חיבור לתשתית ספק , אופטי או רגיל

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
vte1700 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: שמואל בר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום , אני מעוניין להתחבר לאינטרנט . הבנתי שיש תשלום חודשי על השכרת מודם בחברות שונות אך אפשר לקנות
מודם לבד ולחסוך את העלות הזו . השאלה שלי היא איזה דגמים לדוגמה אני צריך לקנות , כי אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע במה לבחור מבין כל המוצרים שיש . איני יודע עדיין אם אתחבר לסיב אופטי או חיבור רגיל , אין לי צורך כל כך בחיבור מהיר ויותר חשוב התשלום החודשי . אני צריך המלצה למשהו פשוט שיתחבר לתשתית אופטית ואולי גם קווית , עבור חברת תקשורת כמו 019 או פרטנר שאת השירות של שתיהן אני שוקל כרגע , עם תאימות מלאה מבלי שיהיו "הפתעות" או תוספות למודם הזה . בתודה מראש!

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4785
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #2 

השאלה היא איזה תשתית קיימת במקום המגורים שלך...תתקשר לפרטנר ותברר. היתרון של סיב אופטי הוא לא רק במהירות אלא גם ביציבות ובתחרות שמייצרת היום מחירים זולים יותר מאשר חיבורי נחושת ישנים.
מכיוון שאתה נשמע מי שלא מבין בזה יותר מידי אולי כדאי לך לשקול לשכור מהם גם את הציוד הנדרש כדי לקבל תמיכה מלאה במקרה ויש תקלות

vte1700 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש אופטי של סלקום וגם רגיל של הוט . אני לא רוצה לשכור אלא לקנות , עם תקלות אני יכול להתמודד . אני רק צריך דוגמאות למודם עצמאי שאפשר לקנות בארץ שיוכל להתחבר לתשתיות האלה .

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4785
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #4 

תצרך לברר מהי התשתית בדיוק כי סלקום יכולים להיות ibc או בזק. לרוב סלקום מספקים את המתאם הנדרש ולא תצרך מודם אלא נתב

vte1700 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני רוצה להתחבר ל019 והם מספקים מודם בתשלום חודשי אך מאפשרים להשתמש באחד פרטי , השאלה איזה מודם כזה יתאים לי והיכן לקנות

DanielGR
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 1462
שם מלא: DanielG
נתן תודות: 225 פעמים
קיבל תודות: 280 פעמים

שליחה #6 

השאלה מה השיקול המרכזי כאן. אם רוצים שירות שפשוט עובד, מאפשר דיאגנוסטיקה מרחוק ותמיכה, בלי להסתבך אז נכון יותר לקחת את הציוד של הספקית. העלות היא באמת זניחה, כמו כוס קפה וחצי לחודש, למיטב הבנתי מתחת לרזולוציה שכדאי להתעסק עם זה. לרוב האנשים זה מתאים.
למי שרוצה וצריך הגדרות מתקדמות ברשת, וקונפיגורציה מורכבת יותר - נכון לללכת על ציוד פרטי, ואז זו גם לא שאלה של כסף (עד לגבול מסוים)
רשימת הציוד: MikroTik CCR2004-1G-12S+2XS |CRS317-1G-16S-RM | CRS504-4XQ-IN

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”