רוצים מקסימום גודל במינימום מחיר?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46456
צולם באושר עד.
אני לא מדבר על איכות התמונה, אלא על העובדה שמסכים כאלו גדולים זמינים ליד הקופה, בלי צורך בחנויות מתמחות כמו פעם והמחירים ברצפה.
אני לא מדבר על איכות התמונה, אלא על העובדה שמסכים כאלו גדולים זמינים ליד הקופה, בלי צורך בחנויות מתמחות כמו פעם והמחירים ברצפה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20194
- שם מלא: ארתור ליברמן
אני זוכר שלפני משהו כמו 8 שנים "סקרתי" טלויזיה של NEON.
זה היה פח אשפה שלא שווה את המקום שהוא תפס בבית. מכל הבחינות, גם איכות התמונה וגם מערכת ההפעלה היתה על הפנים ואי אפשר היה לשלוט על הגדרות בצורה נורמלית.
יכול להיות שמאז היה שיפור, אבל לא הייתי נוגע במסכים האלה עם מקל.
זה היה פח אשפה שלא שווה את המקום שהוא תפס בבית. מכל הבחינות, גם איכות התמונה וגם מערכת ההפעלה היתה על הפנים ואי אפשר היה לשלוט על הגדרות בצורה נורמלית.
יכול להיות שמאז היה שיפור, אבל לא הייתי נוגע במסכים האלה עם מקל.
- bilbog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 524
הייתה פינה כזו גם בשופרסל לפני שנים, ונסגרה...בצדק. קומקומים ותנורי אמבט לצד מסכים ומחשבים...
איך ניתן להשוות לחנות מתמחה ? הרי מראש מי שקונה את המסכים האלו רחוק שנות אור מהנושא...
איך ניתן להשוות לחנות מתמחה ? הרי מראש מי שקונה את המסכים האלו רחוק שנות אור מהנושא...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78941
- שם מלא: עפר לאור
איך מעבירים כזה דבר לבית? זה לא נכנס לרכב, לא חושב שזה גם עובר דרך חדר מדרגות סביר...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
בסוף מסכים כאלו לרוב הולכים לקיוסק טוטו-סיגריות השכונתי
- ice2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
בכלל לא.
רשום הובלה. ולטלווזיה כזאת, אם זה בניין, יזמינו מנוף. בדיוק כמו כל 100 אינטש אחרת.
בסוף מדובר בשיתוף פעולה עם המשווק של הטלווזיה, זה לא שבאמת אושר עד מצפים שאנשים יקחו את זה לקופה.
המון אנשים עוברים בסופרים האלה ורואים את הטלווזיות מול העיניים. זה שווה פי כמה וכמה לחברות שמוכרות את סוג הטלווזיות האלה מאשר פירסומת קונבנציונלית.
מדובר בסך הכל במהלך שיווקי חכם מאוד, זה תופס את העין פי 10 מאשר אם היה יושב בחנות חשמל יעודית (והשירשור הזה הוא דוגמה חיה לכך).
בלי קשר, VIDAA, נשמע כמו HISENSE. לא בטוח, אבל סיכוי לא קטן שזה היצרן, וכמובן מפרט OEM הכי מינימלי שאפשר לשנת 2024.
רשום הובלה. ולטלווזיה כזאת, אם זה בניין, יזמינו מנוף. בדיוק כמו כל 100 אינטש אחרת.
בסוף מדובר בשיתוף פעולה עם המשווק של הטלווזיה, זה לא שבאמת אושר עד מצפים שאנשים יקחו את זה לקופה.
המון אנשים עוברים בסופרים האלה ורואים את הטלווזיות מול העיניים. זה שווה פי כמה וכמה לחברות שמוכרות את סוג הטלווזיות האלה מאשר פירסומת קונבנציונלית.
מדובר בסך הכל במהלך שיווקי חכם מאוד, זה תופס את העין פי 10 מאשר אם היה יושב בחנות חשמל יעודית (והשירשור הזה הוא דוגמה חיה לכך).
בלי קשר, VIDAA, נשמע כמו HISENSE. לא בטוח, אבל סיכוי לא קטן שזה היצרן, וכמובן מפרט OEM הכי מינימלי שאפשר לשנת 2024.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
רק לי התמונה לא עובדת?
- Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11681
ללא ספק מהלך שיווקי חכם. רוב רובם של הצרכנים לא מבינים באיכות תמונה אלא קונים גודל ומחיר נמוך.
כל שאר הצרכנים ( כמו בפורום) הם המיעוט. התמונה עולה.
כל שאר הצרכנים ( כמו בפורום) הם המיעוט. התמונה עולה.
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
מניח שנסגרה משיקולים כלכליים של הרשת אולי מבחינת נפח המקום ושולי רווח, בטח שלא לטובת הצרכנים.05/02/2025 12:08bilbog כתב: הייתה פינה כזו גם בשופרסל לפני שנים, ונסגרה...בצדק. קומקומים ותנורי אמבט לצד מסכים ומחשבים...
איך ניתן להשוות לחנות מתמחה ? הרי מראש מי שקונה את המסכים האלו רחוק שנות אור מהנושא......
מי שקונה מוצר בסיסי בסופר מעניין אותו פונקציוליות בסיסי (גודל מסך ושזה טלויזיה...) והמחיר.
דווקא בשבילו עדיף לו להתרחק מחנות מתמחה או אפילו חנויות חשמל רגילות אם אין לו מלכתחילה את התקציב הנדרש כי זה רק מקלקל כשרואים בהשוואה למשהו אחר שהוא יותר טוב.
"IGNORANCE IS BLISS"
אלה שיש להם את הכסף המיותר והזמן יגיעו בסוף לחנות המתמחה.