Google Chromecast

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

https://ksp.co.il/web/item/214221

חברה, האם יש למכשיר הזה חנות של אנדרואיד. אני מעוניין להתקין VPN ואפליקציה של שירותי סטרמינג בחו"ל (הולו, HBO, אולי משהו אחר).
אשמח גם לדעת אם יש למישהו ניסיון עם הסטרימר הזה ויכול לחוות דעה

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

זה אפשרי עם Chromecast with Google TV. יש לך גישה לחנות האפליקציות ואפילו באיזור של ה "כלים" יש שם כמה אפליקציות VPN מומלצות

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

08/04/2023 9:37  
ride כתב:
זה אפשרי עם Chromecast with Google TV. יש לך גישה לחנות האפליקציות ואפילו באיזור של ה "כלים" יש שם כמה אפליקציות VPN מומלצות
...
אתה יודע במקרה אם יש שם את אקספרס וי פי אן ונורד?

הלכתי היום לחנות כדי לרכוש, אבל מסתבר שהכבל ממש קצר ואין דרך להניח אותו על שולחן. אתה משאיר אותו באוויר? זה לא יגרום נזק לכניסה של ה-HDMI בטלוויזיה?

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #4 

@magshield לא יגרום נזק לשקע, הוא דיי קליל, היה לי כמה שנים טובות תלוי ככה chromecast ישן יותר.. דרך אגב יש שם נורד VPN ועובד סבבה למרות הביקורות הפחות טובות שלו מצד אנשים, יש גם proton vpn ו surfshark, לא זוכר את אקספרס VPN אבל אמור להיות שם

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

10/04/2023 11:15  
Haimbin כתב:
@magshield לא יגרום נזק לשקע, הוא דיי קליל, היה לי כמה שנים טובות תלוי ככה chromecast ישן יותר.. דרך אגב יש שם נורד VPN ועובד סבבה למרות הביקורות הפחות טובות שלו מצד אנשים, יש גם proton vpn ו surfshark, לא זוכר את אקספרס VPN אבל אמור להיות שם
...
תודה על המענה.
הביקורות פחות טובות על הנורד שאפשר להתקין בכרום קאסט או באופן כללי אומרים שהוא לא טוב? (הבנתי שהוא אחד משני הטובים).
דרך אגב, אם יש לי טלוויזיה עם מתקן צמוד קיר, הוא יכנס במרווח או שהוא עבה מדי? המרווח שיש לי הוא ממש דק. ברמה שקשה לי להכניס את הכף יד לשם.

נ.ב.
הסתכלתי אתמול בביקורת עליו ביוטיוב. ראיתי שמישהו רשם שבחלק המתכנים הוא מקבל HD ולא 4k למרות שבאפל טי וי הוא מקבל את אותו תוכן ב-4k. האם יצא לך להתקל בדבר כזה?

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1010
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

10/04/2023 13:46  
magshield כתב:
הסתכלתי אתמול בביקורת עליו ביוטיוב. ראיתי שמישהו רשם שבחלק המתכנים הוא מקבל HD ולא 4k למרות שבאפל טי וי הוא מקבל את אותו תוכן ב-4k. האם יצא לך להתקל בדבר כזה?
...
תבדוק הם באמת זה אותו שרת באפל טי.וי, אם השרת שונה אז בהחלט יכול להיות שבאחד יש 4K ובשני אין
נורד VPN עובד מצויין ב GCWGTV אני רואה קבוע HBO, דיסני, נטפליקס ואמזון ויש 4K + Atmos איפה שזמין
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

10/04/2023 14:31  
mark13 כתב:
תבדוק הם באמת זה אותו שרת באפל טי.וי, אם השרת שונה אז בהחלט יכול להיות שבאחד יש 4K ובשני אין
נורד VPN עובד מצויין ב GCWGTV אני רואה קבוע HBO, דיסני, נטפליקס ואמזון ויש 4K + Atmos איפה שזמין
...
תודה. אני לא יודע מה זה אומר GCWGTV.

