DENON AVC A1 SE AMPLIFIER

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

כן חברים וחברות... לפתוח דיון לא עולה כסף ..אז החלטתי בזקנים בינינו לפתוח על מגבר
DENON AVC A1 SE AMPLIFIER הזדמנות היתה לי לרכוש אותו לשים אותו בחדר שינה שלי האם מי מכן מכיר אותו מימי התהילה שלו שעלה 6000 $ ....הוא היה בזמנו של התחרות בין ימהה דנון ופיוניר ואונקיו והוא הביס את כולם כולל DSP AX1 YAMAHA....עד אשר הופיע DSP Z11 ששבר את המשוואה וכן סיים את התחרות בין החברות באופן רשמי....
1000033470.jpg

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2 

תודה לאל חזר הפורום :mrgreen:
זו תמונה בחדר שינה עם הדנון
וכן השניה בסלון ...
1000034990.jpg
1000034991.jpg

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

רמקולים בחדר שינה RF35 KLIPSCH
בסלון RF 3 KLIPSCH

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1501
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #4 

וווי וווי וווי מפלצות התהילה תתחדש ותהנה ...

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #5 

לא הבנתי מה יוצא לך מכל הרכישות של הגרוטאות חסרות כל ערך הללו שלאחר כמה חודשים אתה מנסה למכור ללא הצלחה או בהפסד במקרה הטוב. יכולת פשוט לרכוש רסיבר מודרני ולהינות ממנו. רסיבר פשוט כמו דנון 4700 שעולה גרושים באילת ייתן לך איכות סאונד ותמונה הרבה יותר טובים מכל ספינות הדגל הללו שטבעו מזמן.

אלקטרוניקה נותה להתישן, בעיקר קבלים. מה שפוגע בייצוב המתח ולכן פוגע משמעותית באיכות הסאונד כי יחס אות לרעש קטן.

ומה זה הסאב על הארונית? טוב שלא סמת אותו על הטלויזיה...

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

14/11/2024 14:23  
Moshe984 כתב:
וווי וווי וווי מפלצות התהילה תתחדש ותהנה ...
...
תודה אח יקר 🥂 ❤️

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

14/11/2024 14:30  
יהלי ב כתב:
לא הבנתי מה יוצא לך מכל הרכישות של הגרוטאות חסרות כל ערך הללו שלאחר כמה חודשים אתה מנסה למכור ללא הצלחה או בהפסד במקרה הטוב. יכולת פשוט לרכוש רסיבר מודרני ולהינות ממנו. רסיבר פשוט כמו דנון 4700 שעולה גרושים באילת ייתן לך איכות סאונד ותמונה הרבה יותר טובים מכל ספינות הדגל הללו שטבעו מזמן.

אלקטרוניקה נותה להתישן, בעיקר קבלים. מה שפוגע בייצוב המתח ולכן פוגע משמעותית באיכות הסאונד כי יחס אות לרעש קטן.

...
שמע תעבור לבית מרקחת הקרוב לבית מגורך לך תקנה כדור קוראים לו מרמורון !!!!
אני באמת הרבה זמן לא ראיתי טיפוס ממורמר כמוך ...שתמיד רואה את השחור בכל תמונה שמציגים לו ...מי אמר שחיפשתי את המתקדם ביותר??? מי אמר חיפשתי להשקיע בריסיוור מודרני ביותר ???
נהנה מאוד מהמכשיר אומנם מיושן ואולי זה בדיוק מה שטוב בו ????? כמו יין טוב ????
אני חושב שהקבלים אצלך התישנו והתקלקלו הרבה יותר סביר מאשר המגבר דנון המהולל הזה ..לך תחליף קבלים אצלך כי להיות כזה מריר וממורמר זה מקצר חיים הרבה יותר מאשר אצל הדנון ...

nadavkrv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

14/11/2024 14:30  
יהלי ב כתב:

...
לא הבנתי מה יוצא לך מזה שאתה מתנשא על אחרים.
זה נראה כאילו אתה מחפש אותו.
מה שבשבילך "גרוטאה" בשבילו זה הנאה ושווה את הכסף.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

14/11/2024 19:13  
nadavkrv כתב:
לא הבנתי מה יוצא לך מזה שאתה מתנשא על אחרים.
זה נראה כאילו אתה מחפש אותו.
מה שבשבילך "גרוטאה" בשבילו זה הנאה ושווה את הכסף.
...
תודה רבה ❤️ אח אכן כל מילה לא חסר אנשים קטנים עם עיין צרה אבל עזוב הוא צודק זה מיושן זה ברור אבל זו בדיוק היתה הכוונה של הפוסט לפנות לדור שרכש אותו חדש בזמנו לפני 20 שנה תחילת עידן הזהב של הקולנוע הביתי ושילמו עליו הון תועפות הייתי שמח לשמוע חוויות ותובנות עליו ממקור ראשון..

