NATIONAL GEOGRAPHIC HD מהערב בHOT HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הוא טיפה מפתיע, כלומר די בולט כשרואים את זה פעם ראשונה.
הוא בפירוש מדגיש את ה-HD כי הוא יותר עגלגל ויש בו יותר פרטים.
בערוצי יס האחרים הם משתמשים בעצם באותו פונט בדיוק שיש להם עבור SD, כך שזה פחות מפורט. לדעתי כדאי להם לעבור בכל הערוצים לפונט כזה, כי הוא מדגיש את ה-HD מאוד.
הוא בפירוש מדגיש את ה-HD כי הוא יותר עגלגל ויש בו יותר פרטים.
בערוצי יס האחרים הם משתמשים בעצם באותו פונט בדיוק שיש להם עבור SD, כך שזה פחות מפורט. לדעתי כדאי להם לעבור בכל הערוצים לפונט כזה, כי הוא מדגיש את ה-HD מאוד.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
בינתיים, הם מתגלחים גם על הפנים שלנו.guyezra כתב:אני חושב שהם צודקים.bariko כתב:אני לא חושב שבהוט בכלל ממהרים לאן שהוא.
בעוד שב-YES פתחו כבר מזמן בשיווק ה-HDTV, ב-HOT עדיין "תקועים" עם שירותי הטלפוניה שלהם.
כנראה שהם לא ממש מאמינים שמספר גדול של לקוחות עלול לנטוש אותם בגלל ההתמהמהות הזו.......
הם מתגלחים על הפרצוף של יס (בתקווה שהם אכן ילמדו משהו)...
כל דבר פה הולך כזה לאט. אני זוכר ששידורי הכבלים הגיעו לארץ, כשבארה"ב ואירופה זה כבר פעל לפחות 10 שנים.
לא עדיף לקבל ישר לטלוויזיה, תכנים בצורה חוקית ומסודרת, במקום להתעסק עם הורדות (תוך כדי הפרת זכויות יוצרים), מקודדים, פתיחת הקבצים (פעולה שלא תמיד מצליחה) והדבקת כתוביות (למי שצריך)???
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אם אני לא טועה השידור שכרגע משדרת הוא רק בmpeg2 ? אני זוכר שהמימירים שחולקו לניסיון תמכו רק בקידוד הזה. האם יש כוונה בhot לשדר כך? (זאת תהיה התאבדות לרוחב הפס).
בקשר לפונט: תודה על הזיהוי המהיר של הפונט. נראה באמת טוב.
דבר אחרון: ערוץ הנאשיונל גאוגרפיק hd משודר באותה מתכונת ביס ובהוט בדיוק?
בקשר לפונט: תודה על הזיהוי המהיר של הפונט. נראה באמת טוב.
דבר אחרון: ערוץ הנאשיונל גאוגרפיק hd משודר באותה מתכונת ביס ובהוט בדיוק?
נערך לאחרונה על ידי fighterblast ב 07/12/2007 19:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
תתפלא,אני בן 14 ואני רואה נשונאל ג'אוגרפיק כמעט בכל זמן השהות שלי בטלויזיה.zovirax כתב:עם כל ההיתלהבות מה- HD באמת מישהו רואה נשיונל גאוגרפיק?
בכל החבילה של ה HD אני דווקה נמשך יותר לסדרות וסרטים, ואותי יותר מלהיב ה DD מאשר ה HD....
יש מלא תוכניות מעניינות.
כולל ערוץ 8
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8133
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
כן,bariko כתב:
לא עדיף לקבל ישר לטלוויזיה, תכנים בצורה חוקית ומסודרת, במקום להתעסק עם הורדות (תוך כדי הפרת זכויות יוצרים), מקודדים, פתיחת הקבצים (פעולה שלא תמיד מצליחה) והדבקת כתוביות (למי שצריך)???...
אבל .. אתה צריך לזכור שאנחנו חיים בתקופה שבה הטכנולוגיה היא מסר בפני עצמה ( גם ללא התוכן ).
הורדות מהאינטרנט וקהילות שיתוף קבצים הם חלק ממה שמגדיר את התרבות שלנו.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חושב שאם היה בארץ היצע של תוכן כמו שצריך, הן מבחינת איכות והן מבחינת כמות, אז כל תופעת ההורדות הבלתי חוקיות הייתה הולכת ונעלמת, בדיוק כמו שהכבלים הפיראטיים נעלמו, כשחברות הכבלים החוקיות החלו לשדר.Lior_M כתב:כן,bariko כתב:
לא עדיף לקבל ישר לטלוויזיה, תכנים בצורה חוקית ומסודרת, במקום להתעסק עם הורדות (תוך כדי הפרת זכויות יוצרים), מקודדים, פתיחת הקבצים (פעולה שלא תמיד מצליחה) והדבקת כתוביות (למי שצריך)???...
אבל .. אתה צריך לזכור שאנחנו חיים בתקופה שבה הטכנולוגיה היא מסר בפני עצמה ( גם ללא התוכן ).
ליאור...
לי בבית יש המון דיסקים מקוריים של סרטים ומוסיקה, אבל גם אני לא טלית שכולה תכלת, וגם אני מוריד מדי פעם סרטים, כי כמה כבר אפשר לקנות.
לעומת זאת אני די משוכנע שאם הייתי חי כיום בארה"ב, וגם מבין את השפה כמו שצריך, לא הייתי מוריד שם אפילו סרטון אחד (להוציא אולי טריילרים, וסרטוני הדגמה שמוצעים באופן חוקי)...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8133
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
אולי ..bariko כתב:אני חושב שאם היה בארץ היצע של תוכן כמו שצריך, הן מבחינת איכות והן מבחינת כמות, אז כל תופעת ההורדות הבלתי חוקיות הייתה הולכת ונעלמת, בדיוק כמו שהכבלים הפיראטיים נעלמו, כשחברות הכבלים החוקיות החלו לשדר.Lior_M כתב:כן,bariko כתב:
ליאור...
לי בבית יש המון דיסקים מקוריים של סרטים ומוסיקה, אבל גם אני לא טלית שכולה תכלת, וגם אני מוריד מדי פעם סרטים, כי כמה כבר אפשר לקנות.
לעומת זאת אני די משוכנע שאם הייתי חי כיום בארה"ב, וגם מבין את השפה כמו שצריך, לא הייתי מוריד שם אפילו סרטון אחד (להוציא אולי טריילרים, וסרטוני הדגמה שמוצעים באופן חוקי)......
לעולם לא נדע ..
דרך אגב בארה"ב חלק מהסדרות מוצעות להורדה דרך האינטרנט בצורה חוקית ( חינם ) אומנם לא באיכות HD אבל באיכות סבירה.
שם כבר הבינו שאין מה להילחם בטכנולוגיה, והם רותמים אותה לצרכים שלהם.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כשיש מבחר כל כך גדול של ערוצים, אני לא רואה שום סיבה לפנות לאינטרנט, אלא אם כן מדובר באנשים מעוטי יכולת שאין באפשרותם לשלם עבור חבילות התוכן...
- oferlaor
- מנהל