איף שילמת ל-HBO? הם מבקשים כרטיס עם כתובת אמריקאית.
כנ"ל דיסני (למרות שאפשר דרך הולו).

אמאזון ונטפליקס - עשית מנוי בישראל ואתה גולש דרך VPN?

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

GCWGTV קיצור ל- Google Chromecast with Google TV
שילמתי HBO עם כרטיס אמריקאי , גם דיסני דורש.
אגב, האפליקציות של דיסני לארה"ב ולישראל שונות. בארה"ב נכנסים עם כתובת אימייל בארץ עם מס' נייד. גם התוכן שונה , נראה לי שיש יותר תוכן בארץ כי כלול STAR (בארה"ב זה תשלום נפרד) כך שמנוי כאן לא ניתן להשתמש שם ולהיפך.

אמזון, נטפליקס : נכון , עשיתי מנוי כאן וגולש גם כאן דרך הטלויזיה וגם שם דרך GCWGTV

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

10/04/2023 14:39  
mark13 כתב:
GCWGTV קיצור ל- Google Chromecast with Google TV
שילמתי HBO עם כרטיס אמריקאי , גם דיסני דורש.
אגב, האפליקציות של דיסני לארה"ב ולישראל שונות. בארה"ב נכנסים עם כתובת אימייל בארץ עם מס' נייד. גם התוכן שונה , נראה לי שיש יותר תוכן בארץ כי כלול STAR (בארה"ב זה תשלום נפרד) כך שמנוי כאן לא ניתן להשתמש שם ולהיפך.

אמזון, נטפליקס : נכון , עשיתי מנוי כאן וגולש גם כאן דרך הטלויזיה וגם שם דרך GCWGTV
...
תודה. יש לך כרטיס עם כתובת אמריקאית או שעשית במיוחד? בדקתי עלויות, ולפחות לפי מה שמצאתי, ביחד עם המנוי והעלויות ל-VPN, זה כבר תשלום יקר.

לדיסני אפשר לעשות דרך הולו שלא מחייב כרטיס אמריקאי. יצא לי להשתמש בדיסני ארה"ב. מבחינת תכני דסני, נראה לי ששם המצב טוב יותר (היה באפי בחו"ל בעוד בארץ נוסף רק לאחרונה. יש את הסדרת אנימיציה של אקס מן. אני לא יודע אם הוסיפו בארץ). גם האופציות לסדר את הכתוביות הרבה יותר נוחות מאשר דיסני בארץ (לפחות ביחס לזמן שהיה לי בו מנוי. אולי זה השתנה מאז).

התכנים שיש בארץ, למיטב ידיעתי הם תכנים של הולו. ומדובר על תכנים חלקיים בלבד. הולו מכילה הרבה הרבה יותר תכנים ממה שהופיע בארץ (המנוי שלהם לא זול בכלל).

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

10/04/2023 15:04  
magshield כתב:
תודה. יש לך כרטיס עם כתובת אמריקאית או שעשית במיוחד? בדקתי עלויות, ולפחות לפי מה שמצאתי, ביחד עם המנוי והעלויות ל-VPN, זה כבר תשלום יקר.
...
אני נעזר בחבר שגר בארה"ב בשביל התשלום בכרטיס אשראי
לגבי יקר, למה אתה משווה? כל המנויים שלי, כולל VPN, לא מגיעים למנוי בסיסי של הוט או יס
אני אפילו שוקל לעשות מנויי ליוטיוב, כי כבר לא סובל את כמות הפרסומות שמה ןעדיין יהיה יותר זול מהוט ויס

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

11/04/2023 8:30  
mark13 כתב:
אני נעזר בחבר שגר בארה"ב בשביל התשלום בכרטיס אשראי
לגבי יקר, למה אתה משווה? כל המנויים שלי, כולל VPN, לא מגיעים למנוי בסיסי של הוט או יס
אני אפילו שוקל לעשות מנויי ליוטיוב, כי כבר לא סובל את כמות הפרסומות שמה ןעדיין יהיה יותר זול מהוט ויס
...
אתה משלם על השירות + הוי פי אן
אני אצטרך לשלם גם עבור כרטיס אשראי אמריקאי (יש עמלה של פתיחה), אחרי זה צריך לשלם סכום חודשי. בנוסף, על כל הפקדה אתה גם משלם. ביחד עם התשלום לשירות סטרימינג + וי פי אן, זה כבר יוצא סכום לא זול.

