדל אבל לא ממש רציני......... בכל מקרה לשארפ עדיין יש עדיפות על הסמסונג וההיטאצ'י שיש לה חיבורי סקארט שמיביאם תמונה מיטבית בשידורים בארץ.. אה.. וגם 6MS
- cluber77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
חבר'ה ב SONY 40X3500 שזה FULL HD יש NR גם ב HDMI וגם ב VGA ?
- roeish
-
- חבר פעיל מאוד

גם בהיטצ'י יש 6 Ms... ופעם גם אני חשבתי כמוך אבל אני שומע יותר ויותר אנשים שאומרים שרואים טוב יותר בהיטצי בטלוויזיה, בכל אופן לא רחוק היום שה HDMI ייכנס לכל בית בממירי הכבלים, כך שחיבור scart יהיה די לא רלוונטי, וגם כך ההבדל בין scart ל s video די זניח.noam12121212 כתב:יש הבדל אבל לא ממש רציני......... בכל מקרה לשארפ עדיין יש עדיפות על הסמסונג וההיטאצ'י שיש לה חיבורי סקארט שמיביאם תמונה מיטבית בשידורים בארץ.. אה.. וגם 6MS...