Google Chromecast

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #21 

16/04/2023 19:33  
magshield כתב:
תודה רבה. אני קודם אפעיל את המכשיר ואראה כמה מקום פנוי בפועל יש לו. עברתי על חלק מהסרטונים שלך, אך עדיין לא סיימתי את כולם.
שאלה כללית - מה ההבדל בין גוגל טי וי לאנדראויד טי וי.
האם אפשר להתקין את אפליקציית סדרות על הכרום קאסט? (הם רושמים שהיא עבור אנדרואיד טי וי)
...
ממה שזכור לי מתוך 8GB פנויים 4GB או 4.4GB ולאחר העדכונים נשאר סביב ה2.2GB או אולי קצת יותר אם הם ביצעו אופטימיזציה אחרי העדכון ל-Android 12(אתה מוזמן לעדכן בהמשך מאחר ויש לך את המכשיר), וכן ברור שזה נמוך ולכן כפי שכתבתי קודם יש את Plex/Kodi או חיבור מתאם עם HDD/SSD חיצוני.
ההבדל הוא שגם על ה-Chromecast with Google TV מותקנת מערכת ה-Android TV ועליה ממשק משתמש חדשני יותר שהוא ה-Google TV שקיים גם על טלוויזיות חדשות יותר שמבוססות על מערכת ההפעלה(Android TV) של גוגל אבל לא כל המכשירים(סטרימרים, טלוויזיות חכמות) יקבלו את הממשק החדש.
כמובן שאפשר להתקין מאחר וכפי שציינתי בתשובה הקודמת מותקנת עליה מערכת Android TV.
https://www.androidpolice.com/google-tv-how-to-guide/

קוד: בחירת הכל

FEB 24, 2023
What is Google TV?
Google TV is a launcher with a revamped UI that runs over the old Android TV. The Chromecast with Google TV 4K was the first device to give us a taste of this interface, and we instantly became fans of the new layout.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #22 

תודה. לא היה לי זמן לסיים לעבור על הסרטונים, אז עכשיו סיימתי. תקן אותי אם אני טועה, אבל צריך להחליף את מה שמתחבר לחשמל כדי שיהיה ניתן להוסיף איזה מפצל

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

עוד שאלה קטנה. פתחתי את הקופסה. אחד החלקים שאני צריך לחבר לחשמל משמיע רעשים כאילו משהו בפנים לא מחובר כמו שצריך.
האם יש כאן מישהו שרכש את המוצר ויכול לומר אם זה קורה גם אצלו?
מצרף צילום וידאו:
https://easyupload.io/a6a6ld

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

22/04/2023 12:12  
magshield כתב:
תודה. לא היה לי זמן לסיים לעבור על הסרטונים, אז עכשיו סיימתי. תקן אותי אם אני טועה, אבל צריך להחליף את מה שמתחבר לחשמל כדי שיהיה ניתן להוסיף איזה מפצל
...
למרות שזה מה שהם מציינים לאנשים שם עובד מבלי להחליף את השנאי חשמל המקורי לאחד עוצמתי יותר אבל זה תלוי במה עוד תחבר למתאם למשל אם תשתמש רק בחיבור רשת קווי זה לא יהיה צורך להחליף לאחד חזק יותר, זה ככה גם עם המתאם של ה-Xiaomi וחיברתי לו כבר בעבר חיבור רשת קווי, אחסון, מקלדת ועדיין הכל עבד.
22/04/2023 19:05  
magshield כתב:
עוד שאלה קטנה. פתחתי את הקופסה. אחד החלקים שאני צריך לחבר לחשמל משמיע רעשים כאילו משהו בפנים לא מחובר כמו שצריך.
האם יש כאן מישהו שרכש את המוצר ויכול לומר אם זה קורה גם אצלו?
מצרף צילום וידאו:
https://easyupload.io/a6a6ld
...
זה מתאם חשמל פשוט אמריקאי לאירופאי שהם נותנים לך כי החיבור המקורי הוא אמריקאי.
אכן נשמע שמשהו שם לא מחובר כשאתה משקשק אותו בסרטון אולי משהו שם רופף, כבר חיברת לחשמל או שאתה חושש?
יש לי כמה מתאמים דומים לא כולם מאותו החברה אף אחד מהם לא משמיע את הרעש הזה כשאני משקשק.
אגב להבא מומלץ להעלות ל-imgur ככה אין צורך אפילו להוריד את הסרטון, בבקשה
https://imgur.com/qm5EajT

