s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 6* 28/9

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,

התקינו לי את ה- s95b 55 לפני עשרה ימים בערך. כבר מאותו היום הייתה בעיה בשלט שבאופן רנדומלי הוא מפסיק להגיב ל 3-4 שניות ואז חוזר להגיב. אמרתי למתקין, הוא אמר אולי אני לוחץ לא נכון על השלט ולא התייחס לזה יותר מדי. אמרתי וואלה יכול להיות, אני לא רגיל לשלט ולממשק. דיברתי עם השירות שלהם ביום ראשון ותיאמו לי טכנאי להיום. הטכנאי החליף לשלט אחר בלי בעיות וגם שם יש את הבעיה. מישהו נתקל בתופעה כזאת? הטכנאי אמר לי אם קורה שוב לצלצל ואולי יהיה צריך להחליף כרטיס. הטלוויזיה תלויה על הקיר עם זרוע וקצת מפחיד אותי שיורידו אותה ויצטרכו להחליף משהו ואז יהיו לי בעיות בפאנל...הוא עדין בצורה מפחידה 8O .
אני לא מעוניין להשתמש בסטרימר.

שמתי לב שברגע שהשלט חוזר לעבוד, הנורה האדומה מהבהבת בשלט.
ניסיתי כמובן לעשות FACTORY RESET לטלוויזיה, לחבר מחדש את השלט, להוציא את הטלוויזיה מהחשמל לכמה דקות ולחבר שוב. לא עזר.

דיברתי איתם היום, שלחתי סרטונים ואמרו לי שיצרו איתי קשר. (כנראה ביום ראשון). אבל רציתי לראות אם חברי הפורום מכירים את הבעיה. אני העלתי כמה סרטונים :
https://www.youtube.com/shorts/JLs_2hlN3iA

https://www.youtube.com/shorts/t7YW-DaqY5A

https://www.youtube.com/shorts/Bvde1IJ0tbg

https://www.youtube.com/shorts/U6nR4BGBT5E

https://www.youtube.com/shorts/Lq-Be45qlEs

https://www.youtube.com/shorts/ct4z-9ztiHI

הגיע היום הטכנאי. בדק כמה דברים ואמר הכל תקין, עשה "ריסט מהפלאש" (ככה הוא הגדיר את זה. ריסט מהעינית בטלוויזיה). בגלל שהתקלה הזאת קוראת באופן רנדומלי, אמרתי לו שאי אפשר לדעת מתי זה יקרה. ומה שמצחיק, זה קרה פעמיים שהוא היה פה (רק שאני לחצתי על השלט ולא הוא). הראתי לו והוא אמר לי "אתה לא לוחץ טוב על השלט". אמרתי לו אני יודע טוב מאוד איך ללחוץ על השלט. לא עזר כלום. אמר שחבל לפתוח טלוויזיה חדשה סתם, וגם אם אני רוצה, אין לו את החלק שצריך. דיברתי איתם שוב, אמרו ייתאמו לי טכנאי להחלפת כרטיס BLUETOOTH ביום ראשון. ממש מבואס ולא יודע איך הסיפור הזה ייגמר בסוף.

עדכון 27/8 : הגיע היום הטכנאי. הפעם היה טכנאי ממש טוב. לא מיהר, נשאר והסביר כמו שצריך. אמר שהתפריט טכנאים לא מראה שום שגיאות, (הראיתי לו שזה קורה אבל שהוא היה פה) אבל אפשר להחליף את הכרטיס BLUETOOTH אם אני רוצה בלי בעיה, או לבקש מסך חדש, מכיוון שעוד חודש לא עבר מאז שהתקינו לי את המסך. (הוא אמר יכול להיות שאני לוחץ מהר מדי על השלט, ואז הוא לא מספיק להגיב וזה קורה. אבל הראתי לו שגם שאני לוחץ לאט זה יכול לקרות).
הוא גם לא היה כל כך בעד לפתוח את הטלוויזיה ולהחליף, אז החלטתי לבקש טלוויזיה חדשה. הוא יעביר את הבקשה ונראה אם יאשרו (זה לא תלוי בו לצערי).

אעדכן מה יהיה ברגע שאדע מה נסגר.

עדכון 30/8 : כצפוי, אין אישור להחלפת טלוויזיה. הטכנאי אמר שהכל תקין והתקלה קוראת כי אני לוחץ מהר מדי על השלט (גם מנהל המעבדה בדק את הסרטונים (סרטונים שהטכנאי לקח) ואמר שזו גם דעתו) . למרות שהסברתי שגם שאני לוחץ לאט זה קורה. בכל מקרה, תואם טכנאי ליום חמישי (7 לספטמבר) על מנת לראות מה עושים.

