GoFiber GF25C - הוט - IPv6

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Multi_Touch פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

התחברתי לסיבים של הוט דרך GoFiber GF25C ונתב ASUS RT-AX56U.
ההתקנה עברה חלק, למעט IPv6 שאני לא מצליח לגלוש דרכו.

נראה שאני מקבל בנתב כתובת IPv6 תקנית:
גם המחשב מצליח לקבל כתובות:
PINGים לא מתקבלים בחיבור IPV6 ובנוסף הכתובת לא מזוהה באינטרנט.

קראתי שיש צורך לשנות הגדרות Prefix (להכריח את הנתב לPrefix 56), אבל לא מצאתי את האופציה בהגדרות הנתב.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

תודה :D

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

13/08/2025 22:36  
Multi_Touch כתב:
התחברתי לסיבים של הוט דרך GoFiber GF25C ונתב ASUS RT-AX56U.
ההתקנה עברה חלק, למעט IPv6 שאני לא מצליח לגלוש דרכו.

נראה שאני מקבל בנתב כתובת IPv6 תקנית:

image.png

גם המחשב מצליח לקבל כתובות:

image.png

PINGים לא מתקבלים בחיבור IPV6 ובנוסף הכתובת לא מזוהה באינטרנט.

קראתי שיש צורך לשנות הגדרות Prefix (להכריח את הנתב לPrefix 56), אבל לא מצאתי את האופציה בהגדרות הנתב.

תודה :D
...
לפי הipconfig, כתובת ה-default gateway בIPv6 היא כתובת link local - לפי שמתחילה ב-fe80. האם זו גם כתובת של הנתב? לא מופיעה בצילום המסך של כתובות הlan של הנתב. האם כתובת זו של הdefault gateway כן עונה לפינג ועם ttl 64?

Multi_Touch פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

13/08/2025 22:51  
whatevernevermind כתב:
לפי הipconfig, כתובת ה-default gateway בIPv6 היא כתובת link local - לפי שמתחילה ב-fe80. האם זו גם כתובת של הנתב? לא מופיעה בצילום המסך של כתובות הlan של הנתב. האם כתובת זו של הdefault gateway כן עונה לפינג ועם ttl 64?
...
תודה על התשובה.
שאני מבצע ping ב- CMD לכתובת DG אני מקבל תשובה ללא TTL=64 אלא רק ה- time.
הכתובת LAN IPv6 Link-Local Address בהגדרות של הנתב מתחילה ב- fe80.
בביצוע tracert ל- google ב- HOP הראשון שלי אני מקבל כתובת שמתחילה ב- 2a00:a040:

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

13/08/2025 23:14  
Multi_Touch כתב:
תודה על התשובה.
שאני מבצע ping ב- CMD לכתובת DG אני מקבל תשובה ללא TTL=64 אלא רק ה- time.
הכתובת LAN IPv6 Link-Local Address בהגדרות של הנתב מתחילה ב- fe80.
בביצוע tracert ל- google ב- HOP הראשון שלי אני מקבל כתובת שמתחילה ב- 2a00:a040:

image.png
...
נראה שאתה מגיע עד הנתב שלך ונעצר שם.
אני לא יודע מה הוט מגדירים אצלם - יש לך לוג כלשהו שמראה איזה prefix הנתב קיבל ואיזה prefix הוא מחלק למחשבים שבבית? אם אתה מקבל /64 לנתב ולא /56 זה אולי אומר שהוט לא קנפגו prefixים כמו שצריך.

אתה יכול לנסות ללא prefix delegation,
לasus יש לפעמים מצב passthrough שבו בעצם המחשבים עוברים "דרך" הנתב שלך ומדברים ישירות מול הנתב של הספקית, כך שהנתב שלך בכלל לא מקבל כתובת IPV6 אלא הוא בעצם סוויץ' שקוף לIPV6. אם הוט מחלקים רק /64 יתכן ותצטרך לעבוד כך.

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2654
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #5 

ההגדרות של גודל הPREFIX הם בWAN, הLAN אמור לקבל 64

Multi_Touch פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

14/08/2025 8:21  
whatevernevermind כתב:
נראה שאתה מגיע עד הנתב שלך ונעצר שם.
אני לא יודע מה הוט מגדירים אצלם - יש לך לוג כלשהו שמראה איזה prefix הנתב קיבל ואיזה prefix הוא מחלק למחשבים שבבית? אם אתה מקבל /64 לנתב ולא /56 זה אולי אומר שהוט לא קנפגו prefixים כמו שצריך.

אתה יכול לנסות ללא prefix delegation,
לasus יש לפעמים מצב passthrough שבו בעצם המחשבים עוברים "דרך" הנתב שלך ומדברים ישירות מול הנתב של הספקית, כך שהנתב שלך בכלל לא מקבל כתובת IPV6 אלא הוא בעצם סוויץ' שקוף לIPV6. אם הוט מחלקים רק /64 יתכן ותצטרך לעבוד כך.
...
לוג IPV6 של הנתב:
במצב passthrough עדיין לא תקין.

בנוסף, ניסיתי לחבר את המחשב שלי ישירות ל GF25C ומתקבלת התוצאה הבאה (כתובות fe80)

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

15/08/2025 2:22  
Multi_Touch כתב:
לוג IPV6 של הנתב:

image.png

במצב passthrough עדיין לא תקין.

בנוסף, ניסיתי לחבר את המחשב שלי ישירות ל GF25C ומתקבלת התוצאה הבאה (כתובות fe80)

image.png
...
יפה, עכשיו ברור מה הבעיה. נפלת על באג ידוע של GF25C שבו הוא מפרסם כתובת ניתוב ב-WAN שהיא fe80::1, וכל הציוד מאמין לו ומגדיר את הכתובת הזו כdefault gateway של צד הרשת, שזה כמובן לא נכון - אמור להיות default gateway שהיא כתובת IPV6 תקנית של הספקית.

פתרון שהוצע כאן בעבר וידוע שעובד זה להגדיר חוק firewall שחוסם את ההודעות האלה (ICMPv6 Router Advertisment) מהMAC של הGF25C, אבל אני לא בטוח שזה אפשרי בנתב שלך. בווינדוס מודרני זה אמור להיות אפשרי - תנסה ותראה אם זה פותר לך.

אם יהיה לי זמן אכנס שוב ל-GF25C ואבדוק אם יש פתרון קל יותר...

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

15/08/2025 10:40  
whatevernevermind כתב:
יפה, עכשיו ברור מה הבעיה. נפלת על באג ידוע של GF25C שבו הוא מפרסם כתובת ניתוב ב-WAN שהיא fe80::1, וכל הציוד מאמין לו ומגדיר את הכתובת הזו כdefault gateway של צד הרשת, שזה כמובן לא נכון - אמור להיות default gateway שהיא כתובת IPV6 תקנית של הספקית.

פתרון שהוצע כאן בעבר וידוע שעובד זה להגדיר חוק firewall שחוסם את ההודעות האלה (ICMPv6 Router Advertisment) מהMAC של הGF25C, אבל אני לא בטוח שזה אפשרי בנתב שלך. בווינדוס מודרני זה אמור להיות אפשרי - תנסה ותראה אם זה פותר לך.

...
נכנסתי שוב למוצר, יש פתרון אפשרי: תכנס לממשק של מתאם הסיב בדפדפן, כתובת 192.168.1.1 (https) עם שם משתמש admin וסיסמה שהיא המספר הסריאלי של המתאם שמודפס על המדבקה שלו - מתחיל ב-GFBD. בממשק תעבור ללשונית LAN ושם תשנה את האפשרות האחרונה IP Version להיות IPv4 ולא IPv4/IPv6. ואז Apply Changes. זה אמור לגרום למתאם הסיב להפסיק להפריע לך.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #9 

15/08/2025 13:11  
whatevernevermind כתב:
בממשק תעבור ללשונית LAN ושם תשנה את האפשרות האחרונה IP Version להיות IPv4 ולא IPv4/IPv6.
...
זה מבטל לחלוטין חיבור IPv6. זה לא הפתרון.
13/08/2025 22:36  
Multi_Touch כתב:
...
כן, אני. ולקח לי לפחות שנה להבין את מקור התקלה.
להלן פתרון של הבאג על ממשק OpenWrt:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=398665
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

15/08/2025 15:39  
Jabberwock כתב:

...
זה לא מבטל לגמרי IPv6 מבחינת הלקוח, אלא רק על ממשק הניהול של הGF25C, שאין צורך בו ממילא כי הוא ONT Bridge ברמה 2 ולא ONT RG ברמה 3. אלה שאריות מהקוד הגנרי שהסינים האלה התבססו עליו, שעדיין השאירו את ההגדרה הדיפולטית עבור מוצר מסוג נתב ולא מסוג גשר. שינוי כפי שכתבתי בוודאות עוצר את ה-router advertisement הבעייתי ולא יפריע לתעבורה ברמה 2 מול הנתב של הספקית.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