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5141
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 696 פעמים

שליחה #10 

14/11/2024 20:07  
ADICT כתב:
תודה רבה ❤️ אח אכן כל מילה לא חסר אנשים קטנים עם עיין צרה אבל עזוב הוא צודק זה מיושן זה ברור אבל זו בדיוק היתה הכוונה של הפוסט לפנות לדור שרכש אותו חדש בזמנו לפני 20 שנה תחילת עידן הזהב של הקולנוע הביתי ושילמו עליו הון תועפות הייתי שמח לשמוע חוויות ותובנות עליו ממקור ראשון..
...
תהנה תחווה ותסיק את התובנות שלך תוך כדי שימוש אתה לא צריך רפראנס של אף אחד
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #11 

באמת אין לי כוונה לפגוע, אבל זה נראה שאין לו כניסות hdmi. היום ניתן להסתדר בלי זה?

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

15/11/2024 17:22  
י-א כתב:
באמת אין לי כוונה לפגוע, אבל זה נראה שאין לו כניסות hdmi. היום ניתן להסתדר בלי זה?
...
חלילה למה לפגוע ??? המכשיר כמובן ללא כניסות hdmi אבל אני לא משתמש בו כממתג אלא סטריאו לזוג רמקולים rf35 KLIPSCH מוסיקה יוטיוב חדשות וזה בך הכל בחדר שינה לא בסלון שמה זה סטאפ אחר ... פרוססור ימהה הייאנד ופאוור רוקסן

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #13 

15/11/2024 17:22  
י-א כתב:
...
אני חושב שאפשר להשתמש בטלויזיה כמקור (במקום נגיד סטרימר חיצוני) ולהעביר אודיו למגבר עם כבל אופטי (בסרטים עם אודיו ברמת דגימה גבוהה התוצאה תהיה מקומפרסת).
Jack of some trades, master of none

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

nadavkrv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #15 

15/11/2024 17:54  
ADICT כתב:
חלילה למה לפגוע ??? המכשיר כמובן ללא כניסות hdmi אבל אני לא משתמש בו כממתג אלא סטריאו לזוג רמקולים rf35 KLIPSCH מוסיקה יוטיוב חדשות וזה בך הכל בחדר שינה לא בסלון שמה זה סטאפ אחר ... פרוססור ימהה הייאנד ופאוור רוקסן
...
אז למה לא ללכת על מגבר סטריאו ייעודי?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #16 

שוב. אין לי כוונה להרוס את החגיגה, אלא רק לציין עובדות שככל הנראה פותח השרור אינו מודע אליהן. אם הכוונה היא רק אפקט ה EYE CANDY ז"א שאתה נהנה לראות רסיבר קולנוע ענק עם מראה קלאסי של שנות ה 90, אז את זה אפשר להבין. אבל נראה ממה שאתה מתאר, שהכוונה היא לאקבל איכות סאונד טובה עי רכישה של "ספינת דגל" של פעם במחיר מציאה ולחשוב היא מספקצ איכות סאונד כפי שהיא ספקה פעם. זו טעות ענקית.

הרסיבר הזה מיושן מכל בחינה אפשרית, טכנולוגית ובלאי אלקטרוני. אין לו יכולות כיול אקוסטי אוטומטי מה שבאמת יכול להצדיק רכישת רסיבר קולנוע למוסיקה בלבד. הוא עמוס במעגלים מיותרים שאתה לא משתמש בהם כמו מעגלי וידאו אנלוגיים. הקבלים של הספק כבר עבדו יותר שעות ממה שתוכננו במקור. אי לכך, מלבד המטרה של לפתוח שרשור התחדשתי ברסיבר ישן שפעם היה נחשב לפלא בידורי, אתה לא מקבל כאן כלום!

רק מסרטון ההדגמה ניתן לנחד כמה נורא הוא נשמע. וגם אתה משתמש ברמקולי מסיבות של קליפש עם נצילות של 98 דציבל שלא מנצלים 1% מההספק של הרסיבר הזה, משמע שההגברה שלו מופעלת עם זרמים מאד נמוכים ולכן יחס אות לרעש יהיה אף יותר נמוך, וזה במוסף לקבלים הגמורים שם שהתנגדות ה ESR שלהם כבר הגיעה ל 300% מערכה המקורי.

גם אם היו מציעים לי רסיבר כזה בחינם, לא ההיתי לוקח. לי היה ימהה DSP-A1000 שמסרתי במתנה לחבר מהעבודה ב 2013. אז עלה לי 20 אלף שח.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

טוב אני יורד תיכף לזרוק אותו לפח מקווה שאתה לא ממתין בצד ..

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

טפפפפל

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה