חיבור לתשתית ספק , אופטי או רגיל
-
vte1700
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: שמואל בר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום , אני מעוניין להתחבר לאינטרנט . הבנתי שיש תשלום חודשי על השכרת מודם בחברות שונות אך אפשר לקנות
מודם לבד ולחסוך את העלות הזו . השאלה שלי היא איזה דגמים לדוגמה אני צריך לקנות , כי אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע במה לבחור מבין כל המוצרים שיש . איני יודע עדיין אם אתחבר לסיב אופטי או חיבור רגיל , אין לי צורך כל כך בחיבור מהיר ויותר חשוב התשלום החודשי . אני צריך המלצה למשהו פשוט שיתחבר לתשתית אופטית ואולי גם קווית , עבור חברת תקשורת כמו 019 או פרטנר שאת השירות של שתיהן אני שוקל כרגע , עם תאימות מלאה מבלי שיהיו "הפתעות" או תוספות למודם הזה . בתודה מראש!
מודם לבד ולחסוך את העלות הזו . השאלה שלי היא איזה דגמים לדוגמה אני צריך לקנות , כי אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע במה לבחור מבין כל המוצרים שיש . איני יודע עדיין אם אתחבר לסיב אופטי או חיבור רגיל , אין לי צורך כל כך בחיבור מהיר ויותר חשוב התשלום החודשי . אני צריך המלצה למשהו פשוט שיתחבר לתשתית אופטית ואולי גם קווית , עבור חברת תקשורת כמו 019 או פרטנר שאת השירות של שתיהן אני שוקל כרגע , עם תאימות מלאה מבלי שיהיו "הפתעות" או תוספות למודם הזה . בתודה מראש!
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
השאלה היא איזה תשתית קיימת במקום המגורים שלך...תתקשר לפרטנר ותברר. היתרון של סיב אופטי הוא לא רק במהירות אלא גם ביציבות ובתחרות שמייצרת היום מחירים זולים יותר מאשר חיבורי נחושת ישנים.
מכיוון שאתה נשמע מי שלא מבין בזה יותר מידי אולי כדאי לך לשקול לשכור מהם גם את הציוד הנדרש כדי לקבל תמיכה מלאה במקרה ויש תקלות
מכיוון שאתה נשמע מי שלא מבין בזה יותר מידי אולי כדאי לך לשקול לשכור מהם גם את הציוד הנדרש כדי לקבל תמיכה מלאה במקרה ויש תקלות
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
תצרך לברר מהי התשתית בדיוק כי סלקום יכולים להיות ibc או בזק. לרוב סלקום מספקים את המתאם הנדרש ולא תצרך מודם אלא נתב
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1462
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
השאלה מה השיקול המרכזי כאן. אם רוצים שירות שפשוט עובד, מאפשר דיאגנוסטיקה מרחוק ותמיכה, בלי להסתבך אז נכון יותר לקחת את הציוד של הספקית. העלות היא באמת זניחה, כמו כוס קפה וחצי לחודש, למיטב הבנתי מתחת לרזולוציה שכדאי להתעסק עם זה. לרוב האנשים זה מתאים.
למי שרוצה וצריך הגדרות מתקדמות ברשת, וקונפיגורציה מורכבת יותר - נכון לללכת על ציוד פרטי, ואז זו גם לא שאלה של כסף (עד לגבול מסוים)
למי שרוצה וצריך הגדרות מתקדמות ברשת, וקונפיגורציה מורכבת יותר - נכון לללכת על ציוד פרטי, ואז זו גם לא שאלה של כסף (עד לגבול מסוים)