המפלצת נחתה: שרשור התחדשות SVS PB-3000R|Evolution
חברים יקרים,
אחרי תקופה של ציפייה וסבלנות, הגיע הזמן לשתף אתכם בשדרוג האחרון שלי בגזרת התדרים הנמוכים.
אז קבלו את ה-SVS PB-3000R.
הסאב הגיע אלי שבוע שעבר "חם מהמכולה" עם השירות והיחס האישי שתמיד מקבלים ממשפחת "פיוצ'ר" (תודה לכם, כרגיל, על הליווי).
עקב אילוצי זמן, נאלצתי להתאפק קצת עם פתיחת האריזות, אבל בסוף פיניתי את הזמן הראוי לטקס פתיחת הקופסה והשילוב שלו במערכת.
קצת רקע והשוואה: עד היום ליווה אותי ה-PB-2000 הוותיק והמעולה (הדגם הקלאסי).
נהניתי ממנו בכל סרט והוא נתן עבודה נהדרת, והוא כבר הספיק לעבור דירה לחבר יקר כאן מהפורום, אני בטוח שהוא ימשיך להנות ממנו לא פחות ממני.
אבל עם כל הכבוד ל-2000, ה-PB-3000R זה סיפור אחר לגמרי.
קודם כל, מבחינה ויזואלית מדובר ב"חיה רעה": דרייבר בקוטר "13, שני פורטים ענקיים והפעם עם גריל בד שנותן לו מראה עדין יותר בחלל.
ומגבר לא פריאייר בכלל.
שלב הכיולים והבדיקה: לקחתי את הזמן לכיול עם Audyssey ב-4 נקודות האזנה.
מבחינת גיין, התחלתי עם אינדיקציה (לפי Audyssey) של-27dB ברסיבר, ולאחר הכיול העליתי ל-24dB כדי לקבל את ה"קיק" שאני אוהב. המרחקים יצאו תקינים לחלוטין והסאב עובד במצב Standard Ported (ללא הספוגים).
נקודה מעניינת: את כל הבדיקות והצפיות הראשונות בחרתי לעשות ללא רגליות השיכוך. למרות שרכשתי קיט רגליות חדש, וגם בקודם הן היו מותקנות, רציתי להרגיש את הסאב "נטו" על הרצפה כדי להבין את ההתנהגות הטבעית שלו ואת ההבדל שייווצר כשאחבר אותן מחדש בהמשך.
חוויית הצפייה: כוח ברוטאלי ודיוק אחרי הכיול, צפיתי בכמה סרטים שאני מכיר היטב כדי להבין על מה מדובר.
המסקנה המיידית: ה-3000R פשוט "יודע על מה הוא מדבר".
ההבדל הכי מוחשי הוא כמות האוויר שהחיה הזו דוחפת - הוא לא רק נשמע, הוא מורגש מאוד.
Gran Turismo: זה היה פשוט פנומנלי.
המהירות של המכוניות מורגשת בחדר: האוויר שיוצא מהפורטים בזמן שהמכוניות חוצות את המסך יוצר תחושה כל כך מוחשית, שהיה חסר רק משב רוח אמיתי כדי להרגיש בתוך המסלול.
כוכב הקופים (Kingdom of the Planet of the Apes): קטעי הלחימה קיבלו משמעות חדשה.
כל אגרוף שלהם מורגש היטב בסלון, עם "פאנץ'" הדוק ומהיר.
Mad Max: Fury Road: המבחן האולטימטיבי ל"בלאגן" של תדרים נמוכים.
הסאב לא התבלבל לרגע, נתן עבודה מדהימה בכל הפיצוצים והמנועים, ושמר על דיוק גבוה גם בשיא הטירוף, מרגיש ונשמע מהיר ומדויק להפליא.
בנוסף, האפליקציה של SVS היא פשוט תענוג - השליטה על כל הפרמטרים מהספה, ובמיוחד היכולת להחליף Presets של ווליום בלחיצת כפתור, היא תוספת מבורכת מבחינתי (לא היה לי לפני).
לסיכום: אני מניח שיהיה לי עוד מה לדייק ולשחק עם ההגדרות עד שאלמד מה הנקודה הכי טובה שאני יכול להגיע אליה בחלל שלי, אבל כבר עכשיו אני יכול להגיד בלב שלם: לטעמי ומבחינתי, השדרוג הזה היה שווה את זה.
