המלצה לראוטר תומך wifi 6e
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- שם מלא: אריאל אוחיון
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום, אני מחפש ראוטר מומלץ תומך wifi 6e
למרחק בינוני ויכולת לעבור דרך הקירות. בעיקר למחשב שתומך ב wifi 6e. במרחק של לפחות 15-20 מטרים
מתלבט אם לקנות xiaomi ax6000
אשמח להמלצות תודה!
למרחק בינוני ויכולת לעבור דרך הקירות. בעיקר למחשב שתומך ב wifi 6e. במרחק של לפחות 15-20 מטרים
מתלבט אם לקנות xiaomi ax6000
אשמח להמלצות תודה!
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
Wifi 6e לא מצטיין בלעבור דרך קירות...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

1. חיבור קווי למחשב. תמיד.
2. אם לא חובה, הייתי מחכה חצי שנה בערך שיהיו בשוק יותר אופציות של WiFi7 שהוא אמור להיות קפיצת מדרגה די משמעותית.
2. אם לא חובה, הייתי מחכה חצי שנה בערך שיהיו בשוק יותר אופציות של WiFi7 שהוא אמור להיות קפיצת מדרגה די משמעותית.
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

חיבור קווי למחשב זה לא אפשרי לצערי.31/08/2023 15:12ChinggisKhan כתב: 1. חיבור קווי למחשב. תמיד.
2. אם לא חובה, הייתי מחכה חצי שנה בערך שיהיו בשוק יותר אופציות של WiFi7 שהוא אמור להיות קפיצת מדרגה די משמעותית....
ו wifi 7 ראיתי שזה אמור לצאת בדצמבר 24 כזה תחילת 25. זה נכון? ועד כמה הקפיצת מדרגה גבוהה למרחק כמו שלי של 15 מטרים בערך
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
נתבים עם Wi-Fi 6E מאוד יקרים עכשיו. תקנה פתרון עם Wi-Fi 6 ותצא מאוד בזול בהשוואה.
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

שמעתי שיצא לשיאומי ראוטר חדש בשם 3000t01/09/2023 10:59ziv_r כתב: נתבים עם Wi-Fi 6E מאוד יקרים עכשיו. תקנה פתרון עם Wi-Fi 6 ותצא מאוד בזול בהשוואה....
הוא נראה טוב לדעתך? עכשיו יש לי deco m5 שעובד על mesh של שלושה ב wifi 5.
לדעתך שווה לשדרג ל wifi 6? (המחשב שלי תומך ב wifi 6e)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

כרגע בחדר שלי המרחק בין הראוטר הראשי לראוטר השני בערך 15 מטר. הראוטר הראשי מקבל 600 מגה. ואצלי בחדר 80 בערך. איך היית מייעל את זה? ראוטר שתומך ב wifi 6 יוכל לשפר את הבעיה הזאת?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מפריע לך באיזה שהוא אופן שב- Speedtest מופיע 80?
אם כן, הפתרון הכי זול ויציב להעלאת מהירות זה לחבר קוית. אם אין אפשרות, קרא לחשמלאי (תמצא אחד במידרג), זה יהיה הרבה יותר זול מהחלפת ציוד.
אם כן, הפתרון הכי זול ויציב להעלאת מהירות זה לחבר קוית. אם אין אפשרות, קרא לחשמלאי (תמצא אחד במידרג), זה יהיה הרבה יותר זול מהחלפת ציוד.
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

Re:
הלוואי והיה אפשרי. ניסיתי כבר להביא כמה חשמלאים והם אמרו שהדרך היחידה להעביר נקודה מהסלון זה לשבור את הבלטות ולהעביר מלמטה.01/09/2023 11:39ziv_r כתב: מפריע לך באיזה שהוא אופן שב- Speedtest מופיע 80?
אם כן, הפתרון הכי זול ויציב להעלאת מהירות זה לחבר קוית. אם אין אפשרות, קרא לחשמלאי (תמצא אחד במידרג), זה יהיה הרבה יותר זול מהחלפת ציוד....
וזה לא אפשרי כרגע השיפוץ הזה לצערי. אני חייב להסתמך על WIFI בתקופה של 4-5 שנים בערך. בגלל זה אני חושב אולי להביא נתב של WIFI6
אבל אם אתה ממליץ שזה באמת לא שווה והשיפור הוא לא גדול. אז חבל להשקיע בנתב כזה. כנראה שאעדיף לחכות ל WIFI7.
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

הראוטר במטבח במרחק של 15 מטר בערך מהחדר. הדרך היחידה להעביר את נקודת התקשורת שם זה דרך הבלטות בגלל שמה שמפריד זה מסדרון.01/09/2023 13:38integral כתב: ממש לא ברור למה הפתרון היחידי זה לשבור בלטות. מה מפריד בין הסלון לחדר שלך? קיר רגיל? ממ"ד? עוד חדר? איפה יושב הראוטר בסלון ביחס לחדר שלך?
סקיצה עם הסבר ומידות יכולה לעזור להבין את אופציות הפתרון....
זה אומר שכדי להעביר לא דרך הבלטות צריך לעשות עיקוף והחשמלאים אמרו שזה לא אפשרי כל כך.
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

האמת שלא כל כך הבנתי. אתה מתכוון לתעלות מסביב עד לחדר? כרגע יש מסדרון חוצץ בין החדר למטבח ורק שם יש נקודת תקשורת. אתה מתכוון להעביר בקירות כבל מסביב לבית עד לחדר?01/09/2023 14:17integral כתב: אפשר לקדוח בקירות ולהעביר תעלות חיצוניות על הקאנטים. אם עושים את זה נכון, אף אחד לא ישים לב. כל הבית שלי מרושת ככה, כי כל התשתית המקורית היא זוועה ואי אפשר להשתמש בה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

ההיגיון שלי הוא שאם יש נקודת תקשורת במטבח מדובר בבית פרטי שעבר כמה גילגולים. אני טועה ? אם ככה, אפשר דרך הגג..
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

האמת שאני גר בבלוק קומה שלישית מתוך 11 קומות. אז זה לא כל כך אפשרי.01/09/2023 14:47ChinggisKhan כתב: ההיגיון שלי הוא שאם יש נקודת תקשורת במטבח מדובר בבית פרטי שעבר כמה גילגולים. אני טועה ? אם ככה, אפשר דרך הגג.....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אז אני לא מבין איך רק במטבח יש נקודת תקשורת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@Ariel8020
אתה משקיע הרבה בהודעות בפורום במקום איפה שצריך. קרא לחשמלאי שמדורג גבוה במידרג כפי שרשמתי בהודעה הקודמת, רוב הסיכויים שהוא יצליח להשחיל דרך אחד מצינורות האנטנה או הטלפוניה, זוהי העבודה שלו. זה יהיה הפתרון הכי יציב שגם יתן לך את המהירויות הגבוהות ביותר.
אתה משקיע הרבה בהודעות בפורום במקום איפה שצריך. קרא לחשמלאי שמדורג גבוה במידרג כפי שרשמתי בהודעה הקודמת, רוב הסיכויים שהוא יצליח להשחיל דרך אחד מצינורות האנטנה או הטלפוניה, זוהי העבודה שלו. זה יהיה הפתרון הכי יציב שגם יתן לך את המהירויות הגבוהות ביותר.