תעבורה דרך נתב משני
שלום,
אני שוקל לרכוש את ה‑Flint 2 בנוסף לנתב של פרטנר שיש לי, ולהשתמש בו גם כמאריך טווח וגם כגשר ראשי דרכו יעברו כל הבקשות מהלקוחות.
התכנון הוא לחבר את ה‑Flint 2 ליציאת ה‑WAN (2.5Gbps) בנתב של פרטנר, ולהגדיר כך שגם בקשות מהמחשבים וההתקנים שמחוברים ישירות לנתב של פרטנר יעברו ל‑DHCP של ה‑Flint 2, כך שכל התעבורה ברשת תנותב דרכו. למעשה לבטל את השימוש בDHCP בנתב של פרטנר.
האם מישהו ניסה או הפעיל תצורה כזו?
תודה!
אני שוקל לרכוש את ה‑Flint 2 בנוסף לנתב של פרטנר שיש לי, ולהשתמש בו גם כמאריך טווח וגם כגשר ראשי דרכו יעברו כל הבקשות מהלקוחות.
התכנון הוא לחבר את ה‑Flint 2 ליציאת ה‑WAN (2.5Gbps) בנתב של פרטנר, ולהגדיר כך שגם בקשות מהמחשבים וההתקנים שמחוברים ישירות לנתב של פרטנר יעברו ל‑DHCP של ה‑Flint 2, כך שכל התעבורה ברשת תנותב דרכו. למעשה לבטל את השימוש בDHCP בנתב של פרטנר.
האם מישהו ניסה או הפעיל תצורה כזו?
תודה!
משום שאני רוצה הרחבה של פורטים בארון תקשורת, חיבור אופטי ישיר.06/08/2025 17:07sigamore כתב: בחירת נתב מצויינת! רק לא ברור לי מדוע להשאיר את הנתב של פרטנר ?? מה תפקידו במערך?...
למה Flint 2 ולא 3? קראתי ומסתבר שה-2 חומרתית מהיר וחזק יותר וחוץ מWifi 7 אין לו שום יתרון אחר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
תשמע , טכנית הרעיון שלך אפשרי אבל אם הרציונל הוא בעיקרו הוספת מספר פורטים אז הדבר דומה לנסיעה מת״א לאילת דרך חיפה …...
במקרה ואתה ״שוכר״ את הנתב של פרטנר בתשלום חודשי אזי הסיפור הופך גם ללא כלכלי בעליל…
עלות מתג 2.5Gb בסיסי (4-8 פורטים) היא כמה עשרות דולרים כך שאם אין סיבה אחרת שקושרת אותך למצב של פרטנר, הייתי מוותר עליו ומתמקד בציוד פרטי בלבד.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !