איך בודקים בsamsung s90d כמה זמן עבדה הטלוויזיה?
-
alexkor87
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
קניתי מעודפים באים להתקין לי ביום ראשון אני רוצה לוודא שהיא לא מתצוגה.
איך בודקים כמה זמן היא עבדה?
איך בודקים כמה זמן היא עבדה?
- razgo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
אשמח לדעת איפה קנית וכמה עלתה?
-
alexkor87
-
- חבר פעיל

- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 635
מתקינים אפליקציה בשם Smart Things בטלפון ושם אתה יכול לראות כמה שעות עבד המסך.
-
alexkor87
-
- חבר פעיל

הבנתי שהאפליקציה לא נותנת מידע אמין וצריך לפתוח משהו דרך איזשהו שילוב של כפתורים בשלט23/11/2024 6:52orenhazan כתב: מתקינים אפליקציה בשם Smart Things בטלפון ושם אתה יכול לראות כמה שעות עבד המסך....
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

כמות השעות שבאפליקציה זהה לחלוטין לכמות השעות שתראה בתפריט הטכנאי של הטלוויזיה עצמה. בעבר אכן היו בעיות של חוסר תאימות אבל האפליקציה התעדכנה מאז. והיום אתה מקבל מצב מדויק של שעות העבודה של המסך.
לא הייתי מציע לך להיכנס לתפריט טכנאי כי במידה ויש בעיה עם המסך הם יודעים שנכנסת לשם וזאת עילה לביטול האחריות.
לא הייתי מציע לך להיכנס לתפריט טכנאי כי במידה ויש בעיה עם המסך הם יודעים שנכנסת לשם וזאת עילה לביטול האחריות.
-
alexkor87
-
- חבר פעיל

אחלה תודה23/11/2024 12:10orenhazan כתב: כמות השעות שבאפליקציה זהה לחלוטין לכמות השעות שתראה בתפריט הטכנאי של הטלוויזיה עצמה. בעבר אכן היו בעיות של חוסר תאימות אבל האפליקציה התעדכנה מאז. והיום אתה מקבל מצב מדויק של שעות העבודה של המסך.
לא הייתי מציע לך להיכנס לתפריט טכנאי כי במידה ויש בעיה עם המסך הם יודעים שנכנסת לשם וזאת עילה לביטול האחריות....
אז אבדוק באפליקציה
אני רוצה להיכנס לשם מול המתקין בכל מקרה לפני שהוא תולה את הטלוויזיה.
-
alexkor87
-
- חבר פעיל

אגב הגישה דרך האפליקציה לשעות היא מהירה?
איך אני מגיע לשם אחרי שחיברתי את הטלוויזיה?
אני רוצה לעשות מול המתקין
אני רוצה לעשות מול המתקין
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
מה הגודל ?
-
alexkor87
-
- חבר פעיל

- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

תתקין את האפליקציה בטלפון. ואחרי שאתה מחבר את המסך לרשת תפתח את האפליקציה ותבצע חיפוש האפליקציה תמצא את המסך ותשייך אותו ואז תיכנס ללשונית ה information שנמצאת בתפריט ושם תראה את כמות השעות שהמסך עבד.23/11/2024 15:45alexkor87 כתב: אגב הגישה דרך האפליקציה לשעות היא מהירה?
אני רוצה לעשות מול המתקין...
-
alexkor87
-
- חבר פעיל

תודה רבה24/11/2024 6:00orenhazan כתב: תתקין את האפליקציה בטלפון. ואחרי שאתה מחבר את המסך לרשת תפתח את האפליקציה ותבצע חיפוש האפליקציה תמצא את המסך ותשייך אותו ואז תיכנס ללשונית ה information שנמצאת בתפריט ושם תראה את כמות השעות שהמסך עבד....