רוצים מקסימום גודל במינימום מחיר?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
צולם באושר עד.
אני לא מדבר על איכות התמונה, אלא על העובדה שמסכים כאלו גדולים זמינים ליד הקופה, בלי צורך בחנויות מתמחות כמו פעם והמחירים ברצפה.
אני לא מדבר על איכות התמונה, אלא על העובדה שמסכים כאלו גדולים זמינים ליד הקופה, בלי צורך בחנויות מתמחות כמו פעם והמחירים ברצפה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני זוכר שלפני משהו כמו 8 שנים "סקרתי" טלויזיה של NEON.
זה היה פח אשפה שלא שווה את המקום שהוא תפס בבית. מכל הבחינות, גם איכות התמונה וגם מערכת ההפעלה היתה על הפנים ואי אפשר היה לשלוט על הגדרות בצורה נורמלית.
יכול להיות שמאז היה שיפור, אבל לא הייתי נוגע במסכים האלה עם מקל.
זה היה פח אשפה שלא שווה את המקום שהוא תפס בבית. מכל הבחינות, גם איכות התמונה וגם מערכת ההפעלה היתה על הפנים ואי אפשר היה לשלוט על הגדרות בצורה נורמלית.
יכול להיות שמאז היה שיפור, אבל לא הייתי נוגע במסכים האלה עם מקל.
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הייתה פינה כזו גם בשופרסל לפני שנים, ונסגרה...בצדק. קומקומים ותנורי אמבט לצד מסכים ומחשבים...
איך ניתן להשוות לחנות מתמחה ? הרי מראש מי שקונה את המסכים האלו רחוק שנות אור מהנושא...
איך ניתן להשוות לחנות מתמחה ? הרי מראש מי שקונה את המסכים האלו רחוק שנות אור מהנושא...
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
איך מעבירים כזה דבר לבית? זה לא נכנס לרכב, לא חושב שזה גם עובר דרך חדר מדרגות סביר...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
בסוף מסכים כאלו לרוב הולכים לקיוסק טוטו-סיגריות השכונתי
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
בכלל לא.
רשום הובלה. ולטלווזיה כזאת, אם זה בניין, יזמינו מנוף. בדיוק כמו כל 100 אינטש אחרת.
בסוף מדובר בשיתוף פעולה עם המשווק של הטלווזיה, זה לא שבאמת אושר עד מצפים שאנשים יקחו את זה לקופה.
המון אנשים עוברים בסופרים האלה ורואים את הטלווזיות מול העיניים. זה שווה פי כמה וכמה לחברות שמוכרות את סוג הטלווזיות האלה מאשר פירסומת קונבנציונלית.
מדובר בסך הכל במהלך שיווקי חכם מאוד, זה תופס את העין פי 10 מאשר אם היה יושב בחנות חשמל יעודית (והשירשור הזה הוא דוגמה חיה לכך).
בלי קשר, VIDAA, נשמע כמו HISENSE. לא בטוח, אבל סיכוי לא קטן שזה היצרן, וכמובן מפרט OEM הכי מינימלי שאפשר לשנת 2024.
רשום הובלה. ולטלווזיה כזאת, אם זה בניין, יזמינו מנוף. בדיוק כמו כל 100 אינטש אחרת.
בסוף מדובר בשיתוף פעולה עם המשווק של הטלווזיה, זה לא שבאמת אושר עד מצפים שאנשים יקחו את זה לקופה.
המון אנשים עוברים בסופרים האלה ורואים את הטלווזיות מול העיניים. זה שווה פי כמה וכמה לחברות שמוכרות את סוג הטלווזיות האלה מאשר פירסומת קונבנציונלית.
מדובר בסך הכל במהלך שיווקי חכם מאוד, זה תופס את העין פי 10 מאשר אם היה יושב בחנות חשמל יעודית (והשירשור הזה הוא דוגמה חיה לכך).
בלי קשר, VIDAA, נשמע כמו HISENSE. לא בטוח, אבל סיכוי לא קטן שזה היצרן, וכמובן מפרט OEM הכי מינימלי שאפשר לשנת 2024.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
רק לי התמונה לא עובדת?
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11509
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2422 פעמים
ללא ספק מהלך שיווקי חכם. רוב רובם של הצרכנים לא מבינים באיכות תמונה אלא קונים גודל ומחיר נמוך.
כל שאר הצרכנים ( כמו בפורום) הם המיעוט. התמונה עולה.
כל שאר הצרכנים ( כמו בפורום) הם המיעוט. התמונה עולה.
מניח שנסגרה משיקולים כלכליים של הרשת אולי מבחינת נפח המקום ושולי רווח, בטח שלא לטובת הצרכנים.05/02/2025 12:08bilbog כתב: הייתה פינה כזו גם בשופרסל לפני שנים, ונסגרה...בצדק. קומקומים ותנורי אמבט לצד מסכים ומחשבים...
איך ניתן להשוות לחנות מתמחה ? הרי מראש מי שקונה את המסכים האלו רחוק שנות אור מהנושא......
מי שקונה מוצר בסיסי בסופר מעניין אותו פונקציוליות בסיסי (גודל מסך ושזה טלויזיה...) והמחיר.
דווקא בשבילו עדיף לו להתרחק מחנות מתמחה או אפילו חנויות חשמל רגילות אם אין לו מלכתחילה את התקציב הנדרש כי זה רק מקלקל כשרואים בהשוואה למשהו אחר שהוא יותר טוב.
"IGNORANCE IS BLISS"
אלה שיש להם את הכסף המיותר והזמן יגיעו בסוף לחנות המתמחה.