איזה סטרימר עדיף בעיקר ל NETFLIX+PLEX

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #21 

איך זו לא ההגדרה ל-passthrough? הסטרימר לא נוגע באודיו, רק מעביר אותו לפיענוח ברסיבר.

אני מנגן ריפים של UHD, ואין בעיה לעשות המרה מ-DTS ל-DD אם צריך, זה לגמרי שקוף. זה לא משנה את האודיו ולא מעמיס על השרת, והווידאו ממשיך להתנגן 4K direct play.

בכל אופן אלה שיקולים די משניים בעיני לבחירה של סטרימר, כשיש שיקולים הרבה יותר מהותיים כמו מגוון האפליקציות או איכות הממשק.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8134
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שליחה #22 

24/10/2022 15:44  
odedee כתב:
איך זו לא ההגדרה ל-passthrough? הסטרימר לא נוגע באודיו, רק מעביר אותו לפיענוח ברסיבר.

אני מנגן ריפים של UHD, ואין בעיה לעשות המרה מ-DTS ל-DD אם צריך, זה לגמרי שקוף. זה לא משנה את האודיו ולא מעמיס על השרת, והווידאו ממשיך להתנגן 4K direct play.

בכל אופן אלה שיקולים די משניים בעיני לבחירה של סטרימר, כשיש שיקולים הרבה יותר מהותיים כמו מגוון האפליקציות או איכות הממשק.
...
אפליקציות הסטרימינג בטלביזיה בהגדרה לא מנגנות פסי קול שהם לא lossles.
בדרך כלל כשמדברים על passthrough מתכוונים לפס קול lossles שיכול לעבור מהנגן\סטרימר לפרוססור\רסיבר בלי המרות ובלי שינויים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

זה לא שרשור על אפליקציות בטלוויזיה אלא על סטרימרים. הסטרימר שנקרא אפל טי וי כן תומך ב-passthrough, כמו שכבר כתבתי. צריך שיהיה מחובר לרסיבר, כמו שכבר כתבתי. לא רלוונטי מה מנגנות האפליקציות בטלוויזיה, כי כשמשתמשים בסטרימר האפליקציות רצות עליו, והטלוויזיה (אם מחברים אליה ולא קודם לרסיבר) רק מעבירה אל הרסיבר. lossless וגם passthrough דרך ARC/EARC.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8134
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שליחה #24 

24/10/2022 17:10  
odedee כתב:
זה לא שרשור על אפליקציות בטלוויזיה אלא על סטרימרים. הסטרימר שנקרא אפל טי וי כן תומך ב-passthrough, כמו שכבר כתבתי. צריך שיהיה מחובר לרסיבר, כמו שכבר כתבתי. לא רלוונטי מה מנגנות האפליקציות בטלוויזיה, כי כשמשתמשים בסטרימר האפליקציות רצות עליו, והטלוויזיה (אם מחברים אליה ולא קודם לרסיבר) רק מעבירה אל הרסיבר. lossless וגם passthrough דרך ARC/EARC.
...
כן הבנתי שכתבת רק מה שכתבת לא נכון.
תקרא לזה passthrough עד מחר בבוקר.
apple tv יכול להעביר רק dolby digital plus (כולל אטמוס). כל שאר פורמטי האודיו מומרים ל pcm 5.1 ורק אז נשלחים לרסיבר.
האם זה המכשיר המומלץ למי שמשתמש בסטרימינג ?
אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שנכון להיום פורמט האודיו היחיד שה apple tv מעביר *כמו שהוא* הוא הפורמט היחיד שזמין בשירותי סטרימינג, אז כן, ואפשר להתווכח על זה.
דרך אגב ה apple tv מצטיין ב frame rate switching משהו שהמתחרים שלו דווקא מתקשים בו.

עבור ניגון ריפים מלאים של BD ותמיכה בכל פורמטי האודיו ללא דחיסה, לא היתי מתקרב למכשיר הזה אלא אם לא אכפת לך להתעסק בהמרות של פורמטי אודיו כשלבסוף אתה מקבל משהו אחר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

עכשיו הבנתי, אתה מתייחס לפורמטים הלא-דחוסים. אז נכון, לי זה פחות מפריע כי כמעט כל הסרטים אצלנו הם DD 5.1. אגב, לפי מה שאני מכיר, התמיכה היא ב-7.1 Dolby digital plus (לא רלוונטי לי כי יש לנו 5.1).

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”