אם אתה רק משלם על וי פי אן + שירות סטרימינג, זה יחסית סבבה.

עריכה: סליחה, אבל שכחתי לשאול שאלה שמאוד חשובה לי. האם יש אפשרות להוריד בכרום קאסט את התוכנית / הסרט במלואו למכשיר?

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

11/04/2023 14:19  
magshield כתב:
סליחה, אבל שכחתי לשאול שאלה שמאוד חשובה לי. האם יש אפשרות להוריד בכרום קאסט את התוכנית / הסרט במלואו למכשיר?
...
נראה לי שזה בא עם 4.5G , לא תוכנן כמכשיר איחסון. למרות שעם השרות מאפשר הורדה (נטפליקס, אמזון) אז כמה שתוכל לדחוף יכנס. לא ממליץ, עדיף להשתמש בזכרון לאפליקציות.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

11/04/2023 15:06  
mark13 כתב:
נראה לי שזה בא עם 4.5G , לא תוכנן כמכשיר איחסון. למרות שעם השרות מאפשר הורדה (נטפליקס, אמזון) אז כמה שתוכל לדחוף יכנס. לא ממליץ, עדיף להשתמש בזכרון לאפליקציות.
...
4.5 זה לא מספיק. יש סרטים ששוקלים לבד יותר מזה.
אם לא מורידים את הסרט/התוכנית, הרצה קדימה או אחורה היא לא חלקה (לוקח לזה משהו כמו שניה להיטען).

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

חברים, הייתי היום באייבורי ואין במלאי. יכולים להביא בתחילת שבוע הבא אם ארכוש מחר.
הם הציעו לי סטרימר שלא שמעתי את שמו מעולם ויש להם במלאי. משהו שנקרא GoTV. האם אתם מכירים? איך הוא בהשוואה לכרום קאסט? אהבתי שיש לו יציאות USB

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #15 

13/04/2023 19:45  
magshield כתב:
חברים, הייתי היום באייבורי ואין במלאי. יכולים להביא בתחילת שבוע הבא אם ארכוש מחר.
הם הציעו לי סטרימר שלא שמעתי את שמו מעולם ויש להם במלאי. משהו שנקרא GoTV. האם אתם מכירים? איך הוא בהשוואה לכרום קאסט? אהבתי שיש לו יציאות USB
...
נראה שה-Google Chromecast with Google TV 4K במלאי בקישור הראשון ששמת בפתיחת השרשור ב-KSP.
08/04/2023 0:01  
magshield כתב:
https://ksp.co.il/web/item/214221
...
אל תרכוש את ה-GOtv הוא עדיין עם Android TV 10 ששוחררה ב10 בדצמבר 2019 בלי עדכוני תוכנה, החיבור רשת קווית הוא עד 100Mbps כבר עדיף להתחבר על תדר 5Ghz באופן אלחוטי, תומך ב-HDR10 כמו ה-Xiaomi Mi Box מ2016 כאשר ה-GOtv מ2021 הפרש של 5 שנים בלי תמיכה בפורמטים נוספים כמו Dolby Vision ו-Dolby Atmos לכן עדיף לרכוש מחברות עולמיות ולקבל גם עדכוני תוכנה.