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

22/04/2023 19:59  
ramsalemix כתב:
למרות שזה מה שהם מציינים לאנשים שם עובד מבלי להחליף את השנאי חשמל המקורי לאחד עוצמתי יותר אבל זה תלוי במה עוד תחבר למתאם למשל אם תשתמש רק חיבור אינטרנט קווי זה לא יהיה צורך להחליף לאחד חזק יותר.
זה מתאם חשמל פשוט אמריקאי לאירופאי שהם נותנים לך כי החיבור המקורי הוא אמריקאי.
אכן נשמע שמשהו שם לא מחובר כשאתה משקשק אותו בסרטון אולי משהו שם רופף, כבר חיברת לחשמל או שאתה חושש?
יש לי כמה מתאמים דומים לא כולם מאותו החברה אף אחד מהם לא משמיע את הרעש הזה כשאני משקשק.
אגב להבא מומלץ להעלות ל-imgur ככה אין צורך אפילו להוריד את הסרטון, בבקשה
https://imgur.com/qm5EajT
...
תודה רבה על המענה.
אני גם קצת חושש לחבר כי זה נשמע שמשהו זז בפנים ולא נראה שהבורג שבחוץ משוחרר. אם אני אחבר הם גם יגידו שחיברתי לחשמל ושהמוצר הופעל (היה איזו מדבקה על הקופסה שגרמה לי גם לחשוב שאולי המוצר כבר נפתח). יש לך את הכרום קאסט?
אם אין כאן למישהו, אני אמתין למחר ואבדוק עם החנות.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

22/04/2023 20:18  
magshield כתב:
תודה רבה על המענה.
אני גם קצת חושש לחבר כי זה נשמע שמשהו זז בפנים ולא נראה שהבורג שבחוץ משוחרר. אם אני אחבר הם גם יגידו שחיברתי לחשמל ושהמוצר הופעל (היה איזו מדבקה על הקופסה שגרמה לי גם לחשוב שאולי המוצר כבר נפתח). יש לך את הכרום קאסט?
אם אין כאן למישהו, אני אמתין למחר ואבדוק עם החנות.
...
מבין אותך, עדיף ללכת על בטוח למרות שיש אחריות שנוטים להתנער ממנה פה בארץ.
אין לי את ה-Google Chromecast with Google TV אבל כבר התנסתי איתו כמה פעמים, לי יש את ה-NVIDIA SHIELD Pro 2019.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

22/04/2023 20:29  
ramsalemix כתב:
מבין אותך, עדיף ללכת על בטוח למרות שיש אחריות שנוטים להתנער ממנה פה בארץ.
אין לי את ה-Google Chromecast with Google TV אבל כבר התנסתי איתו כמה פעמים, לי יש את ה-NVIDIA SHIELD Pro 2019.
...
תודה. אני מקווה שמישהו שיש לו יראה את הטופיק. ראיתי שאין כרגע במלאי בסניף שרכשתי, אז אצטרך ללכת אליהם, כנראה קצת להתווכח כי כמו שרשמת לא מכבדים אחריות (אם כי אני ב-14 יום), אחרי זה להמתין שיזמינו ואז ללכת אליהם שוב :(

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

22/04/2023 21:57  
magshield כתב:
תודה. אני מקווה שמישהו שיש לו יראה את הטופיק. ראיתי שאין כרגע במלאי בסניף שרכשתי, אז אצטרך ללכת אליהם, כנראה קצת להתווכח כי כמו שרשמת לא מכבדים אחריות (אם כי אני ב-14 יום), אחרי זה להמתין שיזמינו ואז ללכת אליהם שוב :(
...
אם רכשת מ-KSP אפשר לבדוק אם יש להם את המתאם במלאי ככה הם לא יכולים לסבן אותך ש"צריך להזמין", בבקשה מצאתי אותו
https://ksp.co.il/web/item/110897
אגב הוא מתאם קבוע וזאת עוד סיבה לקחת חדש לפני שתחבר כי מה שאני לא אוהב בו זה את החלק הבא
• לאחר התקנת המתאם על גבי התקע, לא ניתן יהיה להסירו!
...

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

22/04/2023 22:06  
ramsalemix כתב:
אם רכשת מ-KSP אפשר לבדוק אם יש להם את המתאם במלאי ככה הם לא יכולים לסבן אותך ש"צריך להזמין", בבקשה מצאתי אותו
אגב הוא מתאם קבוע וזאת עוד סיבה לקחת חדש לפני שתחבר כי מה שאני לא אוהב בו זה את החלק הבא
...
אכן מ-KSP. אם זה באמת תקול, שיחליפו את כל החבילה וזהו. גם ככה זה היה נראה שהדביקו מדבקה כי מישהו פתח כבר בעבר את הקופסה.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

22/04/2023 22:06  
ramsalemix כתב:
...
מעדכן שזה ככה בעוד מכשיר. מאוד מוזר. חיברתי. הפלוס המאוד גדול זה שאפשר להפעיל גם עם השלט של הטלויזיה. השלט של הכרום קאסט פצפון. זה ככה גם בשילד?

המינוס - אחרי כל לחיצה שלי יש רעש רגיל ועוד רעש עוקב מעצבן מאוד. לא ניתן לעלות לאתר שהבאת כי זה קובץ אודיו:
https://easyupload.io/q4lrcs
אני אבדוק יותר מאוחר בסרטון ביוטיוב אם זה אמור להיות ככה.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #31 

29/04/2023 23:25  
magshield כתב:
מעדכן שזה ככה בעוד מכשיר. מאוד מוזר. חיברתי. הפלוס המאוד גדול זה שאפשר להפעיל גם עם השלט של הטלויזיה. השלט של הכרום קאסט פצפון. זה ככה גם בשילד?

המינוס - אחרי כל לחיצה שלי יש רעש רגיל ועוד רעש עוקב מעצבן מאוד. לא ניתן לעלות לאתר שהבאת כי זה קובץ אודיו:
https://easyupload.io/q4lrcs
אני אבדוק יותר מאוחר בסרטון ביוטיוב אם זה אמור להיות ככה.
...
השלט של השילד הוא בצורת משולש ארוך משמעותית(מהגוגל) ומאוד נוח לאחיזה בגלל הצורה עם תאורה אחורית לכפתורים שמופעלת בתנועה וניתן אפילו לאתר אותו.
מוזמן להתרשם מהתגובות באמזון ומהסרטון הבא
https://www.amazon.com/NVIDIA-Motion-Ac ... 08GNHJB6X/

הרעש הרגיל והרעש עוקב שאתה מדבר זה הצליל מערכת וכנראה נשמע עם הד בכל מקרה לא בעיה לבטל אותו, הסרטון מהשנה לכן ההסבר עדכני.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

30/04/2023 6:24  
ramsalemix כתב:
השלט של השילד הוא בצורת משולש ארוך משמעותית(מהגוגל) ומאוד נוח לאחיזה בגלל הצורה עם תאורה אחורית לכפתורים שמופעלת בתנועה וניתן אפילו לאתר אותו.
מוזמן להתרשם מהתגובות באמזון ומהסרטון הבא
https://www.amazon.com/NVIDIA-Motion-Ac ... 08GNHJB6X/

הרעש הרגיל והרעש עוקב שאתה מדבר זה הצליל מערכת וכנראה נשמע עם הד בכל מקרה לא בעיה לבטל אותו, הסרטון מהשנה לכן ההסבר עדכני.
...
תודה. האם אתה יכול להשתמש בשלט של הטלויזיה כדי להפעיל את השילד?

בנוגע לרעש, אני אעבור על הסרטון. אני מקווה שזה רק יבטל את הרעש שנשמע כמו גיר על לוח ולא את הרעש הרגיל.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

30/04/2023 12:47  
magshield כתב:
תודה. האם אתה יכול להשתמש בשלט של הטלויזיה כדי להפעיל את השילד?

