שאלה למומחי הוידאו..
באפליקציות של פרטנר ו freetv , אם אני נכנס להגדרות של האפליקציות, מופיע לי שהרזולוצייה בשתיהן היא 1920×1080, משמע שאני לא מקבל 4K כמו שאני מבין.
ניסיתי לדבר עם התמיכה של 2 החברות, עברתי בין כמה אנשי שרות, אבל לא נראה שהם מבינים מה ההבדל ולמה זה חשוב לי
ניסיתי לנסות לשים ערוצי 4K מתוך האפליקציה, אבל קשה להגיד האם התוכןמשאני מקבל אכן מוצג ב4k על גבי המסך. כמו שאני חושב, אם הרזולוציה באפליקציה מוצגת בתור 1080, אז זה גם מה שאני צופה בו כל הזמן
מדובר בטלוויזיה חדשה qn85b samsung
בתודה
רמי
איכות שידור באפליקציה של פרטנר וfreetv
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
אני חושב שמה שאתה רואה זה את הרזולוציה של האפליקציה. שיש תוכן 4K אתה תקבל את הרזולוציה שלו. אני לפחות רואה הבדל בערוץ 5 לבין ה-5 4K
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לדעתי ה- לא מלומדת , והבלתי מקצועית :11/09/2023 22:33gmb כתב: שאלה למומחי הוידאו..
באפליקציות של פרטנר ו freetv , אם אני נכנס להגדרות של האפליקציות, מופיע לי שהרזולוצייה בשתיהן היא 1920×1080, משמע שאני לא מקבל 4K כמו שאני מבין.
ניסיתי לדבר עם התמיכה של 2 החברות, עברתי בין כמה אנשי שרות, אבל לא נראה שהם מבינים מה ההבדל ולמה זה חשוב לי
ניסיתי לנסות לשים ערוצי 4K מתוך האפליקציה, אבל קשה להגיד האם התוכןמשאני מקבל אכן מוצג ב4k על גבי המסך. כמו שאני חושב, אם הרזולוציה באפליקציה מוצגת בתור 1080, אז זה גם מה שאני צופה בו כל הזמן
מדובר בטלוויזיה חדשה qn85b samsung
בתודה
רמי...
ב-FREETV אם אתה פותח ספורט4K , אז הוא ממש , אבל ממש , הוא לא 4k , בטלויזיה של סמסונג . מקסימום 1080