חברת החשמל והטריק שלה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #1 

אז אני כבר כמה חודשים במצב ״לימבו״. איך שהרפורמה התחילה, בדקנו וראינו שאנחנו ברשימות של אלה שכבר מתאימים למעבר. אנחנו בקובץ והכל.

אז פנינו לאחת החברות והתחלנו את תהליך המעבר, אלא שהם חזרו ואמרו לנו שבעצם זה תקוע בחברת החשמל.

וכך אנחנו בקובץ רשומים כמוכנים לניוד, ובפועל אי אפשר לנייד אותנו.

מעבר ללפנות לנציב פניות הציבור של חברת החשמל, יש איזה כתובת שאפשר להתלונן אליה? הם בעצם נעלו אותנו וכך אי אפשר להתנייד לעולם כי אנחנו במצב שהוא ״מוכן לניוד״ ובמקביל ״לא מוכן לניוד״ תלוי באיזה קובץ אתה בודק.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73210
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3153 פעמים

שליחה #2 

חברת חשמל חברה מסואבת. גבו ממני מאות שקלים על עבודה שלא ביצעו עדיין, הוציאו לי את המיץ עד שהתייאשתי מהם ומצאתי פתרון עוקף, עד היום לא מחזירים את הכסף למרות שלא בוצע כלום מהצד שלהם. פניתי לנציב תלונות הציבור, אומרים שזה לא קשור אליהם משום מה, והפנו אותי לנציב תלונות של חברת החשמל (מה שנקרא לתת לחתול לשמור על השמנת).

אין הרבה מה לעשות. מונופול עם כל המשתמע מכך. גם המעבר ל"ספק אחר" לא נותן הרבה, הם עדיין בפועל הספק ולכן הביצים שלנו עדין בידיים המזיעות שלהם.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4774
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 762 פעמים

שליחה #3 

אני גם סבלתי לא מעט עד שאיזה קומבינה צצה ולמחרת בוצעה העבודה
מציע לך לנסות את ״יהיה בסדר״ בגלי צה״ל

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4998
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #4 

31/08/2023 11:51  
oferlaor כתב:
אז אני כבר כמה חודשים במצב ״לימבו״. איך שהרפורמה התחילה, בדקנו וראינו שאנחנו ברשימות של אלה שכבר מתאימים למעבר. אנחנו בקובץ והכל.

אז פנינו לאחת החברות והתחלנו את תהליך המעבר, אלא שהם חזרו ואמרו לנו שבעצם זה תקוע בחברת החשמל.

וכך אנחנו בקובץ רשומים כמוכנים לניוד, ובפועל אי אפשר לנייד אותנו.

מעבר ללפנות לנציב פניות הציבור של חברת החשמל, יש איזה כתובת שאפשר להתלונן אליה? הם בעצם נעלו אותנו וכך אי אפשר להתנייד לעולם כי אנחנו במצב שהוא ״מוכן לניוד״ ובמקביל ״לא מוכן לניוד״ תלוי באיזה קובץ אתה בודק.
...
מה הכוונה מתאימים למעבר ??
איזה מעבר ? לחברת ELECTRA POWER ??סלקום ?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

החוצה מחברת החשמל. אנחנו חסומי מעבר למרות שכבר כמה חודשים יש מונה מתאים (דיגיטלי וסלולרי) והבניין שלנו ברשימה

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #6 

@oferlaor האם הזמנת מונה חכם מחברת חשמל? זה תנאי הכרחי להתנעת התהליך. עולה 200 שקל והם מתחייבים להתקין תוך 60 יום.

אני התקנתי מונה חכם. גם לאחר התקנתו חברת החשמל דורשת לחכות 30 יום כדי לראות " שהוא בסדר" ורק אחר כך אפשר להתחיל את תהליך הניוד. חיכיתי 30 יום בדיוק ופניתי לאקלטרה פאוור לניוד. הוסבר לי שהם התחילו בתהליך ושאני אמור לקבל מייל שבו אני נדרש לאשר מחברת "נוגה" (חברה ממשלתית כלשהי), והזהירו אותי מליום פעם שזה עלול להגיע לספאם. אחרי מספר ימים הגיע המייל המיוחל, חתמתי על המסמך מייד. באלקטרה פוואר אמרו לי שהם מקווים שאוכל לסיים את התהליך ולהתחיל לשלם להם בתחילת אוקטובר. חברת החשמל מערימה קשיים ככל שהיא יכולה על התהליך הזה. ארגון מונופוליסטי דוחה ומגעיל.
המעבר לאקלטרה פוואר נותן הנחה של 5% או הנחה של 8% מ11 בלילה עד 5 בערב. זה לגמרי כן כסף משמעותי. בחודשי הקיץ אני מגיע ל 2000 שקל לחודשיים. זה 100 שקל לחשבון.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

לא הזמנתי. הם אומרים שאם יש לך כבר אתה לא צריך להזמין. יש לי כבר ולכן אני ברשימות. גם אם אזמין, הם ידחו את זה כי זה כבר בוצע.

עברו כבר כמה חודשים מאז שהם התקינו את זה (על דעת עצמם, לא בהזמנה שלי)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #8 

לא יורד לסוף דעתך. אם יש לך מונה חכן (ניתן לבדוק ברשת) אז הצעד הבא הוא לפנות לספק החדש והוא מתניע את התהליך משם ויוזם את הבקשה לנוגה. מציע לך לפנות לספק. אם אתה ברשימה, הם יוכלו להניע את התהליך. זו ההבנה שלי.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”