בנקודה זו אשמח לציין לטובה את יערה מ-BETTERSHOP (החנות שממנה רכשתי את הטלוויזיה) שבאמת עוקבת אחרי המקרה, מבקשת ממני לעדכן אותה ומנסה מאוד לעזור.

וכמו כן, להודות לרועי מ-CROSSOVER, שלמרות שלא רכשתי מהם את הטלוויזיה, נתנו לי טיפים והסברים שפניתי אליהם בפייסבוק לגבי המקרה הזה (קניתי מהם את הטלוויזיה הקודמת שלי).

עדכון 7/9 : הטכנאי הגיע. גם הוא טוען שהכל תקין. אני פשוט לוחץ יותר מדי ובגלל שהשלט חכם ועובד על BLUETOOTH וגלי רדיו, אז יש לו זכרון. אני מעמיס על הזיכרון ולכן הוא מפסיק להגיב. הסברתי לו שזה קורה לפעמים עוד מהלחיצה הראשונה, הוא אומר זה קורה רק שאני לוחץ על השלט, ולא לטכנאים. הסברתי לו שהם לוחצים כולה לכמה שניות/דקה מקסימום. זה יכול לקחת זמן עד שזה קורה, הוא אומר שזה עדיין אני שלוחץ יותר מדי פעמים/מהר על השלט, ושאני אפילו יהרוס/הרסתי אותו.
בקשר לעניין ששלט גנרי INFRA RED של סמסונג שעובד בסדר גם עם הרבה לחיצות, הוא אמר ששלט "טיפש" שעובד על INFRA RED זה שונה מ BLUETOOTH. אין לשלטים האלה את הזיכרון שיש לשלטים החכמים.

אמרתי לו גם שעם כל הכבוד, עוד מהיום הראשון שהתקינו לי את הטלוויזיה זה קרה, ובקושי הספקתי ללחוץ אז על השלט. הוא שאל מי לחץ על השלט. אמרתי לו שאני , והוא אומר הנה אתה רואה, זה אתה.

הוא דיבר עם המנהל שלהם, הסביר לו שהכל תקין, התקלה לא קוראת לו בכלל (למרות שהוא לחץ לכמה שניות וזהו. גם שאני לחצתי היום זה לא קרה. כדאי לציין שהטכנאים הקודמים שהיו פה, זה כן קרה שהם היו פה). התפריט טכנאים מראה שהכל תקין. המנהל אמר לו משהו, ואז הטכנאי אמר "אז נסגור את זה ככה". ממה שהבנתי הכוונה היא שסוגרים את הפרשה מבחינתם שהכל תקין והם לא מוכנים לעשות כלום.

דיברתי עם יערה מ - BETTERSHOP והם עכשיו מנסים לעזור. אעדכן שאקבל תשובה. הטכנאי מצדו אמר שהחנות לא תוכל לעזור (צלצלתי אליהם שהוא עוד היה פה.).

מתחיל כבר להצטער על זה שקניתי סמסונג. לקחתי הימור וכנראה שזה היה טעות.

עדכון 13/9 : הגיע אליי מנהל החנות בטר שופ (BETTERSHOP) באופן אישי הבייתה (!!!), וכבר מההתחלה הרגיע אותי ואמר שהעניין ייסגר עוד היום. הוא ראה את הבעיה, ישר אמר שחד משמעתי זה תקלה, ואני לוחץ על השלט בסדר גמור. הוא נתן לי את האופציה ושאל אותי אם אני מעוניין בטלוויזיות אחרות, לא משנה איזה חברה. בגלל שה"לב" רוצה QD OLED רציתי להמשיך עם סמסונג.

רבע שעה אחריי שהלך, צלצל אליי ואמר לי שהיבואן יחליף לי ל-S90C (הדגם של 2023 החדש יותר) , והוא יסופק אחרי החג. במידת הצורך ליצור איתם קשר אם תהיה בעיה. שירות פשוט מדהים ומרגש, אני עד עכשיו בהלם!

עדכון 28/9 : הגיעו היום להתקין את הטלוויזיה. חוץ מהעובדה שהחלק שמגן על המסך היה מקולף, והיו טיפה כתמים על המסך (לא שריטות אבל), עושה רושם שבינתיים הכל בסדר. התקלה שהייתה לי מקודם עוד לא קרתה, אוזניות BLUETOOTH לא מקרטעות. (אם כי לא יצא לי לבדוק יותר מדי).

