NATIONAL GEOGRAPHIC HD מהערב בHOT HD
.zovirax כתב:עם כל ההיתלהבות מה- HD באמת מישהו רואה נשיונל גאוגרפיק?
בכל החבילה של ה HD אני דווקה נמשך יותר לסדרות וסרטים, ואותי יותר מלהיב ה DD מאשר ה HD....
תאמין או לא אבל אני רוצה את חבילת הhd בשביל ערוץ הנשיונל ג'אוגרפיק זה הערוץ היחיד שאני לא יכול להוריד אותו כמו שהוא משודר בצורה רציפה וזה ואני מעוניין בו כי אני צופה בו המון.
סרטים וסדרות אני מוריד את נשיונל גאוגרפיק לא מצליח להוריד אז זו הסיבה שאני רוצה תחבילה
איך אתה נרדם בלילה בלי נשיונל ג'אוגרפיק?zovirax כתב:עם כל ההיתלהבות מה- HD באמת מישהו רואה נשיונל גאוגרפיק?
בכל החבילה של ה HD אני דווקה נמשך יותר לסדרות וסרטים, ואותי יותר מלהיב ה DD מאשר ה HD....
כשהיתה לי טלויזיה בחדר זה היה אצלי נוהל קבוע. ללכת לישון עם הלוויתנים והדולפינים. זה היה לפני שהערוץ הפך להיות ערוץ הבניינים והתעופה.
והוא עוד הרבה דברים, יש המון תוכניות דוקומנטריה (בתי כלא, כנופיות, על סמים ואיכשהו את כל התוכניות האלה עושה כתבת אחת שנראת אסיתית...)דודיפלצת כתב:איך אתה נרדם בלילה בלי נשיונל ג'אוגרפיק?zovirax כתב:עם כל ההיתלהבות מה- HD באמת מישהו רואה נשיונל גאוגרפיק?
כשהיתה לי טלויזיה בחדר זה היה אצלי נוהל קבוע. ללכת לישון עם הלוויתנים והדולפינים. זה היה לפני שהערוץ הפך להיות ערוץ הבניינים והתעופה....
אם אתה רוצה על הדולפינים יש לך את אנימל פלאנט
סתם תמונה של זאת שאני מדבר עליה חחח
http://aycu14.webshots.com/image/35773/ ... 640_fs.jpg
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
zovirax,
יש הרבה תכני דולפינים/כרישים בלופ כרגע.
אגב, איזה פונט מוזר הם בחרו לתרגום. האמת היא שדווקא הוא מצא חן בעיני, הוא יותר מתאים ל-HD מאשר מה שמשתמשים בערוצים האחרים.
יש הרבה תכני דולפינים/כרישים בלופ כרגע.
אגב, איזה פונט מוזר הם בחרו לתרגום. האמת היא שדווקא הוא מצא חן בעיני, הוא יותר מתאים ל-HD מאשר מה שמשתמשים בערוצים האחרים.
- oferlaor
- מנהל

- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אריאל כתב

דברתי עם נציגי הוט לפני יומים ,הם טענו שנכון לעכשיו אין צפי לממירי הי-דפינישיןכבר אין צורך
הם משיקים ערוצי HD לצבור הרחב במקביל ליס...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אני לא חושב שבהוט בכלל ממהרים לאן שהוא.אריאל כתב:כבר אין צורך
הם משיקים ערוצי HD לצבור הרחב במקביל ליס...
בעוד שב-YES פתחו כבר מזמן בשיווק ה-HDTV, ב-HOT עדיין "תקועים" עם שירותי הטלפוניה שלהם.
כנראה שהם לא ממש מאמינים שמספר גדול של לקוחות עלול לנטוש אותם בגלל ההתמהמהות הזו....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני חושב שהם צודקים.bariko כתב:אני לא חושב שבהוט בכלל ממהרים לאן שהוא.
בעוד שב-YES פתחו כבר מזמן בשיווק ה-HDTV, ב-HOT עדיין "תקועים" עם שירותי הטלפוניה שלהם.
כנראה שהם לא ממש מאמינים שמספר גדול של לקוחות עלול לנטוש אותם בגלל ההתמהמהות הזו.......
הם מתגלחים על הפרצוף של יס (בתקווה שהם אכן ילמדו משהו)
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כמו שאמרתי אומר guyezrs
איך נהפכים להיות נסיינים של הוט ל-HD
השאלה שלי חוזרתאני חושב שהם צודקים.
הם מתגלחים על הפרצוף של יס (בתקווה שהם אכן ילמדו משהו)
...
איך נהפכים להיות נסיינים של הוט ל-HD
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- oferlaor
- מנהל

yuria,
ממה שאני מבין הנסיינים הם בעיקר אלה ששילמו לפני שנתיים על השירות ואז קיבלו את הכסף בחזרה.
אני לא בטוח אם הם משדרים לכל האיזורים בארץ. גם לא ברור אם אפשר כבר להשיג את הממירים. אני יודע שכבר שנתיים יש להם ממירים מאופסנים במחסנים. השאלה היא אם הם ימתינו עם השירות עד שהממירים החדשים יגיעו (כאלה שתומכים בהצפנה מתקדמת יותר, HDCP ועוד מני דברים). כרגע אני חושב שאפשר להקליט דיגיטלית מהממירים האלה.
ממה שאני מבין הנסיינים הם בעיקר אלה ששילמו לפני שנתיים על השירות ואז קיבלו את הכסף בחזרה.
אני לא בטוח אם הם משדרים לכל האיזורים בארץ. גם לא ברור אם אפשר כבר להשיג את הממירים. אני יודע שכבר שנתיים יש להם ממירים מאופסנים במחסנים. השאלה היא אם הם ימתינו עם השירות עד שהממירים החדשים יגיעו (כאלה שתומכים בהצפנה מתקדמת יותר, HDCP ועוד מני דברים). כרגע אני חושב שאפשר להקליט דיגיטלית מהממירים האלה.
- oferlaor
- מנהל