בנוגע לרעש, אני אעבור על הסרטון. אני מקווה שזה רק יבטל את הרעש שנשמע כמו גיר על לוח ולא את הרעש הרגיל.
...
להשתמש בשלט של הטלוויזיה כדי להפעיל את השילד אפשרי(לא לשלוט עליו) כאשר אתה מדליק/מכבה את הטלוויזיה, ולא רק על השילד גם על עוד סטרימרים כמו הגוגל ההבדל שבשילד יש שלל אפשרויות נוספות וההגדרה נקראת HDMI-CEC תנסה :)

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #34 

30/04/2023 18:53  
ramsalemix כתב:
להשתמש בשלט של הטלוויזיה כדי להפעיל את השילד אפשרי(לא לשלוט עליו) כאשר אתה מדליק/מכבה את הטלוויזיה, ולא רק על השילד גם על עוד סטרימרים כמו הגוגל ההבדל שבשילד יש שלל אפשרויות נוספות וההגדרה נקראת HDMI-CEC תנסה :)
...
זה למתקדמים מדי בשבילי :)
אולי בעתיד אבדוק.

קפצתי היום לשאול בחנות אם אמור להיות רעש כזה. אמרו לי שלדעתם לא.
ניסיתי לחבר למסך מחשב שיש לי ושיש בו רמקולים. הווליום ממש חלש, למרות שאני שם על מקסימום. אני לא שומע רעש כזה (השאלה אם זה בגלל שהווליום חלש). יש לך רעיון איך להפעיל אותו ביחד עם רמקולים רגילים של מחשב (חיבור עם כבל ירוק. לא רמקולים שהם בלוטוט'). אם רלוונטי יש לי יציאה HDMI במחשב.

כמה בעיות הטלויזיה הזאת עושה. איף

נ.ב.
אם חיברתי למסך של המחשב שהוא FHD, האם זה משנה לי את ההגדרות של הכרום קאסט? (הטלויזיה 4k)

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

02/05/2023 20:20  
magshield כתב:
זה למתקדמים מדי בשבילי :)
אולי בעתיד אבדוק.

קפצתי היום לשאול בחנות אם אמור להיות רעש כזה. אמרו לי שלדעתם לא.
ניסיתי לחבר למסך מחשב שיש לי ושיש בו רמקולים. הווליום ממש חלש, למרות שאני שם על מקסימום. אני לא שומע רעש כזה (השאלה אם זה בגלל שהווליום חלש). יש לך רעיון איך להפעיל אותו ביחד עם רמקולים רגילים של מחשב (חיבור עם כבל ירוק. לא רמקולים שהם בלוטוט'). אם רלוונטי יש לי יציאה HDMI במחשב.

כמה בעיות הטלויזיה הזאת עושה. איף

נ.ב.
אם חיברתי למסך של המחשב שהוא FHD, האם זה משנה לי את ההגדרות של הכרום קאסט? (הטלויזיה 4k)
...
הרעש שאתה מדבר עליו אולי זה הפרעות מציוד שונה, אצלי למשל במחשב גם על עוצמה מקסימלית לא שומע את הרעש שאתה מדבר עליו מזכיר לי קצת זמנים כשהיו מקבלים שיחה ושומעים ברמקולים לפני קבלת השיחה, אבל כן אני מניח שזה קשור לטלוויזיה עצמה.

אם תחבר למסך 1080p(FHD) את ה-Google Chromecast with Google TV 4K תוכל לצפות רק ב-1080p(FHD) פשוט כי המסך יגביל אותך עד שתחבר למסך בעל רזולוציית 4K כמו הטלוויזיה שציינת שהיא אכן 4K.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #36 

03/05/2023 6:45  
ramsalemix כתב:
הרעש שאתה מדבר עליו אולי זה הפרעות מציוד שונה, אצלי למשל במחשב גם על עוצמה מקסימלית לא שומע את הרעש שאתה מדבר עליו מזכיר לי קצת זמנים כשהיו מקבלים שיחה ושומעים ברמקולים לפני קבלת השיחה, אבל כן אני מניח שזה קשור לטלוויזיה עצמה.

