קיבלתי DVD OPPO היום ויש לי שאלה
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בינתיים החלטתי להפסיק להיות עצלן ולקרוא באתר שלהם.
אם ה DIVX לא באחד מכמה רזולוציות מהרשימה שלהם, הם מתייחסים לזה כאילו הרזולוציה היא 720X480.
זה ממש לא הגיוני לדעתי. ראשית ה DVD-VIDEO הפשוט שקניתי לילדות ב DUTY FREE מציג את הקבצים יופי. שנית, הרבה תכנים ב INTERNET הם ברזולוציות שונות ומשונות, כך שתמיכה רק בכמה רזולוציות היא ממש לא לענין. שלישית, גרסת ה FIRMWARE הנוכחית תומכת רק ב DIVX5. אני השקעתי ושילמתי 20$ עבור מקודד DIVX ומה שיש היום באתר של DIVX זו גרסה 6. רביעית, כתוב באתר שלהם שגרסת ה FIRMWARE האחרונה שהם הוסיפו ZOOM ים חדשים כך שגם אם בוחרים לצפות ב LETTER BOX אפשר לעשות ZOOM קטן וזה כמו PAN AND SCAN. לא נכון, ה ZOOM נעשה רק על האיזור הנצפה. הפסים נשארים בדיוק אותו הדבר. אולי אלה דברים שמשתנים עם תכני NTSC או PAL.
אני אשאל אותם, נראה מה יענו.
אם ה DIVX לא באחד מכמה רזולוציות מהרשימה שלהם, הם מתייחסים לזה כאילו הרזולוציה היא 720X480.
זה ממש לא הגיוני לדעתי. ראשית ה DVD-VIDEO הפשוט שקניתי לילדות ב DUTY FREE מציג את הקבצים יופי. שנית, הרבה תכנים ב INTERNET הם ברזולוציות שונות ומשונות, כך שתמיכה רק בכמה רזולוציות היא ממש לא לענין. שלישית, גרסת ה FIRMWARE הנוכחית תומכת רק ב DIVX5. אני השקעתי ושילמתי 20$ עבור מקודד DIVX ומה שיש היום באתר של DIVX זו גרסה 6. רביעית, כתוב באתר שלהם שגרסת ה FIRMWARE האחרונה שהם הוסיפו ZOOM ים חדשים כך שגם אם בוחרים לצפות ב LETTER BOX אפשר לעשות ZOOM קטן וזה כמו PAN AND SCAN. לא נכון, ה ZOOM נעשה רק על האיזור הנצפה. הפסים נשארים בדיוק אותו הדבר. אולי אלה דברים שמשתנים עם תכני NTSC או PAL.
אני אשאל אותם, נראה מה יענו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
udiraz,
כמעט שום דבר לא תומך היום ב-DIVX6.
לגבי השאר, אני ממליץ שתכין קבצים (רצוי לא ענקיים, אלא רק דוגמא) עם הסבר ושתשלח להם ע"מ שיבדקו את הבעיה.
מניסיוני הם מאוד נחמדים.
כמעט שום דבר לא תומך היום ב-DIVX6.
לגבי השאר, אני ממליץ שתכין קבצים (רצוי לא ענקיים, אלא רק דוגמא) עם הסבר ושתשלח להם ע"מ שיבדקו את הבעיה.
מניסיוני הם מאוד נחמדים.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עופר שאלה נוספת,
שמתי את LOTR (איך לא
), ושמתי לב שאי אפשר למתוח את התמונה במקרן כי התרגום נופל בחלקו על החלק "השחור".
שאלתי האם אתה מכיר דרך "להרים" את התרגום קצת למעלה, שאוכל למתוח את התמונה מלא?
תודה.
שמתי את LOTR (איך לא
שאלתי האם אתה מכיר דרך "להרים" את התרגום קצת למעלה, שאוכל למתוח את התמונה מלא?
תודה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
דורון,
בעיה ידועה, מרבית הנגנים לא תומכים בזה.
אני לא חושב שיש ל-OPPO אופציה כזו (שווה לכתוב להם על זה). סה"כ רבים מאיתנו (כולל אותי) רוצים את האופציה הזו באופן קבוע גם בדיסקי DVD וגם בתכנים אחרים.
בעיה ידועה, מרבית הנגנים לא תומכים בזה.
אני לא חושב שיש ל-OPPO אופציה כזו (שווה לכתוב להם על זה). סה"כ רבים מאיתנו (כולל אותי) רוצים את האופציה הזו באופן קבוע גם בדיסקי DVD וגם בתכנים אחרים.