קיבלתי DVD OPPO היום ויש לי שאלה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מרטין,
ה-REVIEW ממתין לעדכון תוכנה (ולכך שיחזירו לי את המכשיר)...
חייםא1,
1. בעיקר בכך שאיכות התמונה ב-PAL פחות חדה ממה שהיא היתה צריכה להיות.
2. שים דיסק ותבדוק שה-TIMING תקין. על איזה מסך ודרך איזה חיבור אתה מנסה לצפות.
ה-REVIEW ממתין לעדכון תוכנה (ולכך שיחזירו לי את המכשיר)...
חייםא1,
1. בעיקר בכך שאיכות התמונה ב-PAL פחות חדה ממה שהיא היתה צריכה להיות.
2. שים דיסק ותבדוק שה-TIMING תקין. על איזה מסך ודרך איזה חיבור אתה מנסה לצפות.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עופר מתי שתצטרך אותו תגיד לי, יום והוא אצלך יקירי.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- oferlaor
- מנהל

דורון שלום
חיפשתי אותך וגם בהמסר אישי ולא חזרת אלי,הכל בסדר?
רציתי מניסיונך עם ה דיוידי של OPPO ,העלתי בעיה בפני עופר אבל תשובתו הגיע בכיתוב לא ברור,אז אחזור שנית:
1.המכשיר כוון להוציא 720 דרך DVI אבל מה שקורה שהתמונה שהוא מוציא(אני מדגיש שמדובר בתמונה של המכשיר ולא של סרט)קטנה יותר מהמסך, האם מוכר לך?
תודה--חיים
נ.ב
אם תרצו אפשר לבוא אלי לבחון אותו
רציתי מניסיונך עם ה דיוידי של OPPO ,העלתי בעיה בפני עופר אבל תשובתו הגיע בכיתוב לא ברור,אז אחזור שנית:
1.המכשיר כוון להוציא 720 דרך DVI אבל מה שקורה שהתמונה שהוא מוציא(אני מדגיש שמדובר בתמונה של המכשיר ולא של סרט)קטנה יותר מהמסך, האם מוכר לך?
תודה--חיים
נ.ב
אם תרצו אפשר לבוא אלי לבחון אותו
- oferlaor
- מנהל

חייםא1,
מה שכתבתי הוא שתכתוב בפורום כדי שכולם יוכלו לעזור.
נסה ללחוץ על P/N כאשר אין דיסק בפנים. זה מעביר מ-50HZ ל-60HZ. מעניין אם זה יעזור.
מה שכתבתי הוא שתכתוב בפורום כדי שכולם יוכלו לעזור.
נסה ללחוץ על P/N כאשר אין דיסק בפנים. זה מעביר מ-50HZ ל-60HZ. מעניין אם זה יעזור.
עשיתי עכשיו בדיקה
אין דיסק במכשיר לחצתי על כפתןר DVI והבאתי אותו ל 720 ,לאחר מיכן שיחקתי בין 60HZ ל-50HZ ואין שינוי בגודל התמונה ,היא קצרה מלמטה
חיים
חיים
- oferlaor
- מנהל

חייםא1,
במקרן צריך להיות לך אופציות למתוח את התמונה (VSIZE) כך שזה יהיה תואם.
במקרן צריך להיות לך אופציות למתוח את התמונה (VSIZE) כך שזה יהיה תואם.
עופר שלום
אני מבין שאתה מיתכוון ל- H.KEYSTON או V.KEYSTON ?ידוע לי שזה מעוות את התמונה, כמו כן יש לי גם OPTICS ZOOM וגם LENS SHIFT .
אבל ה--שאלה היא מדוע כשהדיוידי כבוי המסך הכחול מתאים למסך שלי אבל כשמפעילים את הדיוידי התמונה קצרה(ללא דיסק)
חיים
אבל ה--שאלה היא מדוע כשהדיוידי כבוי המסך הכחול מתאים למסך שלי אבל כשמפעילים את הדיוידי התמונה קצרה(ללא דיסק)
חיים
בהמשך לתגובה הקודמת
אני מבין שכיוון ראשוני למקרן עושים ע"י הפעלתו של המקרן קבלת מסך כחול וכיוונו והתאמתו למסך על הקיר ולאחר מכן הפעלת דיוידי ,והבעיה אצלי שהמקרן מכוון למסך אבל כשמפעילים את הדיוידי התמונה ללא דיסק קצרה.
- oferlaor
- מנהל

