איזה סטרימר עדיף בעיקר ל NETFLIX+PLEX
היתרון של השילד פרו זה שהוא יכול להריץ שרת PLEX
החיסרון זה שיש להם באג, וכל פעם שעשיתי עדכון תוכנה לשרת, הוא קרס והייתי צריך למחוק ולהתקין מחדש (ואז זה גם שכח את כל ההסטוריית צפייה שלי)
בשלב כלשהו פשוט הפסקתי לעדכן את השרת ואני חי עם זה בשלום
החיסרון זה שיש להם באג, וכל פעם שעשיתי עדכון תוכנה לשרת, הוא קרס והייתי צריך למחוק ולהתקין מחדש (ואז זה גם שכח את כל ההסטוריית צפייה שלי)
בשלב כלשהו פשוט הפסקתי לעדכן את השרת ואני חי עם זה בשלום
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
יש לי 6 מכשירים כאלו בבית.
2 בוקס
2 סטיק רגילים
ו 2 4K מקס
שום בעיית תאימות, כולם עובדים מצויין.
אכן המכשירים לא נשלחים מאמזון לישראל, ניתן לרכוש אותם פה ב 200+ שקלים
מחיר סביר לכל הדעות
2 בוקס
2 סטיק רגילים
ו 2 4K מקס
שום בעיית תאימות, כולם עובדים מצויין.
אכן המכשירים לא נשלחים מאמזון לישראל, ניתן לרכוש אותם פה ב 200+ שקלים
מחיר סביר לכל הדעות
המכשירים הרגילים עובדים מעולה יש לי כמה מהם.
אבל לצערי בסרטים בbitrate גבוהה בעיקר ב 4K או כאשר יש ATMOS בתוך הסרט הנגנים הפשוטים לא עובדים.
לכן אני שואל האם מישהו התנסה עם אחד הנגנים שציינתי לתוכן באיכות גבוהה (נטפליקס ב 4K לא נחשב גבוהה)
אבל לצערי בסרטים בbitrate גבוהה בעיקר ב 4K או כאשר יש ATMOS בתוך הסרט הנגנים הפשוטים לא עובדים.
לכן אני שואל האם מישהו התנסה עם אחד הנגנים שציינתי לתוכן באיכות גבוהה (נטפליקס ב 4K לא נחשב גבוהה)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4795
- קיבל תודות: 769 פעמים
אני עובד איתו ולא מרגיש בשום חיסרון
אני בדקתי ופלקס על האפל טי וי מזרים חלק לחלוטין רימוקס 4K בקצב קבוע של לפחות 140 מגה ביט, נדמה לי שהגעתי ל-180 מגה בזמנו (אלה סרטוני jellyfish, סרטים רגילים לא מגיעים באופן רצוף לכאלה קצבים, אולי לזמנים קצרים בלבד).20/06/2022 10:26ilia987 כתב: המכשירים הרגילים עובדים מעולה יש לי כמה מהם.
לכן אני שואל האם מישהו התנסה עם אחד הנגנים שציינתי לתוכן באיכות גבוהה (נטפליקס ב 4K לא נחשב גבוהה)...
כולל plex, פורמטי אודיו החדשים וכתוביות עברית בלי בעיות?18/06/2022 17:25odedee כתב: אפל טי וי עושה עבודה נהדרת. פלקס, אפל טי וי פלוס, נטפליקס, דיסני פלוס, אמזון פריים. מעולה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4795
- קיבל תודות: 769 פעמים
אני חושב שלאפל tv יש אין dv בדיסני, לא יודע כמה זה קריטי לך
אכן, HDR בדיסני יש משום מה רק בקליינט של הטלוויזיה LG, לא באפל טי וי. לי זה לא קריטי, אני מניח שמתישהו ישפרו את האפליקציה, כל ההשקה של דיסני היא די פיאסקו.
יש לי 5.1 אז לא יודע לגבי פורמטים חדשים, נדמה לי שכתבו פה שיש תמיכה באטמוס. לרוב אני לא רואה כתוביות בעברית אבל ככלל הן כמובן נתמכות. אני חושב שבפלקס יש איזה באג קטן, הן מופיעות כשסימן הניקוד שבסוף המשפט מופיע דווקא בתחילתו. זה באג שפלקס כנראה יתקנו מתישהוא, אבל הוא בינתיים מרגיז הרבה אנשים.
