שרשור תגובות: אתם מוכנים לים? הטכנולוגיה מאחורי מכשיר הלייזר להסרת שיער

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=97183

האפילייזר הוא מכשיר לייזר אמיתי להורדת שיער. ויש גם אפליקציה

אלי חבוש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי. פיגמנטציה והסרת שיער יהיו באותו מכשיר רק בשינוי תוכנה?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73243
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #3 

עשיתי בעבר טיפולים במכשיר לייזר מקצועי כולל ג'ל שאמור להפחית את הכאב והרבה הרבה יותר יקר - זה כואב. דיברתי עם אנשים אחרים שעשו גם הם במקומות אחרים - אותו פידבק, זה כואב. אני אחרי 2-3 טיפולים וויתרתי כי ממש סבלתי. העור שלי לא בהיר אז אולי זו הסיבה, אבל לפני שמוציאים כמעט 3000 ש"ח על מכשיר צריך לדעת לקראת מה הולכים. זוגתי שתחיה השתמשה במכשיר IPL ביתי בעבר (שעבד היטב ד"א, אחרי סידרת טיפולים השיער לא חזר לגדול) וגם שם זה כאב לה ולי, היא פשוט הצליחה להבליג (מי אמר שאנחנו המין החזק?).

מניסיון של 2-3 אנשים אחרים שאני מכיר, המכשיר אכן עובד לתקופה מסויימת (משתנה מאדם לאדם) אבל לא לנצח. מכר שעשה היה צריך לעשות סבב טיפולים נוסף (קצר יותר אבל) אחרי כמה שנים ומאז הוא מתחזק עם כמה טיפולי כל כמה זמן. חייה לציין שהוא שעיר מ א ו ד. זה אכן עובד אבל אצל חלק מהאנשים זה תמיד חוזר ולרב צריך כל כמה שנים "תחזוקה".

ד"א - אני רואה כתבות על המכשיר מ 19.09.23, אם מאז הם לא הוציאו את כל הפיטצ'רים שמובטחים כתוספות בכתבה ולא קיימות עדיין, לא הייתי רוכש את המכשיר על סמך התחייבויות עתידיות. מוצר קונים לפי מה שהוא עושה היום ולא לפי הבטחות החברה למה הוא יעשה בעתיד (ע"ע ייפון 16 שאמור היה להיות עמוס בפיטצרים של AI ולרובם עדיין אין אפילו תאריך שחרור מדויק).

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #4 

20/08/2025 9:12  
oferlaor כתב:
לא הבנתי. פיגמנטציה והסרת שיער יהיו באותו מכשיר רק בשינוי תוכנה?
...
כן. זה מה שאמרו.
לך זה לא משנה כלום כי בכל זאת תצטרך לרכוש מכשיר נוסף.
הכוונה היא שהם לא ייצרו מכשיר חדש לחלוטין אלא לקחו את הקיים והגדירו אותו אחרת
אלי חבוש

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #5 

20/08/2025 9:27  
Huber כתב:
עשיתי בעבר טיפולים במכשיר לייזר מקצועי כולל ג'ל שאמור להפחית את הכאב והרבה הרבה יותר יקר - זה כואב. דיברתי עם אנשים אחרים שעשו גם הם במקומות אחרים - אותו פידבק, זה כואב. אני אחרי 2-3 טיפולים וויתרתי כי ממש סבלתי. העור שלי לא בהיר אז אולי זו הסיבה, אבל לפני שמוציאים כמעט 3000 ש"ח על מכשיר צריך לדעת לקראת מה הולכים. זוגתי שתחיה השתמשה במכשיר IPL ביתי בעבר (שעבד היטב ד"א, אחרי סידרת טיפולים השיער לא חזר לגדול) וגם שם זה כאב לה ולי, היא פשוט הצליחה להבליג (מי אמר שאנחנו המין החזק?).