הטכנאים אמרו, וגם מהחנות שזה יכול לקרות שזה מתקלף והקלקר נדבק קצת. למישהו מכם זה גם קרה? 

אעדכן אם יקרה משהו.
IMG_20230928_133930.jpg
נערך לאחרונה על ידי moshe105 ב 28/09/2023 17:36, נערך 15 פעמים בסך הכל.

UBS1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט

שליחה #2 

משה נהוג לפתוח נושא אחד, לא צריך 1 בכל פורום שאתה חושב שהוא רלוונטי.
רוב האנשים פה קוראים ברוב הפורומים, אין צורך בכפילות הם יראו את שאלתך ויעזרו אם יוכלו.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט

שליחה #3 

תודה רבה על התגובה.

סליחה אם עשיתי משהו לא בסדר. אני פשוט לא ידעתי אם זה קשור למשהו טכני או לטלוויזיות OLED וגם LCD/LED אז פתחתי בכמה נושאים. גם ממש מתוסכל מזה כי לא ראיתי בשום מקום באינטרנט על מישהו עם אותה הבעיה. :(

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה.

שליחה #4 

תואם טכנאי נוסף ליום רביעי הקרוב.

מישהו נתקל בתופעה כזאת? אני רוצה להיות מוכן ביום רביעי, ממש בלחץ עם הסיפור הזה. :(

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

מהתיאור זה נשמע כמו בעיה בכרטיס ה-WIFI\BT, השלט כל פעם מתנתק ומתחבר חזרה.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

20/08/2023 18:06  
TheCoolest כתב:
מהתיאור זה נשמע כמו בעיה בכרטיס ה-WIFI\BT, השלט כל פעם מתנתק ומתחבר חזרה.
...
תודה רבה על התשובה!

זה קורה באופן רנדומלי לחלוטין. יכול לקחת גם חצי שעה עד שזה קורה, ולפעמים אחרי כמה דקות (מרגע הפעלת הטלוויזיה).
האם כדאי לתקן את זה ולהלחיף כרטיס BT/WIFI? הטלוויזיה חדשה, אולי לנסות לבקש טלוויזיה חדשה? (למרות שממה שאני מבין, הסיכוי אפסי).
אני מפחד שהטלוויזיה תפגע כי צריך יהיה להוריד אותה ממתקן זרוע בקיר, ואז יצוצו בעיות נוספות...

gilgil28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #7 

למה אתה חושב שהורדה של הטלוויזיה מהקיר תפגע בה?

אם כבר אתה אולי מעדיף שהטכנאי יפגע בטלוויזיה ככה יצטרכו להחליף לך אותה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #8 

לא ראיתי tear-downs של ה-S95B, אבל אם זה דומה ל-LG אז הפעולה מאד פשוטה.
פותחים את הברגים בגב ומורידים את הפלסטיק. מחליפים את הכרטיס התקול באחד תקין ומרכיבים בחזרה.
לא הייתי עושה מזה סיפור.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

20/08/2023 18:25  
gilgil28 כתב:
למה אתה חושב שהורדה של הטלוויזיה מהקיר תפגע בה?

אם כבר אתה אולי מעדיף שהטכנאי יפגע בטלוויזיה ככה יצטרכו להחליף לך אותה
...
מכל הביקורות/חוות דעת של אנשים הטלוויזיה הזאת עדינה מאוד בגלל האיכות בנייה שלה. כל דבר קטן יכול לעקם את הפאנל. מפחד שאחרי שיורידו אותה מהקיר לא יניחו אותה בצורה טובה, ו/או יתקינו אותה בחזרה בצורה גרועה ואז יהיו גם שריטות. (למרות שללא קשר, כל טלוויזית OLED מפחיד לתלות על הקיר בגלל שהם מאוד דקים). ה-S95B במיוחד.

יכול להיות שאני טועה. אבל אני פשוט קראתי המון חוות דעת שליליות על הטכנאים של היבואן של סמסונג..
נערך לאחרונה על ידי moshe105 ב 20/08/2023 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

20/08/2023 18:30  
TheCoolest כתב:
לא ראיתי tear-downs של ה-S95B, אבל אם זה דומה ל-LG אז הפעולה מאד פשוטה.
פותחים את הברגים בגב ומורידים את הפלסטיק. מחליפים את הכרטיס התקול באחד תקין ומרכיבים בחזרה.
לא הייתי עושה מזה סיפור.
...
מניח שהפעולה לא תהיה קשה, הפחד זה מהתהליך של ההחלפה לפי מה שעניתי ל-gil.