תרכוש סטרימר עדכני כמו Google Chromecast with Google TV 4K או Xiaomi TV Stick 4K(אם אתה מעדיף בכמה שפחות).
שניהם תומכים ב-Dolby Vision ו-Atmos וה-Xiaomi TV Stick 4K שאמנם חלש יותר וזול יותר תומך גם במקודד AV1.
הגוגל קיבל עדכון ל-Android TV 12 והשיאומי עם Android TV 11.
לשניהם ניתן לחבר מתאם במידה ורוצים.

Xiaomi Mi Box + Xiaomi Mi Box S - 2016-2018
VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10
Android TV​ 9

Google Chromecast with Google TV 4K - 2020
VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10, HDR10+, Dolby Vision
Android TV​ 12

Realme 4K Smart Google TV Stick - 2021
AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10, HDR10+
Android TV​ 11

GOtv - 2021
VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10
Android TV​ 10

Xiaomi TV Stick 4K - 2022
HDR10, Dolby Vision
Android TV​ 11

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

13/04/2023 20:47  
ramsalemix כתב:
נראה שה-Google Chromecast with Google TV 4K במלאי בקישור הראשון ששמת בפתיחת השרשור ב-KSP.

אל תרכוש את ה-GOtv הוא עדיין עם Android TV 10 ששוחררה ב10 בדצמבר 2019 בלי עדכוני תוכנה, החיבור רשת קווית הוא עד 100Mbps כבר עדיף להתחבר על תדר 5Ghz באופן אלחוטי, תומך ב-HDR10 כמו ה-Xiaomi Mi Box מ2016 כאשר ה-GOtv מ2021 הפרש של 5 שנים בלי תמיכה בפורמטים נוספים כמו Dolby Vision ו-Dolby Atmos לכן עדיף לרכוש מחברות עולמיות ולקבל גם עדכוני תוכנה.

תרכוש סטרימר עדכני כמו Google Chromecast with Google TV 4K או Xiaomi TV Stick 4K(אם אתה מעדיף בכמה שפחות).
שניהם תומכים ב-Dolby Vision ו-Atmos וה-Xiaomi TV Stick 4K שאמנם חלש יותר וזול יותר תומך גם במקודד AV1.
הגוגל קיבל עדכון ל-Android TV 12 והשיאומי עם Android TV 11.

Xiaomi Mi Box + Xiaomi Mi Box S - 2016-2018
VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10
Android TV​ 9

Google Chromecast with Google TV 4K - 2020
VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10, HDR10+, Dolby Vision
Android TV​ 12

Realme 4K Smart Google TV Stick - 2021
HDR10, HDR10+
Android TV​ 11

GOtv - 2021
VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10
Android TV​ 10

Xiaomi TV Stick 4K - 2022
HDR10, Dolby Vision
Android TV​ 11
...
תודה רבה. יש את הכרום קאסט בסניפים מסוימים (כנ"ל באייבורי) לכן הם צריכים כמה ימים כדי להזמין לסניף.
מעניין מה שאתה אומר. המוכר אמר לי ה-gotv טוב יותר. שאלתי כאן כי מאוד קרץ האופציה של לחבר דיסק און קי או כונן SSD. ראיתי שבכרום קאסט יש רק type c שמחובר לחשמל ואין אופציה לחבר משהו נוסף.

אז אני אחזור מחר ואבקש להזמין את הכרום קאסט.
קטע שבדיוק כשהייתי בחנות מישהו הגיע עם כרום קאסט תקול. ראיתי את השלט שלו והוא פצפון. נראה כמו שלט שקטן מדי לגודל של כף יד.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

14/04/2023 0:01  
magshield כתב:
תודה רבה. יש את הכרום קאסט בסניפים מסוימים (כנ"ל באייבורי) לכן הם צריכים כמה ימים כדי להזמין לסניף.
מעניין מה שאתה אומר. המוכר אמר לי ה-gotv טוב יותר. שאלתי כאן כי מאוד קרץ האופציה של לחבר דיסק און קי או כונן SSD. ראיתי שבכרום קאסט יש רק type c שמחובר לחשמל ואין אופציה לחבר משהו נוסף.

