פיסוק הפוך בקודי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
לא נראה לי שמישהו רידד את הסרט עם פיסוק הפוך
זה נשמע כמו בעיית RTL/LTR (bidi) של קודי
זה נשמע כמו בעיית RTL/LTR (bidi) של קודי
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
זה קורה הרבה בריפים מאפל טיוי.
למעשה זו תוצאה של סימני פיסוק נכונים, אבל הסטנדרט זה סימנים הפוכים (כדי שיוצגו נכון בכיוון LTR) ולכן הנכונים מוצגים הפוך.
רוב הנגנים לא מאפשרים לבחור כיוון טקסט, ואצל אלה שכן - בחירה של RTL תפתור את הבעיה לתרגום הספציפי, אבל תיצור בעיה לשאר התרגומים.
בקיצור - אם יש תרגום חיצוני, צריך לבחור אותו.
למעשה זו תוצאה של סימני פיסוק נכונים, אבל הסטנדרט זה סימנים הפוכים (כדי שיוצגו נכון בכיוון LTR) ולכן הנכונים מוצגים הפוך.
רוב הנגנים לא מאפשרים לבחור כיוון טקסט, ואצל אלה שכן - בחירה של RTL תפתור את הבעיה לתרגום הספציפי, אבל תיצור בעיה לשאר התרגומים.
בקיצור - אם יש תרגום חיצוני, צריך לבחור אותו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני לא מספיק מכיר את KODI בשביל להגיד אם יש דרך לבקש מהם לאלץ את התרגום תמיד להיות RTL זו אופציה אפשרית.
יש כאן באתר מומחי Kodi, מקווה שאחד מהם יכול לסייע.
יש כאן באתר מומחי Kodi, מקווה שאחד מהם יכול לסייע.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אם אתה מוריד תרגום אחר (אם יש), משנה לו את השם לשם של הסרט (עם הסיומת של קובץ התרגום), האם אתה עדיין רואה סימני פיסוק הפוכים?...
הקודי מורץ על מחשב? אני צופה עם קודי בסטרימר ולא זכורה לי בעיה כזאת.
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
לא. כמו שציינתי, אם יש קובץ MKV וגם קובץ SRT אז הפיסוק מופיע כמו שצריך.kingikra כתב: אם אתה מוריד תרגום אחר (אם יש), משנה לו את השם לשם של הסרט (עם הסיומת של קובץ התרגום), האם אתה עדיין רואה סימני פיסוק הפוכים?...
זה קורה רק כשקובץ התרגום שתול בקונטיינר MKV. כמו שציין @yossipeleg , זה בעיקר בסדרות של אפל-טיוי. נראה לי שבסרטים זה לא קורה (כמה שזכור לי...).
סטרימר שילד פרו 2019...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
הבנתי
אני עם שני אנוידיה שילד. אחד פרו ואחד לא אבל לרוב מצמיד תרגום מבחוץ
לצערי לא צופה בסדרות באופן כללי וכמובן גם לא בשל אפל טיוי.
יש לך mkvtoolnix? אפשר באמצעותה להוציא את קובץ התרגום מהקונטיינר. כך תוכל לבדוק אם בעורך טקסטואלי אתה רואה את זה תקין או הפוך.
אני עם שני אנוידיה שילד. אחד פרו ואחד לא אבל לרוב מצמיד תרגום מבחוץ
לצערי לא צופה בסדרות באופן כללי וכמובן גם לא בשל אפל טיוי.
יש לך mkvtoolnix? אפשר באמצעותה להוציא את קובץ התרגום מהקונטיינר. כך תוכל לבדוק אם בעורך טקסטואלי אתה רואה את זה תקין או הפוך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה ככה בכל התרגומים המובנים של אפל טי וי שניתן להוריד מהרשת. הקידוד הוא הפוך מזה של קבצי SRT.
אפשר לנסות לשנות הגדרות של קידוד השפה בקודי (לא ניסיתי בעצמי אז לא בטוח שעובד), אבל תצטרך כנראה לעשות את זה כל פעם מחדש כתעבור מכתוביות ב-MKV לכתוביות ב-SRT, וההיפך.
אני פשוט מוריד SRT מתאים למרות שיש מובנה ב-MKV. במבחן התוצאה, זה חוסך זמן והתעסקות.
אפשר לנסות לשנות הגדרות של קידוד השפה בקודי (לא ניסיתי בעצמי אז לא בטוח שעובד), אבל תצטרך כנראה לעשות את זה כל פעם מחדש כתעבור מכתוביות ב-MKV לכתוביות ב-SRT, וההיפך.
אני פשוט מוריד SRT מתאים למרות שיש מובנה ב-MKV. במבחן התוצאה, זה חוסך זמן והתעסקות.
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
צודק. עדיף להוריד קובץ תרגום, אפילו דרך התוכנה- אני יבדוק את זה.10/12/2024 7:05pixies כתב: זה ככה בכל התרגומים המובנים של אפל טי וי שניתן להוריד מהרשת. הקידוד הוא הפוך מזה של קבצי SRT.
אני פשוט מוריד SRT מתאים למרות שיש מובנה ב-MKV. במבחן התוצאה, זה חוסך זמן והתעסקות....
מבחינתי להשתמש בתוכנות קידוד או קריעה, זה לחזור 15 שנים אחורה...