יש לי 5.1 אז לא יודע לגבי פורמטים חדשים, נדמה לי שכתבו פה שיש תמיכה באטמוס. לרוב אני לא רואה כתוביות בעברית אבל ככלל הן כמובן נתמכות. אני חושב שבפלקס יש איזה באג קטן, הן מופיעות כשסימן הניקוד שבסוף המשפט מופיע דווקא בתחילתו. זה באג שפלקס כנראה יתקנו מתישהוא, אבל הוא בינתיים מרגיז הרבה אנשים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני עובד עם Nvidia Shield ו plex server / client
מבסוט עד השמיים. אבל יש חבלי לידה לפלקס הזה.
עד כמה שאני יודע Apple TV 4k לא תומך ב passthrough כלומר המקסימום שאתה יכול לקבל זה dolby digital + atmos ( Lossless )
והוא לא תומך בכלל ב DTS .
עד כמה שאני יודע Apple TV 4k לא תומך ב passthrough כלומר המקסימום שאתה יכול לקבל זה dolby digital + atmos ( Lossless )
והוא לא תומך בכלל ב DTS .
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הוא כן תומך ב-passthrough אם יש טלוויזיה או רסיבר שיודעים לפענח ATMOS, ראה כאן: https://support.apple.com/en-us/HT204069
אכן אין תמיכה ב-DTS, אבל זו לא ממש בעיה - אף שירות סטרימינג לא עובד עם DTS, ומי שיש לו סרטים בבית - פלקס ממיר אוטומטית ל-DD כשהוא רואה שהקליינט לא תומך ב-DTS.
אכן אין תמיכה ב-DTS, אבל זו לא ממש בעיה - אף שירות סטרימינג לא עובד עם DTS, ומי שיש לו סרטים בבית - פלקס ממיר אוטומטית ל-DD כשהוא רואה שהקליינט לא תומך ב-DTS.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3736
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
איך מצליחים להתקין את הplex בשילד פרו.23/10/2022 21:28Lior_M כתב: אני עובד עם Nvidia Shield ו plex server / client
והוא לא תומך בכלל ב DTS ....
אמנם התקנתי אבל לא מצליח לראות את התוכן בארדיסק שמחובר לשילד????
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל ה Plex server הוא מובנה ב nvidia shield לא צריך להתקין כלום ( אולי לעדכן אם יש עדכון בחנות ).24/10/2022 2:08big007 כתב: איך מצליחים להתקין את הplex בשילד פרו.
אמנם התקנתי אבל לא מצליח לראות את התוכן בארדיסק שמחובר לשילד????...
לגבי קונפיגורציה, זה לא משהו שיהיה לי קל להסביר בתגובה.
אבל יש המון מדריכים ב youtube ואם אני הצלחתי ( אני הבן אדם הכי חסר סבלנות ביקום ) אז אין סיבה שמישהו אחר לא יצליח.
בגדול כל מדריך של התקנת plex server על Android TV יהיה לך טוב.
אם לא הסתדרת שלח לי הודעה בפרטי וננסה לדבר בטלפון. בגדול זה דיי פשוט אם עושים אחד לאחד כמו שמוסבר.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

זו לא ההגדרה ל passthrough ובכל מקרה אתה מדבר על Atmos שיכול להגיע גם עם +Lossles Dolby Digital23/10/2022 21:53odedee כתב: הוא כן תומך ב-passthrough אם יש טלוויזיה או רסיבר שיודעים לפענח ATMOS, ראה כאן: https://support.apple.com/en-us/HT204069
אכן אין תמיכה ב-DTS, אבל זו לא ממש בעיה - אף שירות סטרימינג לא עובד עם DTS, ומי שיש לו סרטים בבית - פלקס ממיר אוטומטית ל-DD כשהוא רואה שהקליינט לא תומך ב-DTS....
Transcoding דרך plex בשביל להעביר DTS-HD/DTS:X ל Dolby Digital זה פתרון סביר לטלביזיה עם סאונד בר.
בטח לא פתרון למי שמחפש לנגן קבצי rip מלאים של BD/UHD BD ב Direct Play.
אני לא רוצה שום Transcoding, אני רוצה לנגן את הקובץ As Is ..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי