הבנתי, טוב אני אנסה להביא עוד אחד נקווה שזה באמת יצליח. תודה!01/09/2023 15:14ziv_r כתב: @Ariel8020
אתה משקיע הרבה בהודעות בפורום במקום איפה שצריך. קרא לחשמלאי שמדורג גבוה במידרג כפי שרשמתי בהודעה הקודמת, רוב הסיכויים שהוא יצליח להשחיל דרך אחד מצינורות האנטנה או הטלפוניה, זוהי העבודה שלו. זה יהיה הפתרון הכי יציב שגם יתן לך את המהירויות הגבוהות ביותר....
המלצה לראוטר תומך wifi 6e
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- שם מלא: אריאל אוחיון
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אם האופציות שהעלו מעלי לא אפשריות אז כן.01/09/2023 14:25Ariel8020 כתב: האמת שלא כל כך הבנתי. אתה מתכוון לתעלות מסביב עד לחדר? כרגע יש מסדרון חוצץ בין החדר למטבח ורק שם יש נקודת תקשורת. אתה מתכוון להעביר בקירות כבל מסביב לבית עד לחדר?...
הבעיה שאתה נותן רק פסיק מהמידע הנדרש כדי לעזור לך. אפילו סקיצה עם הסברים, מיקום, מרחקים וכו' לא העלית.
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

01/09/2023 15:49integral כתב: אם האופציות שהעלו מעלי לא אפשריות אז כן.
הבעיה שאתה נותן רק פסיק מהמידע הנדרש כדי לעזור לך. אפילו סקיצה עם הסברים, מיקום, מרחקים וכו' לא העלית....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מאמין שבלית ברירה, אפשר להעביר תעלה מינימלית תוך שימוש גם בתקרת המסדרון. רק אם אין ברירה.
הייתי מנסה לשחק גם עם מיקום היחידה בחדר התקשורת ובחדר שלך כדי לקצר מרחק ולמזער מחסומים ביניהן (כולל לנסות לשים את זאת שבחדר על משהו במסדרון).
הייתי מנסה לשחק גם עם מיקום היחידה בחדר התקשורת ובחדר שלך כדי לקצר מרחק ולמזער מחסומים ביניהן (כולל לנסות לשים את זאת שבחדר על משהו במסדרון).
-
Ariel8020
- חבר שרק התחיל

האמת שאני פחות מבין בזה. אני אביא חשמלאי מנוסה שיבדוק יותר לעומק אם אפשר להעביר נקודה לחדר.01/09/2023 18:31integral כתב: מאמין שבלית ברירה, אפשר להעביר תעלה מינימלית תוך שימוש גם בתקרת המסדרון. רק אם אין ברירה.
הייתי מנסה לשחק גם עם מיקום היחידה בחדר התקשורת ובחדר שלך כדי לקצר מרחק ולמזער מחסומים ביניהן (כולל לנסות לשים את זאת שבחדר על משהו במסדרון)....
הבעיה שבתעלה רואים את זה וזה נראה מזעזע. אצלי בחדר כמו בשרטוט החשמל עושה עיקוף מהסלון אז אני מקווה שאולי אפשר להעביר שם נקודה עד לחדר
צריך לבדוק עם מישהו יותר מנוסה לדעתך זה אפשרי?