שרשור תגובות: אתם מוכנים לים? הטכנולוגיה מאחורי מכשיר הלייזר להסרת שיער
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אלי חבוש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78786
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73243
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
עשיתי בעבר טיפולים במכשיר לייזר מקצועי כולל ג'ל שאמור להפחית את הכאב והרבה הרבה יותר יקר - זה כואב. דיברתי עם אנשים אחרים שעשו גם הם במקומות אחרים - אותו פידבק, זה כואב. אני אחרי 2-3 טיפולים וויתרתי כי ממש סבלתי. העור שלי לא בהיר אז אולי זו הסיבה, אבל לפני שמוציאים כמעט 3000 ש"ח על מכשיר צריך לדעת לקראת מה הולכים. זוגתי שתחיה השתמשה במכשיר IPL ביתי בעבר (שעבד היטב ד"א, אחרי סידרת טיפולים השיער לא חזר לגדול) וגם שם זה כאב לה ולי, היא פשוט הצליחה להבליג (מי אמר שאנחנו המין החזק?).
מניסיון של 2-3 אנשים אחרים שאני מכיר, המכשיר אכן עובד לתקופה מסויימת (משתנה מאדם לאדם) אבל לא לנצח. מכר שעשה היה צריך לעשות סבב טיפולים נוסף (קצר יותר אבל) אחרי כמה שנים ומאז הוא מתחזק עם כמה טיפולי כל כמה זמן. חייה לציין שהוא שעיר מ א ו ד. זה אכן עובד אבל אצל חלק מהאנשים זה תמיד חוזר ולרב צריך כל כמה שנים "תחזוקה".
ד"א - אני רואה כתבות על המכשיר מ 19.09.23, אם מאז הם לא הוציאו את כל הפיטצ'רים שמובטחים כתוספות בכתבה ולא קיימות עדיין, לא הייתי רוכש את המכשיר על סמך התחייבויות עתידיות. מוצר קונים לפי מה שהוא עושה היום ולא לפי הבטחות החברה למה הוא יעשה בעתיד (ע"ע ייפון 16 שאמור היה להיות עמוס בפיטצרים של AI ולרובם עדיין אין אפילו תאריך שחרור מדויק).
מניסיון של 2-3 אנשים אחרים שאני מכיר, המכשיר אכן עובד לתקופה מסויימת (משתנה מאדם לאדם) אבל לא לנצח. מכר שעשה היה צריך לעשות סבב טיפולים נוסף (קצר יותר אבל) אחרי כמה שנים ומאז הוא מתחזק עם כמה טיפולי כל כמה זמן. חייה לציין שהוא שעיר מ א ו ד. זה אכן עובד אבל אצל חלק מהאנשים זה תמיד חוזר ולרב צריך כל כמה שנים "תחזוקה".
ד"א - אני רואה כתבות על המכשיר מ 19.09.23, אם מאז הם לא הוציאו את כל הפיטצ'רים שמובטחים כתוספות בכתבה ולא קיימות עדיין, לא הייתי רוכש את המכשיר על סמך התחייבויות עתידיות. מוצר קונים לפי מה שהוא עושה היום ולא לפי הבטחות החברה למה הוא יעשה בעתיד (ע"ע ייפון 16 שאמור היה להיות עמוס בפיטצרים של AI ולרובם עדיין אין אפילו תאריך שחרור מדויק).
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

כן. זה מה שאמרו....
לך זה לא משנה כלום כי בכל זאת תצטרך לרכוש מכשיר נוסף.
הכוונה היא שהם לא ייצרו מכשיר חדש לחלוטין אלא לקחו את הקיים והגדירו אותו אחרת
אלי חבוש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

