DENON AVC A1 SE AMPLIFIER
כן חברים וחברות... לפתוח דיון לא עולה כסף ..אז החלטתי בזקנים בינינו לפתוח על מגבר
DENON AVC A1 SE AMPLIFIER הזדמנות היתה לי לרכוש אותו לשים אותו בחדר שינה שלי האם מי מכן מכיר אותו מימי התהילה שלו שעלה 6000 $ ....הוא היה בזמנו של התחרות בין ימהה דנון ופיוניר ואונקיו והוא הביס את כולם כולל DSP AX1 YAMAHA....עד אשר הופיע DSP Z11 ששבר את המשוואה וכן סיים את התחרות בין החברות באופן רשמי....
DENON AVC A1 SE AMPLIFIER הזדמנות היתה לי לרכוש אותו לשים אותו בחדר שינה שלי האם מי מכן מכיר אותו מימי התהילה שלו שעלה 6000 $ ....הוא היה בזמנו של התחרות בין ימהה דנון ופיוניר ואונקיו והוא הביס את כולם כולל DSP AX1 YAMAHA....עד אשר הופיע DSP Z11 ששבר את המשוואה וכן סיים את התחרות בין החברות באופן רשמי....
תודה לאל חזר הפורום
זו תמונה בחדר שינה עם הדנון
וכן השניה בסלון ...
זו תמונה בחדר שינה עם הדנון
וכן השניה בסלון ...
רמקולים בחדר שינה RF35 KLIPSCH
בסלון RF 3 KLIPSCH
בסלון RF 3 KLIPSCH
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
לא הבנתי מה יוצא לך מכל הרכישות של הגרוטאות חסרות כל ערך הללו שלאחר כמה חודשים אתה מנסה למכור ללא הצלחה או בהפסד במקרה הטוב. יכולת פשוט לרכוש רסיבר מודרני ולהינות ממנו. רסיבר פשוט כמו דנון 4700 שעולה גרושים באילת ייתן לך איכות סאונד ותמונה הרבה יותר טובים מכל ספינות הדגל הללו שטבעו מזמן.
אלקטרוניקה נותה להתישן, בעיקר קבלים. מה שפוגע בייצוב המתח ולכן פוגע משמעותית באיכות הסאונד כי יחס אות לרעש קטן.
ומה זה הסאב על הארונית? טוב שלא סמת אותו על הטלויזיה...
אלקטרוניקה נותה להתישן, בעיקר קבלים. מה שפוגע בייצוב המתח ולכן פוגע משמעותית באיכות הסאונד כי יחס אות לרעש קטן.
ומה זה הסאב על הארונית? טוב שלא סמת אותו על הטלויזיה...
שמע תעבור לבית מרקחת הקרוב לבית מגורך לך תקנה כדור קוראים לו מרמורון !!!!14/11/2024 14:30יהלי ב כתב: לא הבנתי מה יוצא לך מכל הרכישות של הגרוטאות חסרות כל ערך הללו שלאחר כמה חודשים אתה מנסה למכור ללא הצלחה או בהפסד במקרה הטוב. יכולת פשוט לרכוש רסיבר מודרני ולהינות ממנו. רסיבר פשוט כמו דנון 4700 שעולה גרושים באילת ייתן לך איכות סאונד ותמונה הרבה יותר טובים מכל ספינות הדגל הללו שטבעו מזמן.
ומה זה הסאב על הארונית? טוב שלא סמת אותו על הטלויזיה......
אני באמת הרבה זמן לא ראיתי טיפוס ממורמר כמוך ...שתמיד רואה את השחור בכל תמונה שמציגים לו ...מי אמר שחיפשתי את המתקדם ביותר??? מי אמר חיפשתי להשקיע בריסיוור מודרני ביותר ???
