איזה סטרימר עדיף בעיקר ל NETFLIX+PLEX
איך זו לא ההגדרה ל-passthrough? הסטרימר לא נוגע באודיו, רק מעביר אותו לפיענוח ברסיבר.
אני מנגן ריפים של UHD, ואין בעיה לעשות המרה מ-DTS ל-DD אם צריך, זה לגמרי שקוף. זה לא משנה את האודיו ולא מעמיס על השרת, והווידאו ממשיך להתנגן 4K direct play.
בכל אופן אלה שיקולים די משניים בעיני לבחירה של סטרימר, כשיש שיקולים הרבה יותר מהותיים כמו מגוון האפליקציות או איכות הממשק.
אני מנגן ריפים של UHD, ואין בעיה לעשות המרה מ-DTS ל-DD אם צריך, זה לגמרי שקוף. זה לא משנה את האודיו ולא מעמיס על השרת, והווידאו ממשיך להתנגן 4K direct play.
בכל אופן אלה שיקולים די משניים בעיני לבחירה של סטרימר, כשיש שיקולים הרבה יותר מהותיים כמו מגוון האפליקציות או איכות הממשק.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
אפליקציות הסטרימינג בטלביזיה בהגדרה לא מנגנות פסי קול שהם לא lossles.24/10/2022 15:44odedee כתב: איך זו לא ההגדרה ל-passthrough? הסטרימר לא נוגע באודיו, רק מעביר אותו לפיענוח ברסיבר.
בכל אופן אלה שיקולים די משניים בעיני לבחירה של סטרימר, כשיש שיקולים הרבה יותר מהותיים כמו מגוון האפליקציות או איכות הממשק....
בדרך כלל כשמדברים על passthrough מתכוונים לפס קול lossles שיכול לעבור מהנגן\סטרימר לפרוססור\רסיבר בלי המרות ובלי שינויים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
זה לא שרשור על אפליקציות בטלוויזיה אלא על סטרימרים. הסטרימר שנקרא אפל טי וי כן תומך ב-passthrough, כמו שכבר כתבתי. צריך שיהיה מחובר לרסיבר, כמו שכבר כתבתי. לא רלוונטי מה מנגנות האפליקציות בטלוויזיה, כי כשמשתמשים בסטרימר האפליקציות רצות עליו, והטלוויזיה (אם מחברים אליה ולא קודם לרסיבר) רק מעבירה אל הרסיבר. lossless וגם passthrough דרך ARC/EARC.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
כן הבנתי שכתבת רק מה שכתבת לא נכון.24/10/2022 17:10odedee כתב: זה לא שרשור על אפליקציות בטלוויזיה אלא על סטרימרים. הסטרימר שנקרא אפל טי וי כן תומך ב-passthrough, כמו שכבר כתבתי. צריך שיהיה מחובר לרסיבר, כמו שכבר כתבתי. לא רלוונטי מה מנגנות האפליקציות בטלוויזיה, כי כשמשתמשים בסטרימר האפליקציות רצות עליו, והטלוויזיה (אם מחברים אליה ולא קודם לרסיבר) רק מעבירה אל הרסיבר. lossless וגם passthrough דרך ARC/EARC....
תקרא לזה passthrough עד מחר בבוקר.
apple tv יכול להעביר רק dolby digital plus (כולל אטמוס). כל שאר פורמטי האודיו מומרים ל pcm 5.1 ורק אז נשלחים לרסיבר.
האם זה המכשיר המומלץ למי שמשתמש בסטרימינג ?
אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שנכון להיום פורמט האודיו היחיד שה apple tv מעביר *כמו שהוא* הוא הפורמט היחיד שזמין בשירותי סטרימינג, אז כן, ואפשר להתווכח על זה.
דרך אגב ה apple tv מצטיין ב frame rate switching משהו שהמתחרים שלו דווקא מתקשים בו.
עבור ניגון ריפים מלאים של BD ותמיכה בכל פורמטי האודיו ללא דחיסה, לא היתי מתקרב למכשיר הזה אלא אם לא אכפת לך להתעסק בהמרות של פורמטי אודיו כשלבסוף אתה מקבל משהו אחר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי