חברת החשמל והטריק שלה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אז אני כבר כמה חודשים במצב ״לימבו״. איך שהרפורמה התחילה, בדקנו וראינו שאנחנו ברשימות של אלה שכבר מתאימים למעבר. אנחנו בקובץ והכל.
אז פנינו לאחת החברות והתחלנו את תהליך המעבר, אלא שהם חזרו ואמרו לנו שבעצם זה תקוע בחברת החשמל.
וכך אנחנו בקובץ רשומים כמוכנים לניוד, ובפועל אי אפשר לנייד אותנו.
מעבר ללפנות לנציב פניות הציבור של חברת החשמל, יש איזה כתובת שאפשר להתלונן אליה? הם בעצם נעלו אותנו וכך אי אפשר להתנייד לעולם כי אנחנו במצב שהוא ״מוכן לניוד״ ובמקביל ״לא מוכן לניוד״ תלוי באיזה קובץ אתה בודק.
אז פנינו לאחת החברות והתחלנו את תהליך המעבר, אלא שהם חזרו ואמרו לנו שבעצם זה תקוע בחברת החשמל.
מעבר ללפנות לנציב פניות הציבור של חברת החשמל, יש איזה כתובת שאפשר להתלונן אליה? הם בעצם נעלו אותנו וכך אי אפשר להתנייד לעולם כי אנחנו במצב שהוא ״מוכן לניוד״ ובמקביל ״לא מוכן לניוד״ תלוי באיזה קובץ אתה בודק.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
חברת חשמל חברה מסואבת. גבו ממני מאות שקלים על עבודה שלא ביצעו עדיין, הוציאו לי את המיץ עד שהתייאשתי מהם ומצאתי פתרון עוקף, עד היום לא מחזירים את הכסף למרות שלא בוצע כלום מהצד שלהם. פניתי לנציב תלונות הציבור, אומרים שזה לא קשור אליהם משום מה, והפנו אותי לנציב תלונות של חברת החשמל (מה שנקרא לתת לחתול לשמור על השמנת).
אין הרבה מה לעשות. מונופול עם כל המשתמע מכך. גם המעבר ל"ספק אחר" לא נותן הרבה, הם עדיין בפועל הספק ולכן הביצים שלנו עדין בידיים המזיעות שלהם.
אין הרבה מה לעשות. מונופול עם כל המשתמע מכך. גם המעבר ל"ספק אחר" לא נותן הרבה, הם עדיין בפועל הספק ולכן הביצים שלנו עדין בידיים המזיעות שלהם.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
אני גם סבלתי לא מעט עד שאיזה קומבינה צצה ולמחרת בוצעה העבודה
מציע לך לנסות את ״יהיה בסדר״ בגלי צה״ל
מציע לך לנסות את ״יהיה בסדר״ בגלי צה״ל
מה הכוונה מתאימים למעבר ??31/08/2023 11:51oferlaor כתב: אז אני כבר כמה חודשים במצב ״לימבו״. איך שהרפורמה התחילה, בדקנו וראינו שאנחנו ברשימות של אלה שכבר מתאימים למעבר. אנחנו בקובץ והכל.
מעבר ללפנות לנציב פניות הציבור של חברת החשמל, יש איזה כתובת שאפשר להתלונן אליה? הם בעצם נעלו אותנו וכך אי אפשר להתנייד לעולם כי אנחנו במצב שהוא ״מוכן לניוד״ ובמקביל ״לא מוכן לניוד״ תלוי באיזה קובץ אתה בודק....
איזה מעבר ? לחברת ELECTRA POWER ??סלקום ?
-
oferlaor
- מנהל

החוצה מחברת החשמל. אנחנו חסומי מעבר למרות שכבר כמה חודשים יש מונה מתאים (דיגיטלי וסלולרי) והבניין שלנו ברשימה
@oferlaor האם הזמנת מונה חכם מחברת חשמל? זה תנאי הכרחי להתנעת התהליך. עולה 200 שקל והם מתחייבים להתקין תוך 60 יום.
אני התקנתי מונה חכם. גם לאחר התקנתו חברת החשמל דורשת לחכות 30 יום כדי לראות " שהוא בסדר" ורק אחר כך אפשר להתחיל את תהליך הניוד. חיכיתי 30 יום בדיוק ופניתי לאקלטרה פאוור לניוד. הוסבר לי שהם התחילו בתהליך ושאני אמור לקבל מייל שבו אני נדרש לאשר מחברת "נוגה" (חברה ממשלתית כלשהי), והזהירו אותי מליום פעם שזה עלול להגיע לספאם. אחרי מספר ימים הגיע המייל המיוחל, חתמתי על המסמך מייד. באלקטרה פוואר אמרו לי שהם מקווים שאוכל לסיים את התהליך ולהתחיל לשלם להם בתחילת אוקטובר. חברת החשמל מערימה קשיים ככל שהיא יכולה על התהליך הזה. ארגון מונופוליסטי דוחה ומגעיל.
המעבר לאקלטרה פוואר נותן הנחה של 5% או הנחה של 8% מ11 בלילה עד 5 בערב. זה לגמרי כן כסף משמעותי. בחודשי הקיץ אני מגיע ל 2000 שקל לחודשיים. זה 100 שקל לחשבון.
אני התקנתי מונה חכם. גם לאחר התקנתו חברת החשמל דורשת לחכות 30 יום כדי לראות " שהוא בסדר" ורק אחר כך אפשר להתחיל את תהליך הניוד. חיכיתי 30 יום בדיוק ופניתי לאקלטרה פאוור לניוד. הוסבר לי שהם התחילו בתהליך ושאני אמור לקבל מייל שבו אני נדרש לאשר מחברת "נוגה" (חברה ממשלתית כלשהי), והזהירו אותי מליום פעם שזה עלול להגיע לספאם. אחרי מספר ימים הגיע המייל המיוחל, חתמתי על המסמך מייד. באלקטרה פוואר אמרו לי שהם מקווים שאוכל לסיים את התהליך ולהתחיל לשלם להם בתחילת אוקטובר. חברת החשמל מערימה קשיים ככל שהיא יכולה על התהליך הזה. ארגון מונופוליסטי דוחה ומגעיל.
המעבר לאקלטרה פוואר נותן הנחה של 5% או הנחה של 8% מ11 בלילה עד 5 בערב. זה לגמרי כן כסף משמעותי. בחודשי הקיץ אני מגיע ל 2000 שקל לחודשיים. זה 100 שקל לחשבון.
-
oferlaor
- מנהל

לא הזמנתי. הם אומרים שאם יש לך כבר אתה לא צריך להזמין. יש לי כבר ולכן אני ברשימות. גם אם אזמין, הם ידחו את זה כי זה כבר בוצע.
עברו כבר כמה חודשים מאז שהם התקינו את זה (על דעת עצמם, לא בהזמנה שלי)
עברו כבר כמה חודשים מאז שהם התקינו את זה (על דעת עצמם, לא בהזמנה שלי)
לא יורד לסוף דעתך. אם יש לך מונה חכן (ניתן לבדוק ברשת) אז הצעד הבא הוא לפנות לספק החדש והוא מתניע את התהליך משם ויוזם את הבקשה לנוגה. מציע לך לפנות לספק. אם אתה ברשימה, הם יוכלו להניע את התהליך. זו ההבנה שלי.