15/08/2025 15:50  
whatevernevermind כתב:
זה לא מבטל לגמרי IPv6 מבחינת הלקוח
...
אני בדקתי את ההגדרה הזאת ושאני שיניתי אותה זה ביטל לי לגמרי את חיבור ה-IPv6.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

15/08/2025 15:57  
Jabberwock כתב:
אני בדקתי את ההגדרה הזאת ושאני שיניתי אותה זה ביטל לי לגמרי את חיבור ה-IPv6.
...
אין לי GF25C שמחובר לספקית כלשהי אבל קשה לי קצת להאמין שזה השינוי היחידי שעשית שגרם לזה לא לעבוד. נכנסתי למוצר וכל חוקי הiptables, ip6tables ו-ebtables זהים בשני המצבים, כך שהוא לא מקונפג לשום התערבות בתעבורה ברמה 2 באופן שונה מהרגיל. ברמה 2 (מוצר מסוג גשר) בכלל לא יודע מה זה IP 4 או 6, אלא רק מגשר בין שני ממשקים. הוא יודע איזה כתובת MAC יש בכל צד ומאיפה להעביר לאיפה, וזהו.
אם בא לך לבדוק שוב, תנסה לעשות tcpdump מהנתב ותראה אם DHCPv6, Neighbour Solicitaion וכו' לא מגיעים אל נתב הספקית...

לצערי אין לי איך לבדוק את זה במצב מסונכרן, אבל חייב להודות שזה נראה תקין מבפנים. אם יהיה לי יותר זמן אסתכל יותר בקוד של הממשק ואראה מה בדיוק שינוי ההגדרות בממשק עושה למוצר.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

כמו שרשמת, זה מוצר סיני עם באגים. אומנם עבר 2 עדכוני קושחה מאז שהגיע לרשותי אבל ייתכן שתשתית הוט פחות מעניינת אותם. כאמור, על תשתית בזק הבאג לא קורה.

itfan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 153 פעמים

שליחה #14 

15/08/2025 17:00  
Jabberwock כתב:
כאמור, על תשתית בזק הבאג לא קורה.
...
קרוב לוודאי שזה לא קשור לתשתית (בזק מול IBC) אלא לפרוטוקול החיבור (PPPoE מול IPoE).

Multi_Touch פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

15/08/2025 10:40  
whatevernevermind כתב:

...
תודה, אכן זו הבעיה.
בראוטר ישנה הגדרה תחת ה Section של ipv6
Enable Router Advertisement
ניסיתי להחליף ל Disable ללא הצלחה.
חוק ב- windows לא רלוונטי - אני מעוניין לקבל כתובת IPv6 בכל הרשת.
15/08/2025 13:11  
whatevernevermind כתב:
נכנסתי שוב למוצר, יש פתרון אפשרי: תכנס לממשק של מתאם הסיב בדפדפן, כתובת 192.168.1.1 (https) עם שם משתמש admin וסיסמה שהיא המספר הסריאלי של המתאם שמודפס על המדבקה שלו - מתחיל ב-GFBD. בממשק תעבור ללשונית LAN ושם תשנה את האפשרות האחרונה IP Version להיות IPv4 ולא IPv4/IPv6. ואז Apply Changes. זה אמור לגרום למתאם הסיב להפסיק להפריע לך.
...
ניסיתי - אכן הפסקתי לקבל IPv6 כלל.
15/08/2025 15:39  
Jabberwock כתב:
...
לראוטר שלי כעת אין OpenWRT.
יש פתרון אחר להחיל עליו את החוקים?

שאלה נוספת - איך ה MAC של ממיר הסיב רלוונטי במידה והוא משמש כ- Bridge ולא מזוהה ברשת?

תודה לכולם על העזרה :D

itfan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 153 פעמים

שליחה #16 

15/08/2025 19:30  
Multi_Touch כתב:
שאלה נוספת - איך ה MAC של ממיר הסיב רלוונטי במידה והוא משמש כ- Bridge ולא מזוהה ברשת?
...
זה שהוא משמש כ-bridge לא מונע ממנו להיות במקביל גם בעל כתובות IP ועצם הקיום של כתובות כאלה לא אמור להפריע לשום דבר. הבעיה היא שהוא משקר ומפרסם את עצמו בתור gateway...