נהנה מאוד מהמכשיר אומנם מיושן ואולי זה בדיוק מה שטוב בו
אני חושב שהקבלים אצלך התישנו והתקלקלו הרבה יותר סביר מאשר המגבר דנון המהולל הזה ..לך תחליף קבלים אצלך כי להיות כזה מריר וממורמר זה מקצר חיים הרבה יותר מאשר אצל הדנון ...
לא הבנתי מה יוצא לך מזה שאתה מתנשא על אחרים.14/11/2024 14:30יהלי ב כתב: לא הבנתי מה יוצא לך מכל הרכישות של הגרוטאות חסרות כל ערך הללו שלאחר כמה חודשים אתה מנסה למכור ללא הצלחה או בהפסד במקרה הטוב. יכולת פשוט לרכוש רסיבר מודרני ולהינות ממנו. רסיבר פשוט כמו דנון 4700 שעולה גרושים באילת ייתן לך איכות סאונד ותמונה הרבה יותר טובים מכל ספינות הדגל הללו שטבעו מזמן.
ומה זה הסאב על הארונית? טוב שלא סמת אותו על הטלויזיה......
זה נראה כאילו אתה מחפש אותו.
מה שבשבילך "גרוטאה" בשבילו זה הנאה ושווה את הכסף.
תודה רבה14/11/2024 19:13nadavkrv כתב: לא הבנתי מה יוצא לך מזה שאתה מתנשא על אחרים.
זה נראה כאילו אתה מחפש אותו.
מה שבשבילך "גרוטאה" בשבילו זה הנאה ושווה את הכסף....
אח אכן כל מילה לא חסר אנשים קטנים עם עיין צרה אבל עזוב הוא צודק זה מיושן זה ברור אבל זו בדיוק היתה הכוונה של הפוסט לפנות לדור שרכש אותו חדש בזמנו לפני 20 שנה תחילת עידן הזהב של הקולנוע הביתי ושילמו עליו הון תועפות הייתי שמח לשמוע חוויות ותובנות עליו ממקור ראשון..- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5140
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
תהנה תחווה ותסיק את התובנות שלך תוך כדי שימוש אתה לא צריך רפראנס של אף אחד14/11/2024 20:07ADICT כתב: תודה רבהאח אכן כל מילה לא חסר אנשים קטנים עם עיין צרה אבל עזוב הוא צודק זה מיושן זה ברור אבל זו בדיוק היתה הכוונה של הפוסט לפנות לדור שרכש אותו חדש בזמנו לפני 20 שנה תחילת עידן הזהב של הקולנוע הביתי ושילמו עליו הון תועפות הייתי שמח לשמוע חוויות ותובנות עליו ממקור ראשון..
...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
חלילה למה לפגוע ??? המכשיר כמובן ללא כניסות hdmi אבל אני לא משתמש בו כממתג אלא סטריאו לזוג רמקולים rf35 KLIPSCH מוסיקה יוטיוב חדשות וזה בך הכל בחדר שינה לא בסלון שמה זה סטאפ אחר ... פרוססור ימהה הייאנד ופאוור רוקסן15/11/2024 17:22י-א כתב: באמת אין לי כוונה לפגוע, אבל זה נראה שאין לו כניסות hdmi. היום ניתן להסתדר בלי זה?...
אני חושב שאפשר להשתמש בטלויזיה כמקור (במקום נגיד סטרימר חיצוני) ולהעביר אודיו למגבר עם כבל אופטי (בסרטים עם אודיו ברמת דגימה גבוהה התוצאה תהיה מקומפרסת).15/11/2024 17:22י-א כתב: באמת אין לי כוונה לפגוע, אבל זה נראה שאין לו כניסות hdmi. היום ניתן להסתדר בלי זה?...