לדעתכם אבל שווה להתעקש ולדרוש טלוויזיה חדשה במקום לנסות להחליף חלק? רק בגלל שהיא חדשה. (התקינו אותה ביום ראשון לפני שבועיים, אבל קראתי לטכנאי כבר לפני שבוע על הבעיה הזאת).

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #11 

לא חושב שיש טעם להתעקש על זה, וגם לא חושב שהם יחליפו את כל ה-TV רק בגלל כרטיס BT תקול.
תכין להם שולחן מספיק גדול ושים עליו שמיכה רכה, יהיה בסדר. לי החליפו את הפאנל ב-C1, והפאנל החדש ישר יותר מהישן.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

20/08/2023 19:00  
TheCoolest כתב:
לא חושב שיש טעם להתעקש על זה, וגם לא חושב שהם יחליפו את כל ה-TV רק בגלל כרטיס BT תקול.
תכין להם שולחן מספיק גדול ושים עליו שמיכה רכה, יהיה בסדר. לי החליפו את הפאנל ב-C1, והפאנל החדש ישר יותר מהישן.
...
האמת שהפאנל שלי ישר כמו סרגל. ואני בספק שאם יתעקם קצת אז הם יעשו עם זה משהו.

בכל מקרה, אעדכן מה יהיה ביום רביעי. תודה רבה על העזרה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #13 

20/08/2023 18:41  
moshe105 כתב:
... אבל אני פשוט קראתי המון חוות דעת שליליות על הטכנאים של היבואן של סמסונג..
...
ועדין קנית סמסונג?

נסתרות הן דרכי האל

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

אגב, למה הכוונה כרטיס WIFI\BT? הכרטיס WIFI הוא בעצם אותו כרטיס של ה-BT? או שזה 2 כרטיסים שונים שצריך להחליף? חשבתי הם חלק מהלוח אם ובעצם צריך יהיה להחליף את הלוח אם?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #15 

בד"כ זה אותו צ'יפ שמטפל ב-WIFI ו-BT, לכן בד"כ זה כרטיס אחד.
אני יודע ב-100% שאצל חלק מהמסכים זה כרטיס נפרד מהלוח הראשי, מניח שסמסונג לא שונה בנושא הזה.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

20/08/2023 22:26  
TheCoolest כתב:
בד"כ זה אותו צ'יפ שמטפל ב-WIFI ו-BT, לכן בד"כ זה כרטיס אחד.
אני יודע ב-100% שאצל חלק מהמסכים אלא כרטיסים נפרדים, מניח שסמסונג לא שונה בנושא הזה.
...
שוב תודה רבה על המענה! אז במידה וכרטיס ה-WIFI שונה מה-BLUETOOTH אז אני מניח שיהיה צריך להחליף רק את ה-BLUETOOTH? לא צריך יהיה להחליף את הלוח אם?

אגב שלחתי לך הודעה פרטית לפני שעתיים בערך, מקווה שזה בסדר. פשוט רציתי לעדכן משהו

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #17 

תיקנתי את ההודעה הקודמת שלי, הכוונה שזה בד"כ כרטיס יחיד.
להודעות פרטיות בנושאים טכניים אני לא עונה.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

20/08/2023 22:37  
TheCoolest כתב:
תיקנתי את ההודעה הקודמת שלי, הכוונה שזה בד"כ כרטיס יחיד.
להודעות פרטיות בנושאים טכניים אני לא עונה.
...
תודה רבה!

בעיקרון מה שרציתי לשאול בפרטי זה שניסיתי לחבר אוזניות BLUETOOTH ואצלם אין לי ניתוקים. יש לי גם שלט של טלוויזיה סמסונג משנת 2012 שעובד על IR ושמה אין לי את הבעיות שיש לי עם השלט של ה-S95B. אתה עדיין חושב שהבעיה יכולה להיות בכרטיס של ה-BLUETOOTH למרות שאוזניות BLUETOOTH לא מתנתקות?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #19 

הם יכולים לעבוד על פרוטוקולים שונים. אז כן, זה עדיין יכול להיות.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #20 

חומר למחשבה... יכול להיות שיש לך בבית הפרעות אלקטרו מגנטיות שגורמות לניתוקים

יכול להיות שעוצמת השידור חלשה בשלט ביחס להתקן אחר או שמדובר בתדר שונה (אפילו במעט) שיושב על רעש

הייתי מנסה להחליף חדר למכשיר למשך כמה שעות, לבדיקה ושלילת ההפרעות

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”