בכל אופן, מאכזב שהשינוי ש-@whatevernevermind הציע בממשק ה-web לא עובד כמצופה, אבל יכול להיות שיש שינויי קונפיגורציה אחרים שניתן לבצע ב-GF25C שכן יעבדו. בשביל לבצע אותם נדרש להתחבר אליו בממשק CLI (בפרוטוקול telnet או ב-ssh). לצערי, אין לי איך לבדוק את הדברים (כי אין לי חיבור להוט עם GF25C), אבל אני ממליץ לנסות את הדבר הבא:

ראשית (בהנחה שה-GF25C מריץ את גרסת הקושחה 1.9.2-240924), צריך לפתוח את הגישה לממשק ה-CLI. בשביל זה צריך להתחבר לממשק ה-web עם שם משתמש user וסיסמה user (זה לא יעבוד עם שם המשתמש admin), לבחור בסרגל העליון בתפריט Admin וממנו ב-ACL. שם צריך בשורה העליונה להעביר את ה- ACL Capability ממצב Enable למצב Disable וללחוץ על Apply Changes. זה פותח את הגישה לממשק ה-CLI עד ל-reboot הבא.

בשלב הבא, צריך להתחבר לממשק ה-CLI (הכי פשוט לעשות את זה גם כאן עם שם משתמש user וסיסמה user), להריץ את הפקודה

קוד: בחירת הכל

flash set V6_IPV6_ENABLE 0
ואז לעשות reboot (באמצעות הפקודה reboot מה-CLI, או באמצעות ממשק ה-web).

הסבר קצר: הפעולה הזו משנה את קונפיגורצית ה-IPv6 באמצעות שינוי הערך של משתנה קונפיגורציה בשם V6_IPV6_ENABLE מ-1 ל-0 (ונראה שבחיבור ל-Windows זה מספיק בשביל למנוע מה-GF25C להיות מזוהה כ-gateway, למרות שהכתובת fe80::1 נשארת פעילה). השינוי ש-@whatevernevermind הציע בממשק ה-web משנה משתנה קונפיגורציה אחר בשם LAN_IP_VERSION1 ועושה רושם שהוא יותר "אגרסיבי" בהשבתת IPv6 (בפרט, הוא מבטל לחלוטין את הכתובת fe80::1 של ה-GF25C). לכן יש סיכוי מסוים שמה שהצעתי פה יוביל להתנהגות הרצויה, אבל לא בלתי אפשרי שגם זה יחסום IPv6 לגמרי (כמו השינוי בממשק ה-web). במקרה כזה אפשר לחזור למצב הקודם באמצעות הפקודה

flash set V6_IPV6_ENABLE 1
(או פשוט לבצע reset להגדרות היצרן מממשק ה-web).
נערך לאחרונה על ידי itfan ב 16/08/2025 17:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1588
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #17 

אצלי שינוי ממשק ה WEB ל IPV4 בלבד תיקן את הבעיה עם pfsense
עכשיו מקבל כתובת gateway תקינה במקום fe80::1
אחרי כיבוי והדלקה פיזי של המתאם.

Multi_Touch פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

16/08/2025 16:38  
itfan כתב:
זה שהוא משמש כ-bridge לא מונע ממנו להיות במקביל גם בעל כתובות IP ועצם הקיום של כתובות כאלה לא אמור להפריע לשום דבר. הבעיה היא שהוא משקר ומפרסם את עצמו בתור gateway...

בכל אופן, מאכזב שהשינוי ש-@whatevernevermind הציע בממשק ה-web לא עובד כמצופה, אבל יכול להיות שיש שינויי קונפיגורציה אחרים שניתן לבצע ב-GF25C שכן יעבדו. בשביל לבצע אותם נדרש להתחבר אליו בממשק CLI (בפרוטוקול telnet או ב-ssh). לצערי, אין לי איך לבדוק את הדברים (כי אין לי חיבור להוט עם GF25C), אבל אני ממליץ לנסות את הדבר הבא:

ראשית (בהנחה שה-GF25C מריץ את גרסת הקושחה 1.9.2-240924), צריך לפתוח את הגישה לממשק ה-CLI. בשביל זה צריך להתחבר לממשק ה-web עם שם משתמש user וסיסמה user (זה לא יעבוד עם שם המשתמש admin), לבחור בסרגל העליון בתפריט Admin וממנו ב-ACL. שם צריך בשורה העליונה להעביר את ה- ACL Capability ממצב Enable למצב Disable וללחוץ על Apply Changes. זה פותח את הגישה לממשק ה-CLI עד ל-reboot הבא.