חייםא1,
לא, זה משנה אופטית את התמונה.
אתה צריך למתוח אותה דרך התפריטים בכדי שתתאים לאופטיקה (כלומר, שכל הפאנל יוציא תמונה, ולא רק חלקו).
לא, זה משנה אופטית את התמונה.
אתה צריך למתוח אותה דרך התפריטים בכדי שתתאים לאופטיקה (כלומר, שכל הפאנל יוציא תמונה, ולא רק חלקו).
היה לי את המכשיר כ-4 חודשים והתרשמותי ממנו היא:
תמונה מעולה חדה בצורה מרשימה -הוא שידר ב dvi--hdmi לפלאזמה פיוניר 435 והשוותי את המכשיר לדיוידי מקביל של פיוניר.
ב OPPO נראו בברור פרטים נוספים בעומק התמונה שלא נראו בפיוניר די וי די- מה שהוסיף עומק ותלת מימד מרשים יותר
גם יכולת האאודיו של המכשיר הייתה טובה מאוד.אפשרויות וקלות תכנות כיווני התמונה היתה טובה מאוד ובקיצור המכשיר נותן תמורה מצויינת אפילו ביחס למכשיר שעולה פי 3
למכשיר שלי לצערי היתה תקלה שנבעה(כנראה )מהתחממות יתר פנימית שתוצאותיה איבוד הסינכרון בין קול ותמונה לאחר כשעה של צפיה רצופה ובנוסף החשכת המסך למספר דקות בשלב ההתחממות -כל מה שניסיתי לא עזר ולאחר שהתייאשתי לפני כשבועיים פניתי ליצרן ובתיאום איתו שלחתי לו את המכשיר וקיבלתי את כל הכסף כולל המשלוח חזרה -כך שגם בקטע הזה הם היו אפילו יותר מבסדר
עכשיו אני מחכה ומתלבט בקשר למכשיר הבא
http://www.avland.co.uk/denon/dvd1920/dvd1920.htm
תמונה מעולה חדה בצורה מרשימה -הוא שידר ב dvi--hdmi לפלאזמה פיוניר 435 והשוותי את המכשיר לדיוידי מקביל של פיוניר.
ב OPPO נראו בברור פרטים נוספים בעומק התמונה שלא נראו בפיוניר די וי די- מה שהוסיף עומק ותלת מימד מרשים יותר
גם יכולת האאודיו של המכשיר הייתה טובה מאוד.אפשרויות וקלות תכנות כיווני התמונה היתה טובה מאוד ובקיצור המכשיר נותן תמורה מצויינת אפילו ביחס למכשיר שעולה פי 3
למכשיר שלי לצערי היתה תקלה שנבעה(כנראה )מהתחממות יתר פנימית שתוצאותיה איבוד הסינכרון בין קול ותמונה לאחר כשעה של צפיה רצופה ובנוסף החשכת המסך למספר דקות בשלב ההתחממות -כל מה שניסיתי לא עזר ולאחר שהתייאשתי לפני כשבועיים פניתי ליצרן ובתיאום איתו שלחתי לו את המכשיר וקיבלתי את כל הכסף כולל המשלוח חזרה -כך שגם בקטע הזה הם היו אפילו יותר מבסדר
עכשיו אני מחכה ומתלבט בקשר למכשיר הבא
http://www.avland.co.uk/denon/dvd1920/dvd1920.htm
עופר איני מבין את תשובתך
אתה עונה לי "לא" ואני לא יודע לאיזה חלק אתה עונה "לא".אז אנא תן תשובה מלאה וברורה ותפרט על מה אתה עונה,שאלתי שם מספר שאלות ואני לא יודע למה אתה מיתכוון.
תודה--חיים
תודה--חיים
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש למישהו מושג למה המכשיר מעוות את ה ASPECT RATIO של DIVX ?
יש לי כמה קבצי DIVX שבמחשב וגם ב DVD אחר, מוצגים בפורמט רחב, אבל ה OPPO שלי דוחס אותם ל 4:3 ?
עודי.
נ.ב.
יש לי את המכשיר כשבוע. הגיע תוך שבוע וחצי מיום ההזמנה. הגיע ישר לדואר והיה רשום עליו שערכו 99$. לא שביקשתי את זה כמובן.
עודי.
נ.ב.
יש לי את המכשיר כשבוע. הגיע תוך שבוע וחצי מיום ההזמנה. הגיע ישר לדואר והיה רשום עליו שערכו 99$. לא שביקשתי את זה כמובן.
- oferlaor
- מנהל

אודי,
בדקת גירסאת תוכנה?
אני בדקתי קבצים שמסומנים 16:9 והוא הציג לי אותם נכון.
חשוב גם שתגיד למכשיר שהמסך שלך הוא WIDESCREEN (דרך מסך הפרמטרים שלו).
בדקת גירסאת תוכנה?
אני בדקתי קבצים שמסומנים 16:9 והוא הציג לי אותם נכון.
חשוב גם שתגיד למכשיר שהמסך שלך הוא WIDESCREEN (דרך מסך הפרמטרים שלו).