איך בודקים בsamsung s90d כמה זמן עבדה הטלוויזיה?
כמות השעות שבאפליקציה זהה לחלוטין לכמות השעות שתראה בתפריט הטכנאי של הטלוויזיה עצמה. בעבר אכן היו בעיות של חוסר תאימות אבל האפליקציה התעדכנה מאז. והיום אתה מקבל מצב מדויק של שעות העבודה של המסך.
לא הייתי מציע לך להיכנס לתפריט טכנאי כי במידה ויש בעיה עם המסך הם יודעים שנכנסת לשם וזאת עילה לביטול האחריות.
לא הייתי מציע לך להיכנס לתפריט טכנאי כי במידה ויש בעיה עם המסך הם יודעים שנכנסת לשם וזאת עילה לביטול האחריות.
אחלה תודה23/11/2024 12:10orenhazan כתב: כמות השעות שבאפליקציה זהה לחלוטין לכמות השעות שתראה בתפריט הטכנאי של הטלוויזיה עצמה. בעבר אכן היו בעיות של חוסר תאימות אבל האפליקציה התעדכנה מאז. והיום אתה מקבל מצב מדויק של שעות העבודה של המסך.
לא הייתי מציע לך להיכנס לתפריט טכנאי כי במידה ויש בעיה עם המסך הם יודעים שנכנסת לשם וזאת עילה לביטול האחריות....
אז אבדוק באפליקציה
אני רוצה להיכנס לשם מול המתקין בכל מקרה לפני שהוא תולה את הטלוויזיה.
תתקין את האפליקציה בטלפון. ואחרי שאתה מחבר את המסך לרשת תפתח את האפליקציה ותבצע חיפוש האפליקציה תמצא את המסך ותשייך אותו ואז תיכנס ללשונית ה information שנמצאת בתפריט ושם תראה את כמות השעות שהמסך עבד.23/11/2024 15:45alexkor87 כתב: אגב הגישה דרך האפליקציה לשעות היא מהירה?
איך אני מגיע לשם אחרי שחיברתי את הטלוויזיה?
אני רוצה לעשות מול המתקין...
תודה רבה24/11/2024 6:00orenhazan כתב: תתקין את האפליקציה בטלפון. ואחרי שאתה מחבר את המסך לרשת תפתח את האפליקציה ותבצע חיפוש האפליקציה תמצא את המסך ותשייך אותו ואז תיכנס ללשונית ה information שנמצאת בתפריט ושם תראה את כמות השעות שהמסך עבד....