בשלב הבא, צריך להתחבר לממשק ה-CLI (הכי פשוט לעשות את זה גם כאן עם שם משתמש user וסיסמה user), להריץ את הפקודה

הסבר קצר: הפעולה הזו משנה את קונפיגורצית ה-IPv6 באמצעות שינוי הערך של משתנה קונפיגורציה בשם V6_IPV6_ENABLE מ-1 ל-0 (ונראה שבחיבור ל-Windows זה מספיק בשביל למנוע מה-GF25C להיות מזוהה כ-gateway, למרות שהכתובת fe80::1 נשארת פעילה). השינוי ש-@whatevernevermind הציע בממשק ה-web משנה משתנה קונפיגורציה אחר בשם LAN_IP_VERSION1 ועושה רושם שהוא יותר "אגרסיבי" בהשבתת IPv6 (בפרט, הוא מבטל לחלוטין את הכתובת fe80::1 של ה-GF25C). לכן יש סיכוי מסוים שמה שהצעתי פה יוביל להתנהגות הרצויה, אבל לא בלתי אפשרי שגם זה יחסום IPv6 לגמרי (כמו השינוי בממשק ה-web). במקרה כזה אפשר לחזור למצב הקודם באמצעות הפקודה

...
תודה על התגובה המושקעת!

אכן מריץ את גרסת הקושחה 1.9.2-240924

ביצעתי את השינויים דרך האתר וה- CLI (סיוט להתחבר אליו ב CLI, הוא משתמש ב Diffie–Hellman key exchange)

לאחר ביצוע:

הראוטר הפסיק לקבל Gateway:

16/08/2025 17:23  
rm1 כתב:
אצלי שינוי ממשק ה WEB ל IPV4 בלבד תיקן את הבעיה עם pfsense
עכשיו מקבל כתובת gateway תקינה במקום fe80::1
אחרי כיבוי והדלקה פיזי של המתאם.
...
ניסיתי גם אצלי שוב, פשוט מפסיק לקבל IPv6

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

16/08/2025 16:38  
itfan כתב:

...
שבוע טוב לכולם,

אני מציע להזהר מאוד מהממשק CLI הזה כי המכשיר מלא בכל כך הרבה באגים שממש קל לעשות לו brick בלתי הפיך (כמעט).
לכמעט כל דבר יש דף בממשק שמבצע את הפעולות "שהיצרן התכוון", נגיעה ישירה בקרביים שלו עלולה להביא למצבים בלתי צפויים.

בתור התחלה, גם את השינוי שכתב @itfan דרך ה-CLI, ניתן לבצע בצורה "רשמית" יותר דרך ממשק ה-WEB בדרך הבאה:

1. נכנסים ל-https://192.168.1.1 (או http אם הסיב לא מחובר) ומתחברים עם המשתש admin והסיסמה שהיא המספר הסריאלי של המכשיר כפי שרשום על המדבקה.

2. נכנסים ישירות לדף https://192.168.1.1/ipv6_enabledisable.asp - הוא לא נגיש דרך התפריטים הרגילים. יש לשים לב להשתמש ב-http או https בדיוק כפי שנכנסתם לדף הלוגין בסעיף 1.

צילום מסך:
3. משנים את ההגדרה ל-disable (או enable אם רוצים להחזיר)

4. לוחצים על Apply Changes

אמורה להתקבל הודעה שהשינוי בוצע. ההגדרה הזו גם משנה באופן קצת בטיחותי יותר את V6_IPV6_ENABLE, ועושה עוד טיפה דברים כגון לכבות את dhcpdv6 ואת radvd (שזה מה ששולח את ההודעות RA הבעייתיות), תוך שינוי קונפיגורציה שיגרמו להם גם פחות להפריע בעתיד.

במידה וזה לא פותר את הבעיה (אולי ידרש גם reboot), יש פתרונות נוספים, שגם הם נגישים מדפים כאלה ואחרים דרך הממשק, שמאפשרים שינויים מעט יותר כירורגיים - כגון לשנות את קונפיגורציית radvd או להוסיף חוק חסימה להודעות ICMPv6 RA יוצאות... אבל כל דבר במועדו.

לצערי אין לי איך לבדוק מה היא הבעיה האמיתית כי אין לי חיבור הוט למוצר הזה, אבל נראה לי שנסתדר עם תמיכת הקהל פה :)

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

16/08/2025 21:15  
whatevernevermind כתב:
לצערי אין לי איך לבדוק מה היא הבעיה האמיתית כי אין לי חיבור הוט למוצר הזה, אבל נראה לי שנסתדר עם תמיכת הקהל פה :)
...
בדקתי, השיטה שלך עובדת.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”