מניסיון של 2-3 אנשים אחרים שאני מכיר, המכשיר אכן עובד לתקופה מסויימת (משתנה מאדם לאדם) אבל לא לנצח. מכר שעשה היה צריך לעשות סבב טיפולים נוסף (קצר יותר אבל) אחרי כמה שנים ומאז הוא מתחזק עם כמה טיפולי כל כמה זמן. חייה לציין שהוא שעיר מ א ו ד. זה אכן עובד אבל אצל חלק מהאנשים זה תמיד חוזר ולרב צריך כל כמה שנים "תחזוקה".

ד"א - אני רואה כתבות על המכשיר מ 19.09.23, אם מאז הם לא הוציאו את כל הפיטצ'רים שמובטחים כתוספות בכתבה ולא קיימות עדיין, לא הייתי רוכש את המכשיר על סמך התחייבויות עתידיות. מוצר קונים לפי מה שהוא עושה היום ולא לפי הבטחות החברה למה הוא יעשה בעתיד (ע"ע ייפון 16 שאמור היה להיות עמוס בפיטצרים של AI ולרובם עדיין אין אפילו תאריך שחרור מדויק).
...
לגבי הכאב, לא רשמתי בכתבה ללא התנסות. ניסיתי. לא כאב בכלל. אולי יש מקומות רגישים יותר בגוף שלא ניסיתי עליהם
אלי חבוש

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677
נתן תודות: 454 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #6 

20/08/2025 9:27  
Huber כתב:
זה כואב. דיברתי עם אנשים אחרים שעשו גם הם במקומות אחרים - אותו פידבק, זה כואב. אני אחרי 2-3 טיפולים וויתרתי כי ממש סבלתי.
...
אחד לאחד החוויה שלי מהעניין, אחרי 3 טיפולים ממש לא הייתי מוכן לשמוע על לחזור לשם, אפילו שהיו תוצאות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

20/08/2025 12:03  
EliHaboosh כתב:
לגבי הכאב, לא רשמתי בכתבה ללא התנסות. ניסיתי. לא כאב בכלל. אולי יש מקומות רגישים יותר בגוף שלא ניסיתי עליהם
...
סבבה. אני היום מוכן להזמין את המכשיר אם אקבל התחייבות להחזר כספי במידה וזה כואב.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #8 

20/08/2025 15:45  
Huber כתב:
סבבה. אני היום מוכן להזמין את המכשיר אם אקבל התחייבות להחזר כספי במידה וזה כואב.
...
לדעתי יש להם אפשרות לתקופת התנסות
אלי חבוש

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

לא רואה לזה שום אינדיקציה. להיפך:

https://epilady.co.il/pages/%D7%A9%D7%9 ... 7%95%D7%AA

https://epilady.co.il/pages/terms
Screenshot 2025-08-20 164355.jpg

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #10 

20/08/2025 16:44  
Huber כתב:
לא רואה לזה שום אינדיקציה. להיפך:

https://epilady.co.il/pages/%D7%A9%D7%9 ... 7%95%D7%AA

https://epilady.co.il/pages/terms
...
ביררתי איתם ואכן אין תקופת ניסיון
אלי חבוש

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

EliHaboosh - שלא תבין לא נכון, הכתבה ומוצר מאוד מעניינים על הנייר, זה שירות שהתעניינתי בו בעבר, אבל מנסיון שלי ושל אחרים יש לזה גם צדדים שליליים שצריך להבין. אם המוצר הזה אכן פותר את הבעייה המרכזית של השירות אני בטוח שהיה מאפשרים להחזיר אחרי אפילו נניח שבוע בלבד (לא מספיק זמן בשביל שהטיפול יהיה יעיל אבל מספיק זמן להבין אם ללקוח זה אכן כואב). קשה לי להאמין שהם "המציאו את הגלגל", לדעתי האישית זה פשוט הקטנה של המכונה המסחרית לשימוש ביתי עם כל היתרונות והחסרונות (אולי יותר חסרונות כי זה יותר קטן מה שיצריך יותר טיפולים/זמן).

תדוה בכל מקרה, יופי של סקירה כהרגלכם.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”