Jack of some trades, master of none
אז למה לא ללכת על מגבר סטריאו ייעודי?15/11/2024 17:54ADICT כתב: חלילה למה לפגוע ??? המכשיר כמובן ללא כניסות hdmi אבל אני לא משתמש בו כממתג אלא סטריאו לזוג רמקולים rf35 KLIPSCH מוסיקה יוטיוב חדשות וזה בך הכל בחדר שינה לא בסלון שמה זה סטאפ אחר ... פרוססור ימהה הייאנד ופאוור רוקסן...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
שוב. אין לי כוונה להרוס את החגיגה, אלא רק לציין עובדות שככל הנראה פותח השרור אינו מודע אליהן. אם הכוונה היא רק אפקט ה EYE CANDY ז"א שאתה נהנה לראות רסיבר קולנוע ענק עם מראה קלאסי של שנות ה 90, אז את זה אפשר להבין. אבל נראה ממה שאתה מתאר, שהכוונה היא לאקבל איכות סאונד טובה עי רכישה של "ספינת דגל" של פעם במחיר מציאה ולחשוב היא מספקצ איכות סאונד כפי שהיא ספקה פעם. זו טעות ענקית.
הרסיבר הזה מיושן מכל בחינה אפשרית, טכנולוגית ובלאי אלקטרוני. אין לו יכולות כיול אקוסטי אוטומטי מה שבאמת יכול להצדיק רכישת רסיבר קולנוע למוסיקה בלבד. הוא עמוס במעגלים מיותרים שאתה לא משתמש בהם כמו מעגלי וידאו אנלוגיים. הקבלים של הספק כבר עבדו יותר שעות ממה שתוכננו במקור. אי לכך, מלבד המטרה של לפתוח שרשור התחדשתי ברסיבר ישן שפעם היה נחשב לפלא בידורי, אתה לא מקבל כאן כלום!
רק מסרטון ההדגמה ניתן לנחד כמה נורא הוא נשמע. וגם אתה משתמש ברמקולי מסיבות של קליפש עם נצילות של 98 דציבל שלא מנצלים 1% מההספק של הרסיבר הזה, משמע שההגברה שלו מופעלת עם זרמים מאד נמוכים ולכן יחס אות לרעש יהיה אף יותר נמוך, וזה במוסף לקבלים הגמורים שם שהתנגדות ה ESR שלהם כבר הגיעה ל 300% מערכה המקורי.
גם אם היו מציעים לי רסיבר כזה בחינם, לא ההיתי לוקח. לי היה ימהה DSP-A1000 שמסרתי במתנה לחבר מהעבודה ב 2013. אז עלה לי 20 אלף שח.
הרסיבר הזה מיושן מכל בחינה אפשרית, טכנולוגית ובלאי אלקטרוני. אין לו יכולות כיול אקוסטי אוטומטי מה שבאמת יכול להצדיק רכישת רסיבר קולנוע למוסיקה בלבד. הוא עמוס במעגלים מיותרים שאתה לא משתמש בהם כמו מעגלי וידאו אנלוגיים. הקבלים של הספק כבר עבדו יותר שעות ממה שתוכננו במקור. אי לכך, מלבד המטרה של לפתוח שרשור התחדשתי ברסיבר ישן שפעם היה נחשב לפלא בידורי, אתה לא מקבל כאן כלום!
רק מסרטון ההדגמה ניתן לנחד כמה נורא הוא נשמע. וגם אתה משתמש ברמקולי מסיבות של קליפש עם נצילות של 98 דציבל שלא מנצלים 1% מההספק של הרסיבר הזה, משמע שההגברה שלו מופעלת עם זרמים מאד נמוכים ולכן יחס אות לרעש יהיה אף יותר נמוך, וזה במוסף לקבלים הגמורים שם שהתנגדות ה ESR שלהם כבר הגיעה ל 300% מערכה המקורי.
גם אם היו מציעים לי רסיבר כזה בחינם, לא ההיתי לוקח. לי היה ימהה DSP-A1000 שמסרתי במתנה לחבר מהעבודה ב 2013. אז עלה לי 20 אלף שח.
טוב אני יורד תיכף לזרוק אותו לפח מקווה שאתה לא ממתין בצד ..