לא רק הטלפוניה, כל הרעיון של הטריפל הוא ביצת זהב עבור הוט. אף אחד (חוץ מהמשוגעים לדבר), לא יעזוב את הוט. הרי עוד חצי שנה, לפי הפירסומים גם הם ב- HD. שים לב מה הם עשו עם ה- 10 מגה אינטרנט. זה הרבה יותר מושך מ- HD נכון להיום.אני לא חושב שבהוט בכלל ממהרים לאן שהוא.
בעוד שב-YES פתחו כבר מזמן בשיווק ה-HDTV, ב-HOT עדיין "תקועים" עם שירותי הטלפוניה שלהם.
כנראה שהם לא ממש מאמינים שמספר גדול של לקוחות עלול לנטוש אותם בגלל ההתמהמהות הזו.......
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

מה??? רק עוד חצי שנה???idabari כתב:לא רק הטלפוניה, כל הרעיון של הטריפל הוא ביצת זהב עבור הוט. אף אחד (חוץ מהמשוגעים לדבר), לא יעזוב את הוט. הרי עוד חצי שנה, לפי הפירסומים גם הם ב- HD. שים לב מה הם עשו עם ה- 10 מגה אינטרנט. זה הרבה יותר מושך מ- HD נכון להיום.אני לא חושב שבהוט בכלל ממהרים לאן שהוא.
כנראה שהם לא ממש מאמינים שמספר גדול של לקוחות עלול לנטוש אותם בגלל ההתמהמהות הזו..........
לפי הדיבורים פה, היה לי הרושם שהם עומדים לעלות עם זה לא רחוק אחרי YES...
לא יודע מה חושבים אחרים, אני יכול להגיד לך על עצמי, שאלמלא "סטראגייט", שהיא אחת הסדרות האהובות עליי ביותר (ומשודרת בלעדית בהוט)- הייתי עובר ל-YES בלי שום נקיפות מצפון...
- oferlaor
- מנהל

סליחה, חשבתי שמדברים על יס...
אכן הוט משדרים הכל כרגע ב-MPEG2, התכנון הוא לעבור ל-H264 כאשר יגיעו הממירים החדשים בעוד כמה חודשים.
אכן הוט משדרים הכל כרגע ב-MPEG2, התכנון הוא לעבור ל-H264 כאשר יגיעו הממירים החדשים בעוד כמה חודשים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

רע מאוד שצריך לחכות כל כך הרבה זמן...oferlaor כתב:סליחה, חשבתי שמדברים על יס...
אכן הוט משדרים הכל כרגע ב-MPEG2, התכנון הוא לעבור ל-H264 כאשר יגיעו הממירים החדשים בעוד כמה חודשים....
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

מה 14.9?sam22 כתב:מענין
האם בהוט מחייבים להיות מנויים על לייב וגולד על מנת לקבל את הHD ב14.9?...
אתה כבר יודע כמה השירות הזה יעלה לנו?