להלן תמונות:
אחרי תקופה של ציפייה וסבלנות, הגיע הזמן לשתף אתכם בשדרוג האחרון שלי בגזרת התדרים הנמוכים.
אז קבלו את ה-SVS PB-3000R.
הסאב הגיע אלי שבוע שעבר "חם מהמכולה" עם השירות והיחס האישי שתמיד מקבלים ממשפחת "פיוצ'ר" (תודה לכם, כרגיל, על הליווי).
עקב אילוצי זמן, נאלצתי להתאפק קצת עם פתיחת האריזות, אבל בסוף פיניתי את הזמן הראוי לטקס פתיחת הקופסה והשילוב שלו במערכת.
קצת רקע והשוואה: עד היום ליווה אותי ה-PB-2000 הוותיק והמעולה (הדגם הקלאסי).
נהניתי ממנו בכל סרט והוא נתן עבודה נהדרת, והוא כבר הספיק לעבור דירה לחבר יקר כאן מהפורום, אני בטוח שהוא ימשיך להנות ממנו לא פחות ממני.
אבל עם כל הכבוד ל-2000, ה-PB-3000R זה סיפור אחר לגמרי.
קודם כל, מבחינה ויזואלית מדובר ב"חיה רעה": דרייבר בקוטר "13, שני פורטים ענקיים והפעם עם גריל בד שנותן לו מראה עדין יותר בחלל.
ומגבר לא פריאייר בכלל.
שלב הכיולים והבדיקה: לקחתי את הזמן לכיול עם Audyssey ב-4 נקודות האזנה.
מבחינת גיין, התחלתי עם אינדיקציה (לפי Audyssey) של-27dB ברסיבר, ולאחר הכיול העליתי ל-24dB כדי לקבל את ה"קיק" שאני אוהב. המרחקים יצאו תקינים לחלוטין והסאב עובד במצב Standard Ported (ללא הספוגים).
נקודה מעניינת: את כל הבדיקות והצפיות הראשונות בחרתי לעשות ללא רגליות השיכוך. למרות שרכשתי קיט רגליות חדש, וגם בקודם הן היו מותקנות, רציתי להרגיש את הסאב "נטו" על הרצפה כדי להבין את ההתנהגות הטבעית שלו ואת ההבדל שייווצר כשאחבר אותן מחדש בהמשך.
חוויית הצפייה: כוח ברוטאלי ודיוק אחרי הכיול, צפיתי בכמה סרטים שאני מכיר היטב כדי להבין על מה מדובר.
המסקנה המיידית: ה-3000R פשוט "יודע על מה הוא מדבר".
ההבדל הכי מוחשי הוא כמות האוויר שהחיה הזו דוחפת - הוא לא רק נשמע, הוא מורגש מאוד.
Gran Turismo: זה היה פשוט פנומנלי.
המהירות של המכוניות מורגשת בחדר: האוויר שיוצא מהפורטים בזמן שהמכוניות חוצות את המסך יוצר תחושה כל כך מוחשית, שהיה חסר רק משב רוח אמיתי כדי להרגיש בתוך המסלול.
כוכב הקופים (Kingdom of the Planet of the Apes): קטעי הלחימה קיבלו משמעות חדשה.
כל אגרוף שלהם מורגש היטב בסלון, עם "פאנץ'" הדוק ומהיר.
Mad Max: Fury Road: המבחן האולטימטיבי ל"בלאגן" של תדרים נמוכים.
הסאב לא התבלבל לרגע, נתן עבודה מדהימה בכל הפיצוצים והמנועים, ושמר על דיוק גבוה גם בשיא הטירוף, מרגיש ונשמע מהיר ומדויק להפליא.
בנוסף, האפליקציה של SVS היא פשוט תענוג - השליטה על כל הפרמטרים מהספה, ובמיוחד היכולת להחליף Presets של ווליום בלחיצת כפתור, היא תוספת מבורכת מבחינתי (לא היה לי לפני).
לסיכום: אני מניח שיהיה לי עוד מה לדייק ולשחק עם ההגדרות עד שאלמד מה הנקודה הכי טובה שאני יכול להגיע אליה בחלל שלי, אבל כבר עכשיו אני יכול להגיד בלב שלם: לטעמי ומבחינתי, השדרוג הזה היה שווה את זה.