אם תחבר למסך 1080p(FHD) את ה-Google Chromecast with Google TV 4K תוכל לצפות רק ב-1080p(FHD) פשוט כי המסך יגביל אותך עד שתחבר למסך בעל רזולוציית 4K כמו הטלוויזיה שציינת שהיא אכן 4K.
...
מעניין שאחרי שחיברתי למסך של המחשב והחזרתי לטלויזיה, זה פחות או יותר הפסיק. משהו דפוק בטלויזיה הזו. שום דבר בה לא עובד כמו שצריך (גם כשחיברתי לפטופ, רוב הזמן קיבלתי תמונה לא חלקה, לעיתים עם הפרשים בין התמונה לסאונד ויש בעיות אחרות)

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

אני לא יודע אם ראית את ההודעה הקודמת או לא. חיפשתי אופציה להורדת פרק באפל טי וי ולא מצאתי.
אני לא יודע אם זה בגלל שלא ניתן להוריד בכלל תכנים לכרום קאסט או שאולי אפל לא מאפשרת.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #38 

03/05/2023 13:21  
magshield כתב:
מעניין שאחרי שחיברתי למסך של המחשב והחזרתי לטלויזיה, זה פחות או יותר הפסיק. משהו דפוק בטלויזיה הזו. שום דבר בה לא עובד כמו שצריך (גם כשחיברתי לפטופ, רוב הזמן קיבלתי תמונה לא חלקה, לעיתים עם הפרשים בין התמונה לסאונד ויש בעיות אחרות)
...
זה מוזר אבל היי העיקר הפסיק :)
תמיד אפשר לשדרג בעתיד לטלוויזיה טובה יותר.
03/05/2023 15:59  
magshield כתב:
אני לא יודע אם ראית את ההודעה הקודמת או לא. חיפשתי אופציה להורדת פרק באפל טי וי ולא מצאתי.
אני לא יודע אם זה בגלל שלא ניתן להוריד בכלל תכנים לכרום קאסט או שאולי אפל לא מאפשרת.
...
אתה מתכוון ב-Apple TV על Android TV ראיתי שניתן במכשירים השונים של אפל ויכול להיות גם שהגעת למגבלה מסוימת.
ובכלל הסטרימר בלי אחסון חיצוני יותר מיועד להזרמה מילא אם אתה מוריד לטלפון/טאבלט ולא רוצה להיות תלוי בקליטה ולהיות יותר נייד זה משהו אחר.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #39 

זה מוזר אבל היי העיקר הפסיק
תמיד אפשר לשדרג בעתיד לטלוויזיה טובה יותר.
...
זאת LG CS. היא די חדשה ועושה יותר מדי בעיות.
אתה מתכוון ב-Apple TV על Android TV ראיתי שניתן במכשירים השונים של אפל ויכול להיות גם שהגעת למגבלה מסוימת.
ובכלל הסטרימר בלי אחסון חיצוני יותר מיועד להזרמה מילא אם אתה מוריד לטלפון/טאבלט ולא רוצה להיות תלוי בקליטה ולהיות יותר נייד זה משהו אחר.
...
כדי שאני לא אתבלבל עם הסטרימר והאפליקציה של אפל, הכוונה היא שאני נכנס לאפליקצית סטרימינג של אפל עם הכרום קאסט ושם לא קיימת אופציה להוריד.

NACHUM37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #40 

מתנצל על ההקפצה. יש לי טלוויזיה Panasonic Viera TH-42PY800 פלזמה ישנה שכנראה נשרפו לה כניסות ה HDMI, גם מחשב לא מתחבר. אני רוצה להשמיש אותה בשביל סרטי ילדים ולכן לא אכפת לי להשתמש בכניסת VGA. הבעיה היא שהמתאם שקניתי לא עובד עם הכרומקאסט, וגם לא עם מחשב. במסכים אחרים המתאם כן מתחבר ללפטופ שלי אבל לא לכרומקאסט.

איזה ממיר לקנות?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”