לגבי הכאב, לא רשמתי בכתבה ללא התנסות. ניסיתי. לא כאב בכלל. אולי יש מקומות רגישים יותר בגוף שלא ניסיתי עליהם20/08/2025 9:27Huber כתב: עשיתי בעבר טיפולים במכשיר לייזר מקצועי כולל ג'ל שאמור להפחית את הכאב והרבה הרבה יותר יקר - זה כואב. דיברתי עם אנשים אחרים שעשו גם הם במקומות אחרים - אותו פידבק, זה כואב. אני אחרי 2-3 טיפולים וויתרתי כי ממש סבלתי. העור שלי לא בהיר אז אולי זו הסיבה, אבל לפני שמוציאים כמעט 3000 ש"ח על מכשיר צריך לדעת לקראת מה הולכים. זוגתי שתחיה השתמשה במכשיר IPL ביתי בעבר (שעבד היטב ד"א, אחרי סידרת טיפולים השיער לא חזר לגדול) וגם שם זה כאב לה ולי, היא פשוט הצליחה להבליג (מי אמר שאנחנו המין החזק?).
ד"א - אני רואה כתבות על המכשיר מ 19.09.23, אם מאז הם לא הוציאו את כל הפיטצ'רים שמובטחים כתוספות בכתבה ולא קיימות עדיין, לא הייתי רוכש את המכשיר על סמך התחייבויות עתידיות. מוצר קונים לפי מה שהוא עושה היום ולא לפי הבטחות החברה למה הוא יעשה בעתיד (ע"ע ייפון 16 שאמור היה להיות עמוס בפיטצרים של AI ולרובם עדיין אין אפילו תאריך שחרור מדויק)....
אלי חבוש
אחד לאחד החוויה שלי מהעניין, אחרי 3 טיפולים ממש לא הייתי מוכן לשמוע על לחזור לשם, אפילו שהיו תוצאות.20/08/2025 9:27Huber כתב: זה כואב. דיברתי עם אנשים אחרים שעשו גם הם במקומות אחרים - אותו פידבק, זה כואב. אני אחרי 2-3 טיפולים וויתרתי כי ממש סבלתי....
- Huber
- חבר במועדון HT

סבבה. אני היום מוכן להזמין את המכשיר אם אקבל התחייבות להחזר כספי במידה וזה כואב.20/08/2025 12:03EliHaboosh כתב: לגבי הכאב, לא רשמתי בכתבה ללא התנסות. ניסיתי. לא כאב בכלל. אולי יש מקומות רגישים יותר בגוף שלא ניסיתי עליהם...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

לדעתי יש להם אפשרות לתקופת התנסות20/08/2025 15:45Huber כתב: סבבה. אני היום מוכן להזמין את המכשיר אם אקבל התחייבות להחזר כספי במידה וזה כואב....
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

לא רואה לזה שום אינדיקציה. להיפך:
https://epilady.co.il/pages/%D7%A9%D7%9 ... 7%95%D7%AA
https://epilady.co.il/pages/terms
https://epilady.co.il/pages/terms
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

ביררתי איתם ואכן אין תקופת ניסיון20/08/2025 16:44Huber כתב: לא רואה לזה שום אינדיקציה. להיפך:
https://epilady.co.il/pages/terms...
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

EliHaboosh - שלא תבין לא נכון, הכתבה ומוצר מאוד מעניינים על הנייר, זה שירות שהתעניינתי בו בעבר, אבל מנסיון שלי ושל אחרים יש לזה גם צדדים שליליים שצריך להבין. אם המוצר הזה אכן פותר את הבעייה המרכזית של השירות אני בטוח שהיה מאפשרים להחזיר אחרי אפילו נניח שבוע בלבד (לא מספיק זמן בשביל שהטיפול יהיה יעיל אבל מספיק זמן להבין אם ללקוח זה אכן כואב). קשה לי להאמין שהם "המציאו את הגלגל", לדעתי האישית זה פשוט הקטנה של המכונה המסחרית לשימוש ביתי עם כל היתרונות והחסרונות (אולי יותר חסרונות כי זה יותר קטן מה שיצריך יותר טיפולים/זמן).
תדוה בכל מקרה, יופי של סקירה כהרגלכם.
תדוה בכל מקרה, יופי של סקירה כהרגלכם.