להלן תמונות:
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 19/04/2026 10:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
תתחדש! הכל נראה 10 וסאב מעולה.
אני השתמשתי ביישום של SVS רק עבור הווליום בכיול, מעבר לזה לא מצאתי הרבה מה לעשות איתו, עדיף להשאיר הכל לרסיבר.
את הרגליות כדאי לך כבר לשים, אין טעם להתרגל בלי. זה רק ישפר לך, ועדיף היה כבר להרכיב לפני הכיול.
אחרי שקצת תתרגל לתוצאה, מציע לך לבדוק את הכיול של A1 accoustix (דרך אתר AVS) , תוכל לשפר אפילו עוד יותר.
אגב החדש של "כוכב הקופים" באמת סרט מעולה ועם סאונד נהדר.
תהנה!
אני השתמשתי ביישום של SVS רק עבור הווליום בכיול, מעבר לזה לא מצאתי הרבה מה לעשות איתו, עדיף להשאיר הכל לרסיבר.
את הרגליות כדאי לך כבר לשים, אין טעם להתרגל בלי. זה רק ישפר לך, ועדיף היה כבר להרכיב לפני הכיול.
אחרי שקצת תתרגל לתוצאה, מציע לך לבדוק את הכיול של A1 accoustix (דרך אתר AVS) , תוכל לשפר אפילו עוד יותר.
אגב החדש של "כוכב הקופים" באמת סרט מעולה ועם סאונד נהדר.
תהנה!
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
וואו הכל נראה מעולה ויופי של תמונות! תתחדש.
אסור לי להיכנס לשרשורים האלה, אני מתחיל להרגיש דגדוג לא רצוני...
מודה שגם אני לא משתמש באפליקציה ונותן לרסיבר לנהל הכל למעט משחק בווליום הראשוני, אבל תמיד כיף שיש את האופציה.
הוא משמעותית גדול מה 2000?
מודה שגם אני לא משתמש באפליקציה ונותן לרסיבר לנהל הכל למעט משחק בווליום הראשוני, אבל תמיד כיף שיש את האופציה.
הוא משמעותית גדול מה 2000?
@תלתל תודה רבה
לגבי ה A1, חשבתי על זה גם כן אבל צריך למצוא זמן להתעסק עם זה, בקושי שהצלחתי להשיג זמן לכיול בסיסי. אני מניח שזה יגיע, יש לי עוד משהו קטן לשדרג לפני כן.
בערך 15% גדול יותר מה -PB2000 ושוקל כ-7 קילו יותר.
אפשר לנסות לראות את ההבדלים:
viewtopic.php?p=3398474&hilit=nba#p3398351+

תודה רבה. כנראה שזה מה שאני אעשה, אני אתקין את הרגליות. למרות שמבחינה ויזואלית נראה יותר טוב שהוא דבוק לרצפה.mulder כתב: תתחדש! הכל נראה 10 וסאב מעולה. אני השתמשתי ביישום של SVS רק עבור הווליום בכיול, מעבר לזה לא מצאתי הרבה מה לעשות איתו, עדיף להשאיר הכל לרסיבר. את הרגליות כדאי לך כבר לשים, אין טעם להתרגל בלי. זה רק ישפר לך, ועדיף היה כבר להרכיב לפני הכיול. אחרי שקצת תתרגל לתוצאה, מציע לך לבדוק את הכיול של A1 accoustix (דרך אתר AVS) , תוכל לשפר אפילו עוד יותר. אגב החדש של "כוכב הקופים" באמת סרט מעולה ועם סאונד נהדר. תהנה!...
לגבי ה A1, חשבתי על זה גם כן אבל צריך למצוא זמן להתעסק עם זה, בקושי שהצלחתי להשיג זמן לכיול בסיסי. אני מניח שזה יגיע, יש לי עוד משהו קטן לשדרג לפני כן.
תודה!niguy כתב: וואו הכל נראה מעולה ויופי של תמונות! תתחדש.
הוא משמעותית גדול מה 2000?...
בערך 15% גדול יותר מה -PB2000 ושוקל כ-7 קילו יותר.
אפשר לנסות לראות את ההבדלים:
viewtopic.php?p=3398474&hilit=nba#p3398351+
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 19/04/2026 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
תתחדש Nba !!