אז אני אחזור מחר ואבקש להזמין את הכרום קאסט.
קטע שבדיוק כשהייתי בחנות מישהו הגיע עם כרום קאסט תקול. ראיתי את השלט שלו והוא פצפון. נראה כמו שלט שקטן מדי לגודל של כף יד.
...
אז מה אם המוכר אמר ומי הוא בכלל המוכר משקר ומחפש למכור כי עם עובדות אי אפשר להתווכח.
נראה שאתה לא קורא בעיון את מה שכתבתי וגם לא צפית בסרטונים אחרת לא היית מפספס שכתבתי את הדבר הבא
13/04/2023 20:47  
ramsalemix כתב:
...
בנוסף אם היית צופה בסרטונים בסרטון מציגים לך מתאם ל-Xiaomi TV Stick 4K ויש גם ל-Chromecast with Google TV 4K מתאם אפשר להוסיף ובכלל הכל היום בהזרמה אז למה כונן חיצוני אבל תשאל את המוכר ה"גאון" איך הוא מוסיף את Android TV/Google TV 11/12 ופורמטים עדכניים יותר של HDR כמו ה-Dolby Vision ו-Atmos או מקודד AV1?!
אז news flash אנחנו ב2023 אם עד עכשיו זה לא קרה את מערכת ההפעלה הם לא יעדכנו לך ובטח לא יוסיפו פורמטים חדשים של HDR בעזרת עדכון ועוד מחברה ישראלית שמוכרת רק פה עם איזה סטרימר קומבינה שנראה כמו העתקה מ-MECOOL שגם להם בדר"כ אין עדכונים עד למכשיר החדש הבא :roll: .
סרטון ראשון ממה ששלחתי קודם יש לך הסבר על הפורמטים השונים של HDR מערוץ עם 744K מנויים ו-413K צפיות, יש לך גם סרטון נוסף של ליינוס מערוץ ה-YouTube שלו עם 15.4 מיליון מנויים שלו שמציג את ה-Chromecast with Google TV 4K עם לא פחות מ-2.7 מיליון צפיות ובאמת אתה חושב שה-GOtv של חברת דארקו הישראלית שעובדת בכלל על המערכת של גוגל מהווה איזשהו איום עליהם :roll: :lol:
אז מה אם ראית מישהו שנכנס עם CwGTV תקול זה לא מדד לכלום.
בכל מקרה אל תעלב אבל I couldn't care less מה תרכוש אני לא צריך לשכנע אותך אם לא הבנת בצורה הגיונית מה עדיף ומה יהיה הקנייה החכמה ע"פ המידע והעובדות שסיפקתי לך, שיבושם לך לא משנה לי מה תבחר.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

אז מה אם המוכר אמר ומי הוא בכלל המוכר משקר ומחפש למכור כי עם עובדות אי אפשר להתווכח.
...
אני חושב שלא הבנת אותי. התכוונתי שמעניין שהמוכר מוסר פרטים שאינם נכונים. ציפיתי ליותר. לא התכוונתי שאתה טועה. בשביל זה גם שאלתי בפורום ולא ישר רצתי לרכוש סטרימר שלא שמעתי עליו.
דרך אגב, הכרום נרכש מוקם יותר היום. עוד לא יצא לי להתעסק איתו.
ובכלל הכל היום בהזרמה אז למה כונן חיצוני
...
משתי סיבות שקשורות להרצה קדימה ואחורה. אם אתה מוריד את הסרט למכשיר, ההרצה קדימה ואחורה היא ללא צורך ב"טעינה" של הקטע. יש שני מצבים שזה מעיק להריץ קדימה/אחורה:
1. אם אתה מחפש קטע מסוים וזה סיוט להריץ קדימה או אחורה הרבה פעמים וכל פעם להמתין שניה עד שעולה החלק הרלוונטי.
2. אני מעדיף לצפות עם כתוביות באנגלית ולא בעברית כדי לשפר את האנגלית שלי ולכן יוצא לא מעט פעמים שאני לא מספיק לקרוא את כל השורה ולכן מריץ טיפה אחורה

