sensibo בקר חכם למזגן, משהו מכיר?
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני משתמש בזה כבר שנים ארוכות בשני המזגנים המפוצלים בבית. מכשיר יעיל ונוח. שליטה מהנייד, חיבור לבית חכם (אצלי מחובר לגוגל הום - אבל יש להם ממשק רחב), קביעת לו"ז, חיישני טמפרטורה ולחות כולל גרפים מפורטים. תמורה טובה מאד למחיר לדעתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מוכר מאוד ואפילו יותר נחמד - קל מאוד לממשק לכמעט כל דבר. ממשק הפיתוח שלהם מעולה. בניתי הרבה סקילים וממשקתי את זה לכל מני מוצרים.
יש בעיה אחת שאצלי היא קריטית. אולי אצל אחרים לא.
סהכ מדובר בIR BLASTER - לא יותר לא פחות
אם אין קו ישיר לIR בין הסנסיבו לעינית המזגן אז הוא לא יעבוד.
זה גם אומר שאין לו יכולת להבין אם המזגן דולק או לא. אם הדלקת את המזגן עם השלט ואז פתחת את האפליקציה הוא יראה שהמזגן סגור.
מבחינתי זה כשל גדול מאוד שאני מודה שלא הבנתי אותו לפני שקניתי. יש לי 2 כבר כמה שנים..
סהכ מדובר בIR BLASTER - לא יותר לא פחות
אם אין קו ישיר לIR בין הסנסיבו לעינית המזגן אז הוא לא יעבוד.
זה גם אומר שאין לו יכולת להבין אם המזגן דולק או לא. אם הדלקת את המזגן עם השלט ואז פתחת את האפליקציה הוא יראה שהמזגן סגור.
מבחינתי זה כשל גדול מאוד שאני מודה שלא הבנתי אותו לפני שקניתי. יש לי 2 כבר כמה שנים..
לא מדוייק, תלוי איפה הסנסיבו ממוקם. אם הוא ממוקם ליד העינית של המזגן, הסנסיבו יקלוט את השלט ויבין שהדלקת את המזגן וכן יתן לך חיווי של מזגן דלוק באפליקציה.gkatz כתב: זה גם אומר שאין לו יכולת להבין אם המזגן דולק או לא. אם הדלקת את המזגן עם השלט ואז פתחת את האפליקציה הוא יראה שהמזגן סגור.
...