איכות שידור באפליקציה של פרטנר וfreetv

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #1 

שאלה למומחי הוידאו..
באפליקציות של פרטנר ו freetv , אם אני נכנס להגדרות של האפליקציות, מופיע לי שהרזולוצייה בשתיהן היא 1920×1080, משמע שאני לא מקבל 4K כמו שאני מבין.
ניסיתי לדבר עם התמיכה של 2 החברות, עברתי בין כמה אנשי שרות, אבל לא נראה שהם מבינים מה ההבדל ולמה זה חשוב לי
ניסיתי לנסות לשים ערוצי 4K מתוך האפליקציה, אבל קשה להגיד האם התוכןמשאני מקבל אכן מוצג ב4k על גבי המסך. כמו שאני חושב, אם הרזולוציה באפליקציה מוצגת בתור 1080, אז זה גם מה שאני צופה בו כל הזמן

מדובר בטלוויזיה חדשה qn85b samsung

בתודה
רמי

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שמה שאתה רואה זה את הרזולוציה של האפליקציה. שיש תוכן 4K אתה תקבל את הרזולוציה שלו. אני לפחות רואה הבדל בערוץ 5 לבין ה-5 4K

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

11/09/2023 22:33  
gmb כתב:
שאלה למומחי הוידאו..
באפליקציות של פרטנר ו freetv , אם אני נכנס להגדרות של האפליקציות, מופיע לי שהרזולוצייה בשתיהן היא 1920×1080, משמע שאני לא מקבל 4K כמו שאני מבין.
ניסיתי לדבר עם התמיכה של 2 החברות, עברתי בין כמה אנשי שרות, אבל לא נראה שהם מבינים מה ההבדל ולמה זה חשוב לי
ניסיתי לנסות לשים ערוצי 4K מתוך האפליקציה, אבל קשה להגיד האם התוכןמשאני מקבל אכן מוצג ב4k על גבי המסך. כמו שאני חושב, אם הרזולוציה באפליקציה מוצגת בתור 1080, אז זה גם מה שאני צופה בו כל הזמן

מדובר בטלוויזיה חדשה qn85b samsung

בתודה
רמי
...
לדעתי ה- לא מלומדת , והבלתי מקצועית :
ב-FREETV אם אתה פותח ספורט4K , אז הוא ממש , אבל ממש , הוא לא 4k , בטלויזיה של סמסונג . מקסימום 1080

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

הרזולוציה שאת מדבר עליה היא של הממשק עצמו ולא של התוכן המשודר. התוכן שאתה רואה לא קשור והוא ברזולוציה מקורית של השידור עצמו. גם בקודי זה ככה אם תבדוק.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”