10/01/2024 15:22
mbd כתב:
התחביב הזה שלנו [ שיכול להיות יקר מאוד ] תלוי בעצם בשני מקורות שונים . 1. הציוד שתלוי בנו בהשקעה,
היכולות, והדרישות שלנו . 2. התכנים שבעצם לא תלויים בנו . לפעמים יש לנו אופציות לבחירה ולפעמים לא.
בנוסף גם כאן יש הבדל בין איכות ה - AV [ שמע וצפיה ] לבין איכות התוכן עצמו [ התסריט ] שלפעמים בהחלט
חבל על בזבוז הזמן .
אבל עבור חובבי הענף אם כבר יושבים לצפות ולהאזין לתוכן בכל רמה שהיא עדיף לעשות זאת בעזרת הציוד הטוב
ביותר שאנחנו יכולים / מאפשרים לעצמנו לרכוש ולהתקין [ כל אחד בחלל שלו ] כיוון שאפילו תוכן גרוע ישמע טוב
יותר בעזרת ציוד טוב יותר .
בבית בארצות הברית הברית אני משתמש ב - kaleidescape נכון זה שרות יקר מאוד אבל לא ביחס לחדר
ה - MEDIA שלי וההשקעה בו אבל זאת כבר החלטה אישית שלי . בעצם זה מספק ספריית תוכן ענקית ברמות
הגבוהות ביותר שיש זה כמו להיות מחובר ישירות לאולפני הסרטים עצמם [ כך בעצם התחיל השירות ] ואף פעם
לא חסר תוכן לצפיה .
אבל כש 99% משתמשים בטלפון כדי לצפות בסרטים / סדרות וחושבים ש - LAPTOP או - PC SCREEN
הם מסכי ענק ואף אחד לא זקוק ליותר מאשר אוזניות זולות עבור ה - SOUND בהחלט שאי אפשר להאשים
את יצרני התוכן וספקי ה - STREAMING בעיגול פינות בכדי לחסוך בעלויות ברגע שהם הבינו שההמונים
מעדיפים נוחות על איכות . זה המצב היום וזאת עובדה .
עכשיו זה תלוי בכל אחד מה הדרישות שלו בנוגע לציוד - AV בכדי לקבל איכות שהוא מוכן לחוית איתה בהרגשה
טובה . וברור שאפשר לרכוש מסך טלויזיה גדול ולצרף אליו - SOUND BAR ולומר שזה מספיק וזה קולנוע ביתי. אבל כל בעל
ניסיון יודע שזה שקר ואין שום סיבה לשקר לעצמנו .
בקשר לשאלה לגבי מצב ה - HOME THEATER לאן ? זה תלוי בכל אחד לאן הוא רוצה לקחת את זה ולא תמיד
כל הכרזה על שידרוג היא באמת שידרוג .
...