NACHUM37 כתב:
מתנצל על ההקפצה. יש לי טלוויזיה Panasonic Viera TH-42PY800 פלזמה ישנה שכנראה נשרפו לה כניסות ה HDMI, גם מחשב לא מתחבר. אני רוצה להשמיש אותה בשביל סרטי ילדים ולכן לא אכפת לי להשתמש בכניסת VGA. הבעיה היא שהמתאם שקניתי לא עובד עם הכרומקאסט, וגם לא עם מחשב. במסכים אחרים המתאם כן מתחבר ללפטופ שלי אבל לא לכרומקאסט.
איזה ממיר לקנות?
...
מצטער שאני עונה רק עכשיו, פשוט לא תייגת או ציטטת אותי.
לא ציינת אם בדקת את כניסת הVGA בטלוויזיה ישירות למשל לחבר מחשב נייח או נייד עם כבל VGA ולראות אם עובד בלי מתאם?
במידה ואתה מעוניין לנסות מתאם איכותי יותר ויקר יותר אז בבקשה נסה את המתאם הבא.
ramsalemix כתב:
לא ציינת אם בדקת את כניסת הVGA בטלוויזיה ישירות למשל לחבר מחשב נייח או נייד עם כבל VGA ולראות אם עובד בלי מתאם?
...
כניסת ה VGA עובדת עם מחשב נייח שיש לו VGA, אבל לא עם המתאם. במסך VGA קטן שיש לי המתאם עובד עם לפטופ אבל לא עם הכרומקאסט.
תודה על הלינק. יש איזו אינדיקציה שהוא עובד עם כרומקאסט עם גוגל TV?
NACHUM37 כתב:
כניסת ה VGA עובדת עם מחשב נייח שיש לו VGA, אבל לא עם המתאם. במסך VGA קטן שיש לי המתאם עובד עם לפטופ אבל לא עם הכרומקאסט.
תודה על הלינק. יש איזו אינדיקציה שהוא עובד עם כרומקאסט עם גוגל TV?
...
הבנתי.
מצטער אין אינדיקציה ניסיתי לבדוק גם בתגובות רק שלא מעט אנשים לא מציינים מה הם חיברו.
יש גם את המתאם של UGreen ובעמוד המוצר מציינים בכלליות "TV Box" ובשאלות ותשובות של הקונים חלק מציינים שלא וחלק שכן וע"פ המגיב האחרון שמציין שעבד לו עם Xiaomi Mi Box 3(דגם 2016), לא יודע אם זה אכן יעבוד לך עם הGoogle Chromecast 4K with Google TV אבל בסוף ההחלטה היא שלך, מקווה שזה יעזור.
תודה! סביר שאנשים לא קנו את המתאם הזה לכתחילה לכרומקאסט כי הוא בעל כבל HDMI זכר אז המתאם הזה לא מתאים בלי מתאם נוסףHDMI Female to Female. אעדכן אם אמצא משהו
ramsalemix כתב:
צודק לא שמתי לב
זה מחזיר אותנו לאפשרות הראשונה שהצעתי עם המתאם של Vention שנראה איכותי יותר מרוב המתאמים בקטגוריה מהודעה #41 פה בשרשור viewtopic.php?p=3295562#p3295545
אבל עדיין לא מובטח שיעבוד לצערי.
ויש כמובן עוד סוג מתאם ללא כבל מובנה שאליו אתה מחבר את שני סוגי הכבלים בנפרד כמו המתאם הבא שגם עליו מציינים "TV Box" אבל שוב זה כמובן לא מבטיח שזה אכן יעבוד למרות שהם אמורים לעבוד.