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

14/04/2023 22:04  
magshield כתב:
אני חושב שלא הבנת אותי. התכוונתי שמעניין שהמוכר מוסר פרטים שאינם נכונים. ציפיתי ליותר. לא התכוונתי שאתה טועה. בשביל זה גם שאלתי בפורום ולא ישר רצתי לרכוש סטרימר שלא שמעתי עליו.
דרך אגב, הכרום נרכש מוקם יותר היום. עוד לא יצא לי להתעסק איתו.

משתי סיבות שקשורות להרצה קדימה ואחורה. אם אתה מוריד את הסרט למכשיר, ההרצה קדימה ואחורה היא ללא צורך ב"טעינה" של הקטע. יש שני מצבים שזה מעיק להריץ קדימה/אחורה:
1. אם אתה מחפש קטע מסוים וזה סיוט להריץ קדימה או אחורה הרבה פעמים וכל פעם להמתין שניה עד שעולה החלק הרלוונטי.
2. אני מעדיף לצפות עם כתוביות באנגלית ולא בעברית כדי לשפר את האנגלית שלי ולכן יוצא לא מעט פעמים שאני לא מספיק לקרוא את כל השורה ולכן מריץ טיפה אחורה
...
מצטער על אי ההבנה, ותתחדש.
מבין אותך בעניין ה"טעינה" של הקטע והמתנה של שנייה.
אפשרות נוספת לאחסון אבל מושפעת מהרשת היא Plex אתה יכול לבחור את שיטת הטעינה כמו המרה אוטומטית או באיכות המקורית אצלי דווקא באיכות המקורית מגיב מיידי מאחר וחלק לא קטן מהפרק נאגר, ממליץ לך לנסות בהתאם לרשת הביתית שלך ולראות איך זה עובד לך.
במידה ובכל זאת וזה לא מספיק ואם אתה מעוניין ניתן לרכוש מתאם איכותי של 5 ב-1(3 חיבורי USB-A, חיבור חשמל ב-USB-C וחיבור RJ45 בשביל רשת קווית) ל-CwGTV4K מאמזון
https://www.amazon.com/Docking-Stations ... 085XZGVN5/
הסרטון הבא יעזור להתקנה הראשונית

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

14/04/2023 23:44  
ramsalemix כתב:
מצטער על אי ההבנה, ותתחדש.
מבין אותך בעניין ה"טעינה" של הקטע והמתנה של שנייה.
אפשרות נוספת לאחסון אבל מושפעת מהרשת היא Plex אתה יכול לבחור את שיטת הטעינה כמו המרה אוטומטית או באיכות המקורית אצלי דווקא באיכות המקורית מגיב מיידי מאחר וחלק לא קטן מהפרק נאגר, ממליץ לך לנסות בהתאם לרשת הביתית שלך ולראות איך זה עובד לך.
במידה ובכל זאת וזה לא מספיק ואם אתה מעוניין ניתן לרכוש מתאם איכותי של 5 ב-1(3 חיבורי USB-A, חיבור חשמל ב-USB-C וחיבור RJ45 בשביל רשת קווית) ל-CwGTV4K מאמזון
https://www.amazon.com/Docking-Stations ... 085XZGVN5/
הסרטון הבא יעזור להתקנה הראשונית

...

תודה רבה. אני קודם אפעיל את המכשיר ואראה כמה מקום פנוי בפועל יש לו. עברתי על חלק מהסרטונים שלך, אך עדיין לא סיימתי את כולם.
שאלה כללית - מה ההבדל בין גוגל טי וי לאנדראויד טי וי.
האם אפשר להתקין את אפליקציית סדרות על הכרום קאסט? (הם רושמים שהיא עבור אנדרואיד טי וי)

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”