sensibo בקר חכם למזגן, משהו מכיר?
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני משתמש בזה כבר שנים ארוכות בשני המזגנים המפוצלים בבית. מכשיר יעיל ונוח. שליטה מהנייד, חיבור לבית חכם (אצלי מחובר לגוגל הום - אבל יש להם ממשק רחב), קביעת לו"ז, חיישני טמפרטורה ולחות כולל גרפים מפורטים. תמורה טובה מאד למחיר לדעתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
מוכר מאוד ואפילו יותר נחמד - קל מאוד לממשק לכמעט כל דבר. ממשק הפיתוח שלהם מעולה. בניתי הרבה סקילים וממשקתי את זה לכל מני מוצרים.
יש בעיה אחת שאצלי היא קריטית. אולי אצל אחרים לא.
סהכ מדובר בIR BLASTER - לא יותר לא פחות
אם אין קו ישיר לIR בין הסנסיבו לעינית המזגן אז הוא לא יעבוד.
זה גם אומר שאין לו יכולת להבין אם המזגן דולק או לא. אם הדלקת את המזגן עם השלט ואז פתחת את האפליקציה הוא יראה שהמזגן סגור.
מבחינתי זה כשל גדול מאוד שאני מודה שלא הבנתי אותו לפני שקניתי. יש לי 2 כבר כמה שנים..
סהכ מדובר בIR BLASTER - לא יותר לא פחות
אם אין קו ישיר לIR בין הסנסיבו לעינית המזגן אז הוא לא יעבוד.
זה גם אומר שאין לו יכולת להבין אם המזגן דולק או לא. אם הדלקת את המזגן עם השלט ואז פתחת את האפליקציה הוא יראה שהמזגן סגור.
מבחינתי זה כשל גדול מאוד שאני מודה שלא הבנתי אותו לפני שקניתי. יש לי 2 כבר כמה שנים..
לא מדוייק, תלוי איפה הסנסיבו ממוקם. אם הוא ממוקם ליד העינית של המזגן, הסנסיבו יקלוט את השלט ויבין שהדלקת את המזגן וכן יתן לך חיווי של מזגן דלוק באפליקציה.gkatz כתב: זה גם אומר שאין לו יכולת להבין אם המזגן דולק או לא. אם הדלקת את המזגן עם השלט ואז פתחת את האפליקציה הוא יראה שהמזגן סגור.
...
אני כבר כמה שבועות עם המכשיר ומאוד מרוצה ממנו.
הוא מצליח "לירות" לכיוון עינית המזגן בזויות ממש מפתיעות. נראה לי שהם התקינו שם כמה עיניות בכל מיני זויות וזה עובד יפה וגם ממרחק מכובד.
לגבי שימוש עם שלט רגיל ביחד עם הסנסיבו...זה נכון שבמקרה זה הסנסיבו לא יודע אם המזגן דולק או לא. ישנה אופציה של SYNC שבה אפשר לעדכן את המכשיר במצב האמיתי של הסנסיבו.
הוא מצליח "לירות" לכיוון עינית המזגן בזויות ממש מפתיעות. נראה לי שהם התקינו שם כמה עיניות בכל מיני זויות וזה עובד יפה וגם ממרחק מכובד.
לגבי שימוש עם שלט רגיל ביחד עם הסנסיבו...זה נכון שבמקרה זה הסנסיבו לא יודע אם המזגן דולק או לא. ישנה אופציה של SYNC שבה אפשר לעדכן את המכשיר במצב האמיתי של הסנסיבו.
המכשיר אצלי עוד מעידן מהדורת ה SENSIBO SKY דור ראשון.
עובד מצויין בכל מה שקשור לפונקציות בסיסיות כולל אלקסה. עינית IR רחבה וקולטת מזוויות שונות.
לעיתים רחוקות יש צורך בסנכרון מצב ON - OFF עם האפליקציה. בכלל לא נורא.
עניין ה GEOFENCE אצלי לא עובד למרות שפניתי לתמיכה. אגב, יש להם תמיכה כללית טובה ומהירה מאוד.
הייתי מעדיף התממשקות עם TUYA.
בשבילי קצת מרגיש לא נוח עם זה שעל מנת להשתמש בפונקציות מתקדמות יש לרכוש מנוי שנתי.
עובד מצויין בכל מה שקשור לפונקציות בסיסיות כולל אלקסה. עינית IR רחבה וקולטת מזוויות שונות.
לעיתים רחוקות יש צורך בסנכרון מצב ON - OFF עם האפליקציה. בכלל לא נורא.
עניין ה GEOFENCE אצלי לא עובד למרות שפניתי לתמיכה. אגב, יש להם תמיכה כללית טובה ומהירה מאוד.
הייתי מעדיף התממשקות עם TUYA.
בשבילי קצת מרגיש לא נוח עם זה שעל מנת להשתמש בפונקציות מתקדמות יש לרכוש מנוי שנתי.