תודה על ההשקעה בכתיבה ובתמונות המושקעות, החלל נראה מיליון$$ ואני בטוח שגם נשמע ככה.
תהנה תותח

תודה על ההשקעה בכתיבה ובתמונות המושקעות, החלל נראה מיליון$$ ואני בטוח שגם נשמע ככה.
תהנה תותח

- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3718
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
בן תתחדש ותהנה נראה עשר איזה כייף להתחדש !!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8994
- נתן תודות: 1565 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
תתחדש ותהנה, אחינו 
שמח שהלכת על המהלך בסוף למרות כל החששות שהתפוגגו לך ויצא מוש ונראה נהדר !!
שמחתי גם להיות שותף לכל התהליך ברקע ואני מאוד שמח שאתה מרוצה, מי כמוני מבין מה אתה חווה כרגע וכמה חיכינו שיגיע כבררררררררררר.
עכשיו נשאר לך לטפל בכל שאר השדרוגים שבקנה וקיבלת גם אישור לזוג, אז בכלל.
העניין עם האפליקציה בהחלט יכול להיות שימושי לתת בחלקים מסויימים עוד בוסט אם עולה הצורך.
אצלי מצאתי בזה שימוש בהגדרת 2 תסריטים של פאזה 0 ופאזה 180 כך שאוכל להחליף בלחיצת כפתור בהתאם ללחיצת הכפתור שקיימת ברסיבר.
ואז השמע עובר מיידית ובאותה שנייה.
מודה שלא בדקתי כי בסוף התקבעתי על תוצאות המדידה של פאזה ב-180 מעלות וזה נשמע מעולה.
אבל תמיד טוב שיש, למקרה הצורך...

שמח שהלכת על המהלך בסוף למרות כל החששות שהתפוגגו לך ויצא מוש ונראה נהדר !!
שמחתי גם להיות שותף לכל התהליך ברקע ואני מאוד שמח שאתה מרוצה, מי כמוני מבין מה אתה חווה כרגע וכמה חיכינו שיגיע כבררררררררררר.
עכשיו נשאר לך לטפל בכל שאר השדרוגים שבקנה וקיבלת גם אישור לזוג, אז בכלל.
העניין עם האפליקציה בהחלט יכול להיות שימושי לתת בחלקים מסויימים עוד בוסט אם עולה הצורך.
אצלי מצאתי בזה שימוש בהגדרת 2 תסריטים של פאזה 0 ופאזה 180 כך שאוכל להחליף בלחיצת כפתור בהתאם ללחיצת הכפתור שקיימת ברסיבר.
ואז השמע עובר מיידית ובאותה שנייה.
מודה שלא בדקתי כי בסוף התקבעתי על תוצאות המדידה של פאזה ב-180 מעלות וזה נשמע מעולה.
אבל תמיד טוב שיש, למקרה הצורך...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5136
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
כיף גדול תתחדש ותהנה מלא, החלל נראה יפה ונקי בנית סטאפ מעולה, תהנה מהסב החדש והמערכת כולה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
תודה רבה לכולם.
@avihuli כרגע לא נוגע בקדמיים, אני די מרוצה מהתוצאה הכללית.
התקנתי את הרגליות. נעשה בלילה כיול חוזר, נראה אם הערכים יתשנו והאם אני ארגיש שינוי.
ועם הגריל
@avihuli כרגע לא נוגע בקדמיים, אני די מרוצה מהתוצאה הכללית.
התקנתי את הרגליות. נעשה בלילה כיול חוזר, נראה אם הערכים יתשנו והאם אני ארגיש שינוי.
ועם הגריל
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

הגריל הרבה יותר יפה מהגריל מברזל נראה הרבה יותר טוב לדעתי
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- avilevi3400
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
תתחדש ותהנה לי יש pb4000 אולטרה מפלצת של סאב
אני ברגשות מעורבים בעניין הגריל. המתכת היה נראה יוקרתי יותר ומצד שני הבד עושה אותו פחות צעקני במראה.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3718
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
לדעתי עם הגריל החדש נכנס פחות אבק.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

בדיוק, "פחות צעקני" יותר "רגוע" ו מראה פחות אגרסיביNba כתב: אני ברגשות מעורבים בעניין הגריל. המתכת היה נראה יוקרתי יותר ומצד שני הבד עושה אותו פחות צעקני במראה....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L